Detaily dělají interiér | Přeměna mojí vysněné pracovny 1.část

pondělí 19. dubna 2021

Wiltshire, Velká Británie

 Ať už se nám to líbí nebo ne, asi všichni jsme v posledním roce začali trávit mnohem více času doma. Ani u nás to není jiné, a v poslední době jsme si to doma začali více zútulňovat a upravovat. Jeden večer jsme tak s přítelem leželi u televize, a můj pohled opět zaujala prázdná zeď nad mým pracovním stolem. Určitě už víte, že miluji fotky i zajímavé plakáty, a už si bez nich neumím představit svůj domov. Bála jsem se to příteli zmínit, aby nenadával, co si to na něj zase vymýšlím, obchody byly stejně zavřené a tak jsem zatím nechávala myšlenky uzrávat a plynout. Vesmír ale prostě funguje, a já jsem týden na to nevěřícně koukala na krásnou nabídku na spolupráci s Poster Store


Skandinávský eshop Poster Store mě zaujal na první pohled. Celé stránky jsou plné cenově dostupných plakátů a rámečků a jsou tak krásné, že jsem nevěděla, na co koukat dřív. Jako milovník citátů jsem ale nejvíce času nakonec strávila mezi plakáty s citáty, jako člověk, kterému chybí cestování i v části plakáty měst a map (měla jsem velké nutkání vzít obrázky s Londýnem a možná se pro ně ještě vrátím :D), a jestli jste jako já i milovníci přírody, v sekci plakáty přírody se ztraťte na kouzelných místech od oceánu až po paprsky ranního slunce ve větvích stromů. Vím, že tu mám i další milovníky Harryho, a ano, i magické plakáty s tématem Harryho Pottera najdete právě na Poster Store. Pokud byste si ani tak nevybrali, každé úterý vychází nová kolekce, tak můžete číhat na to pravé pro vás nebo na něco extra pro dané období či sezónu. Ostatně, já sama se docela těším, jak si třeba některé plakáty na zimu vyměním.








Před a po 


Dalo mi opravdu zabrat vybrat to pravé pro mě, prošla jsem si úplně všechny dostupné plakáty a obrazy, a díky funkci uložení do oblíbených (srdíčko v pravo nahoře) jsem si jich několik uložila, a poté si je na počítači zkoušela skládat tak, jak bych je chtěla mít na stěně. Nebudu lhát, zabralo nám to s přítelem celý víkend. Pro inspiraci do začátků doporučuji mrknout na Zeď inspirace, která mi také pomohla udělat si lepší představu o tom, jak bych chtěla, aby to nakonec vypadalo a jaké tipy obrázků spolu vypadají dobře.

Nakonec jsem vybrala vše, co mám ráda a co chci mít na očích, více si to přivolávat a co mě inspiruje. Krásnou momentku Marylin Monroe, protože mám ráda její i starší filmy všeobecně, květiny jako symbol přírody a namísto těch čerstvých, které ne vždy doma mám, citát od Coco Chanel, který mi připomíná abych se nebála dělat věci jinak a moře a vlny, protože ho miluji a dobíjí mě energií.  Pak jsem se rozhodla si místo několika plakátů objednat jen prázdné rámy, a vytisknout si pár fotek sama. Do nejmenšího prázdného rámečku jsem si vytiskla fotku, kterou jsem fotila sama na naší dovolené na Fuerteventuře, takže je to oblíbená vzpomínka a vyslání přání, že se snad zase brzy někam budeme moci podívat. Na druhou stranu pracovny, kde máme gauč jsem si vytiskla fotky svých morčátek, které jsem fotila loni na jaře a chci je mít pořád na očích. Nebojte se tedy popustit uzdu své fantazii a trochu si s tím pohrát, nezapomínejme, že co máme často na očích, se nám i velmi často  jakoby “náhodou” vyplní. 















Co jsem naopak hned věděla bylo, že chci zlaté rámy. Zlatou barvu miluji a je to také barva noh od mého křesílka u stolku, takže zapadá do celkového vzhledu pokoje. Moc se mi líbí, že i více září a to jak za dne, tak během večera, když si rozsvítím světýlka nebo svíčky. 

Samotný balíček mi dorazil rychle a já se nadšeně vrhla do rozbalování. Všechny kousky byly precizně zabalené a chráněné. Kvalita obrázků a rámečků mě navíc moc potěšila a opravdu odpovídá tomu, co bych si i já sama koupila. Také mi přijde super, že rámečky do velikosti A4 mají i nožičku, takže se dají nejen zavěsit, ale i kamkoliv postavit, takže vlastně takové 2v1. 










Co mě na Poster Store moc baví, je jejich přístup k životnímu prostředí. Samotné plakáty se tisknou ve Švédsku na papír, který je certifikován značkou FSC, Nordic Swan i mezinárodní směrnicí ISO 14001. Ty zajišťují, že použité dřevo je získáváno ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které splňují nejvyšší ekologické a sociální standardy. To už by dnes podle mě mělo být samozřejmost. 

Tuto krásnou spolupráci jsem přijala také proto, že jsem speciálně pro vás získala slevový kód na 35% slevu s kódem barborah35. Můžete ji uplatnit na všechny plakáty, kromě kolekce umělců a rámů. Kód navíc platí i pro ty z vás, kteří byste si chtěli objednat i z anglického Poster Storu a dalších zemí.  Tak neváhejte, kód platí jen měsíc, a to ode dnes do 19.května 2021. Nelze kombinovat s jinými slevovými kampaněmi. 

P.S. Příště vás čeká před a po celé mojí pracovny, na kterou jsme se vrhli, tohle berte jako malou ochutnávku a tip, jak si snadno a skoro bez námahy osvěžit interiér a dodat mu šmrnc!

Líbí se vám, jaké plakáty jsem vybrala? A dáváte přednost vlastním fotkám nebo takto již vytištěným obrázkům?

Comments

  1. To je nádhera 😍 opravdu se ti to moc povedlo je to krasne ☺️. A ty fotky dokonalost 😍

    OdpovědětVymazat
  2. Mám slušnou sbírku pohledů z míst, které jsem navštívila, a tak mi společnost v pracovním koutku dělají právě moje nejoblíbenější pohledy. Nejraději mám takové, co zobrazují retro fotky, obrazy nebo mapy. Mám je připnuté na velké magnetické desce nad stolem.

    Tvá pracovna je moc krásná, miluji zkosené stropy (i když je to nepraktické, já vím!). Vybrané obrázky jsou moc pěkné, hezky dokreslují atmosféru a jistě se ti zde teď bude i lépe pracovat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je úžasné. Klidně se také poděl, musí to vypadat moc hezky! ♥

      Je to hrůza, také se mi to líbilo ale hrozně to komplikuje všechno, včetně koupě nábytku :D

      Vymazat
  3. Krásne. Tá pracovňa hneď ožila a musím povedať, že si si vybrala krásne plagáty. Ja som už dlho rozmýšľala, že by som si tiež dala niečo na stenu, pretože ich mám prázdne. No nič, idem pozerať plagáty aj pre seba

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Jistě si vybereš, já nevěděla, co dřív :D

      Vymazat
  4. Plakáty jsi vybrala opravdu krásné :) Já mám takovou docela holou zeď v mém pokoji a už jsem si párkrát říkala, že bych si tam mohla dát nějakou samolepku, ale trochu se toho bojím, protože co s tím, kdyby se mi to přestalo líbit? Plakáty jsou dobrý nápad :) V bytě u rodičů jsem měla v pokoji zelenou síť a na tu jsem si kolíčkama přidělávala pohledy a fotky :) Těším se na další článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ To zní super, jakékoliv obrázky hrozně zútulní interiér!

      Vymazat
  5. No tak ty jsou dokonalé! Myslím, že si vybrala vážně skvěle a moc ti to sluší :) Koutek okamžitě ožil :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsi šikovná, já sama bych si s takovou šikmou zdí neporadila a tohle je BOMBA!
    Marylin Monroe, mám taky moc ráda, hlavně film, někdo to rád horké. Vybrala sis krásné kousky. Já stále do poster store pokukuji, co tam mají nového. Výběr mají opravdu obrovský a krásný!

    Budu se těšit na další část tvé pracovny, tyto články, mám moc ráda !

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, hrozně mě to těší! ♥ Někdo to rád horké také miluji!

      Vymazat
  7. Teda Barunko! To je božský! Normálně tiše závidím, kéž bych taky mohla mít takovou svojí krásnou pracovnu. Moc se Vám o povedlo, ani se nedivím, že si sáhla po zlatých rámečkách mě se taky moc líbí, akorát kdybych je koupila u sebe bych musela pozměnit pak skoro vše, tak snad někdy ve svým budu mít šanci. :D A jak sis do nich dala i citáty a fotografie, které ti jsou blízké. No nádhera!
    No opravdu moc krásný ty světýlka, to křeslo! Je to kouzelný já bych v ní snad i spala musíš se v ní cítit moc krásně a hlavě útulně! ♥ Boží.
    Joo a ještě kde jsi prosím koupila ten hrneček?! Dá se sehnat i v ČR? ten mě hrozně zaujal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Jani! ♥
      Určitě se ti to jednou splní! Ten hrneček mám tady z UK, z obchodu Wilko, pokud si to pamatuji správně :D

      Vymazat
  8. Rámečky a v tom plakáty, ty fotografie, hned ten interiér vypadá jinak! Detaily do interiéru mě neskutečně baví a tohle mě skutečně inspiruje:)

    OdpovědětVymazat
  9. Vybrala sis nádherné plakáty. Hned vypadá tvá pracovna útulněji. Já dávám přednost zarámovanému puzzle, protože je hodně ráda skládám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Puzzle zní také skvěle, také je rádi skládáme!

      Vymazat
  10. Baru, to je nádherná změna! 😍 Vybrala jsi krásné obrázky a krásně je sladila dohromady. Stačí tak málo, a jak to tomu místu dodá úplně jiný vzhled, jak to oživí. Je hezké, že jsi si nechala vytisknout i fotky morčátek 🤗❤, také mám několik fotek pejska v rámečcích pověšených na zdi. U nás zatím převládají na zdech zarámované puzzle a fotky, ale nějaký plakát s motivačním citátem by se mi také líbil 🙈. Už se těším na další článek, tvé pracovny 🤗.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mě hrozně těší! ♥
      To zní také super, časem možná nějaké to puzzle také přibude :D

      Vymazat
  11. Vážně dokonalý!! Miluju tyhle holčičí koutky 😍 a obrazy tomu daly úplně jiný rozměr! Krásně to koutek zútulnilo 😍

    OdpovědětVymazat
  12. Mooc krásně sis to zařídila. Teď na pracovna vypadá mnohem lépe, než jsi to měla předtím. Dodaly tomu krásnou atmosféru. Přiznám se, že když bych chtěla takovýhle nějaký plakát, spíš bych si nějaký obrázek vybrala než použila nějaké svoje :) Těším se na celkový článek s předěláváním pracovny!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Ano, věřím, že tam si vybereš, mají toho tolik!

      Vymazat
  13. To je útulný koutek!!! :O <3 Plakáty si vybrala krásné, úplně můj styl! <3

    OdpovědětVymazat
  14. Moc krásné! :) O stránce jsem nedávno četla u Domči (http://www.anotherdominika.cz/2021/04/skandinavie-u-nas-doma-s-poster-store.html). Vždycky, když vidím takové obrázky na IG, plesá mi srdce blahem :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Také jsem četla, je super, jak to u každého odráží jeho osobnost!

      Vymazat
  15. Ahoj Baru,
    vybrala sis moc pěkné plakáty, na které jsem se taky dívala:-) Nejvíce se mi ale líbí, jak sis je pověsila, to je fakt skvělý nápad. Vypadá to nádherně! Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mě moc těší, přítel byl velký pomocník ♥

      Vymazat
  16. Moc krásný výběr a i podle toho, co přidáváš na instagram se mi hrozně k tobě tento styl obrazů líbí! :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Barunko, krásný útulný koutek jsi vytvořila a vybrala moc pěkné plakáty. Těším se na další pokračování před a po, to mám ráda. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Vybrala sis krásně plakáty :) Krásně prostor zútulnily a moc se mi líbí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  19. Tak táto premena interiéru vyzerá nádherne! Tie plagáty sú, že WOW a ako celok to vyzerá naozaj skvelo! :)

    Sleduj ma na Instagrame! ♥

    OdpovědětVymazat
  20. To je nádhera. Veľmi sa mi páčia tie obrázky. Ja by som tiež niečo také chcela do môjho ,,youtube" kútiku.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a doporučuji, sama jsem nečekala, jak moc to zútulní! ♥

      Vymazat
  21. Naprosto souhlasím, že detaily umí vytvořit nádherné prostředí v místnosti. Vybrala sis krásné plakáty a ty zlaté rámečky byly skvělou volbou - podobné mám také v blízké době v plánu. :)

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤