Puma x Pamela Reif | Moje zkušenost

úterý 29. června 2021

 




 Ti z vás, kdo mě sledují už déle určitě ví, že už je to pár let, co jsem začala pravidelně cvičit, a už si bez toho nedokážu představit svůj den. Nedávno jsem vyzkoušela jiný typ tréninku, a to podle plánu od Pamely Reif, ke které jsem si musela chvíli hledat cestu, protože mi byla dlouho nesympatická. Její workouty jsem si ale nakonec rychle zamilovala, hlavně ty taneční. 

Jelikož se ráda cítím hezky a stylově i při cvičení, (nebo i jen doma, protože sportovní kousky jsou pro mě volba číslo jedna i na doma) od začátku tohoto roku jsem tedy začala investovat i do dražších a značkových kousků na sport. Chtěla jsem vyzkoušet, zda se za tu cenu vyplatí a něco vydrží. Mezi poslední přírůstky patří právě tyto dva kousky od značky Puma právě ve spolupráci s Pamelou Reif. Jelikož její kolekce nepatří mezi úplně nejlevnější, i když samotné věci jsou moc krásné, rozhodla jsem se vám tu dnes o nich něco napsat a třeba vám trochu pomoci se lépe rozhodnout, pokud by vás také zaujaly. 

Tento článek není nijak sponzorován, kousky jsem si vybrala a platila sama, a odkazy na produkty jsem zde umístila jen proto, aby se vám lépe hledaly. 





Osobně jsem kolekci našla na anglickém Zalandu, ale najdete ji i na českém. Nevím, zda se dá sehnat i jinde, ale myslím, že asi ne. Vybrala jsem si dva kousky, které jsem nejvíce potřebovala, a to sportovní podprsenku a legíny. Musím říct, že se mi ale moc líbí celá kolekce, a najdete v ní krásné barvy - červeno-oranžovou, kterou jsem zvolila právě u podprsenky, černou, která se hodí ke všemu, jsem zvolila u legín, a dále pak mají od všech kousků také sytě modrou a světlounce zelenou. Podle mě si každý přijde na své a jestli je někdy chytnu v akci, určitě ještě také něco přikoupím. 

Od pumy už jinou podprsenku mám, a tak jsem myslela, že s velikostí nebudu mít problém, objednala jsem si tedy své klasické M. Když dorazila, docela mě překvapilo, že je větší než jsem čekala a nakonec jsem ji vyměnila za velikost S, jelikož nemám úplně malá prsa, a při pohybu opravdu ocením větší podporu. Vzhledem k tomu, jak jsou řešená záda, která já mám docela široká, je mi malinko těsnější právě v ramenou, ale alespoň při jejím nošení myslím na to, mít rovná záda. Je z příjemného pevného materiálu, má pod prsy silnější gumu, má dvě vrstvy a opravdu krásně řešený výstřih. Kupovala jsem ji za 39,99£, v Česku ji najdete ZDE za 1080Kč (UK Zalando). Při sportu mi opravdu poskytuje největší oporu ze všech mých podprsenek, které na sport mám. I když je mi na ramenou těsnější, nikde neškrtí ani neškrábe. 





Klasické dlouhé černé legíny jsem si chtěla koupit delší dobu, i když je přeci jen unosím více až přijde podzim a zima, a bude trochu chladněji. V tomto případě jsem se držela rady na stránkách, kde píšou, že jsou legíny menší, a je tedy lepší koupit o velikost větší než obvykle. Od Pumy už jsem si letos jedny legíny kupovala, jsou velikost S a sedí perfektně, zvolila jsem tedy M. Když jsem je poprvé vyzkoušela, musím říct, že mi byly rozhodně těsnější než ty druhé S, které mám (nejvíce těsné jsou na lýtkách), zkusila jsem si tedy objednat i velikost L, ta mi ale byla bohužel zase velká, takže nakonec jsem zůstala u M, většina legín se mi časem stejně vždy trochu vytáhne. 

Materiál je pevnější než bych u klasických legín čekala, ale je příjemný na těle, moc se mi líbí ty světlejší průstřihy, které ale nejsou až příliš průhledné. Na těle sedí krásně, vzadu mají šev pro opticky hezčí zadek a také mám moc ráda vyšší pas. Koupila jsem je za 59,99£, v Česku se prodávají za 1680Kč ZDE (UK Zalando). Za legíny je to podle mého docela dost, tak jsem opravdu zvědavá, jak obstojí i časem. 





Líbí se vám tato kolekce? Kde nejvíce nakupujete oblečení na sport/ s čím jste spokojení?


Comments

  1. Nádherná kolekce. Ty legíny jsou parádní. Taky ráda cvičím, ale vystačím si s levnějšími kousky, které koupím buď v Bonprixu nebo v Lidlu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Lidlu se mi také dost kousků líbí, ale nikdy už nezbude moje velikost :(

      Vymazat
  2. Super výběr Baru! Černou mám ráda, takže bych možná zvolila i černou sportovní podpresnku :-), ale ta červeno-oranžová taky nevypadá špatně. Důležité je, že se v tom cítíš pohodlně, nikde to neškrábe nebo není až moc těsné :-). Já teda nijak aktivně nesportuji, ale docela dost toho nachodím :D, takže věci na turistiku atd. nakupuji v Decathlonu, mají tam přijatelné ceny a velký výběr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, také jsem přemýšlela i o černé :D
      To je super obchod, byla jsem v něm jednou s tátou, tam bych si taky asi vybrala :D

      Vymazat
  3. Já od Pamely zkoušela cviky akorát na zadek a to jsem byla po tom mrtvá... navíc jsem četla, že kromě cardio dance není dobré podle ní cvičit jelikož si člověk ničí záda atd. Co se týká oblečení tak je moc pěkné. Já mám ráda Pumu, Nike a Adidas třeba více než takový ty Nebbia a podobně.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, zadky má docela brutální, ale už docela vydržím :D
      Četla jsem to také a částečně souhlasím, ale je to tím, že ona má videa bez mluvení, takže lidem , kteří nikdy necvičili nebo neví, jak správně držet formu, tak ano, mohou si ublížit. Já cvičila předtím přes dva roky a Cassey z Blogilates a ta u všeho říká právě, jak má cviky dělat člověk správně, takže jsem se něco naučila, a teď to dělám podle svého a případně si některé cviky upravuju, takže problémy nepociťuji :)

      Vymazat
  4. Pamelu neznám, ale sluší ti to! Já investuji jen do sportovního oblečení do hor, kde se rozdíl ve funkčnosti pozná prakticky okamžitě. Doma ovšem cvičím hlavně jógu, a na tu mimo podložku nic speciálního nepotřebuji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! To úplně chápu, tam se to jistě vyplatí!

      Vymazat
  5. Já Pamelu znám, ale cvičím většinou něco jiného. Nevím, jestli to víš, ale má i svoji appku do mobilu :) A kolekce se mi líbi, jen pro mě zatím nema význam si ji pořídit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, děkuji, vím, podle ní právě většinou cvičím a též jsem vyzkoušela i několik receptů :)

      Vymazat
  6. To jsou boží kousky! :-) Líbí se mi jak ta podprsenka, tak i legíny. Já zrovna dneska byla ve Sportisimu a hledala nějaké tílko a mikinu. Odešla jsem s tričkem, takže tak :-D A legíny jsem si zakoupila od Lelosi a jsem nejvíc spokojená. Stejně tak i kraťasy. Teď bych ráda ještě ledvinku. A jinak od Pamely mám ráda především taneční workouty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Také mám nejvíc ráda taneční, nejlepší cardio pro mě.
      Super, že aspoň něco sis vybrala, haha!

      Vymazat
  7. Bohužel Já Pamelu Reif nemám ráda, její videa fakt nemusím, přijde mi jako taková pipinka :D
    A sportovní oblečení mám nejraději od Adidasu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, také na mě tak velmi dlouho působila, ale když jsem ji sledovala delší dobu, zjitila jsem, že je to jen vnější slupka, jinak na mě působí velmi mile, vzdělaně a ``obyčejně``.

      Vymazat
  8. Moc pěkné produkty :) já chodím hodně ve sportovním. Myslím, že mi to sluší víc, než když jdu normálně :D. Značkové věci si ale nekupuji, jediný značkový, co mám jsou boty od Wilson :D jinak to moc neřeším, prostě mi to musí padnout, líbit se a hlavně dobře sloužit
    Leník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Haha, tak já to mám přesně naopak, že ve sportovním si připadám obyčejně a nosím to hlavně doma, maximálně na procházku :D

      Vymazat
  9. Barborko, sluší Ti to ať jsi v legínách nebo v šatech. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné fotky, já měla pár kousků z Hervis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Tam jsem také párkrát byla, ještě v ČR, ale tenkrát jsem ještě tolik necvičila :)

      Vymazat
  11. Moc pěkné kousky! Já teď sháním nějaké sportovní šortky nebo něco ke kolenům, protože mi je v dlouhých legínách moc teplo, ale zatím jsem neobjevila nic extra :D Asi nevím, kde hledat.

    Lucy Villain
    kulturnicek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! To já vždy když sháním něco speciálního, tak ze zásady nikdy nenajdu nic, co se mi líbí, přijde to pak až někdy náhodou. Ale držím palce!

      Vymazat
  12. Kolekce je fakt povedena a ty detaily 😍 a moc ti to v tom sluší ♥️😍 já už delší dobu koukám po značce Nebbia je sice dražší ale prý fakt kvalitka tak snad brzy 🙏🏻 Jo cvičení je láska ♥️😁 ty víš, ze já jsem fitková takže každý týden kruhový trénink a pak soukroma hodina s trenérem 💪🏻😄

    OdpovědětVymazat
  13. Tak na ty taneční workouty Pamely mrknu, ale myslím, že mi to nepůjde :D Nějak tohle nedávám :D
    Podprsenka i legíny vypadají skvěle, mě by se líbila ty sytě modrá :) Ale upřímně, jsem přece jen důchodce a tolik peněz se mi za to utrácet nechce... :D Doma většinou cvičím ve sportovní podprsence a legínách (různých značek) a na volejbal jsem si teď na léto oblíbila takové sportovní tílko ze sportisima, stálo myslím 200kč nebo tak nějak a jsem s ním spokojená. A k tomu černé tříčtvrteční legíny z dedoles, co jsem dostala k narozeninám.
    Jinak ti to moc sluší, máš hezkou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem asi divná, ale na cvičení doma využívám takový to starý, hnusný, děravý oblečení. :-D Mám pár sportovních legín, ty nosím, když jdu třeba ven na procházku nebo na kolo. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle je článek pro mě jak dělaný! <3 Pamelu Reif sleduji tak půl roku a úplně jsem si ji zamilovala. Moc mě baví její stories, líbí se mi její humor a to, jak je svá. Naopak musím uznat, že mě rozčiluje, jak jí to u všech workoutů tak neskutečně sluší, však to není fér! :D
    Její kolekci jsem nezkoušela, ani to asi nemám v plánu, protože ty ceny jsou opravdu celkem nastřelené a já zrovna Pumu moc nemusím. Potrpím si na Gymsharku, Nike, Goldbee a Womens Best. <3

    Tereza z blogu Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  16. Pamelu mám rada, veľmi rada podľa nej tiež cvičím. Ani len som nevedela, že má takúto spoluprácu! Produkty vyzerajú super 💐

    Blog de la Licorne💐
    Youtube

    OdpovědětVymazat
  17. Barva ani styl podprsenky se mi teda moc nelíbí... Ale legíny jsou krásné. Až na tu cenu :D Její tanečný workouty se chystám také vyzkoušet, tak jsem zvědavá. Já oblečení nakupuju hlavně přes Myprotein kde jsem s tím maximálně spokojená.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  18. No, každému po chuti. S oblečením problém nemám, to je fajn. Ale se samotnou Pamelou.. Jejeej. Nevím, jak je na tom teď, ale co jsem koukala naposledy, každý její workout byl plný cviků s chybami, kterési málokdo stihne uhlídat, ale hlavně si dlouhodobě může ublížit! No jo, my, fyzio, máme jiný pohled na cvičení..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, vy fyzio byste nejlépe doporučili pouze dýchat.. Ale tím dosud nikdo nezhubl🤣

      Vymazat
  19. Líbí se mi podprsenka i legíny :). Vypadají fakt krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Už jednou jsem ti článek komentovala, ale nějak mi to blbne a vypadá to, že se mi komentáře neodesílají.. tak zkouším znova. Jen jsem chtěla říct, že ta podprsenka vypadá úžasně!! Legíny taky, ale víc mi vyhovují švy, které nejsou jakoby rovně. Mně tyhle rovné švy nedělají hezký zadek. :D :D

    OdpovědětVymazat
  21. Taky se mi líp cvičí v nějakém pěkném a pohodlném oblečení.. Vybrala sis moc hezké kousky. Ráda s Pamelou cvičím.. Vyhovuje mi, že u videí nemluví a neruší mě to.. :D

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné kousky, hlavně legíny se mi líbí :) Pamelu znám, ale mě naopak vadí že nemluví :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  23. S Pamelou jsem cvicila mesic, byla to jedina osoba, ktera me donutila cvicit po peti letech hledani workoutu. :D Well.. jak jsem rychle zacala, tak jsem taky skoncila. Nevydrzela mi jednoho dne slachla v koleni a poranila se. Bohuzel ji nadale cvicit nemohu, jelikoz me zacne bolet koleno, tak ted chodim sama sportovne plavat 2x tydne. Mam z plavani mnohem vetsi vysledky nez z jakehokoliv cviceni na sousi za 5 let. :)

    Jeji kolekce vypadaji super, sama jsem si je ale nikdy nekoupila. Plavky si kupuju ze sportovniho obchodu od Speedo/Adidas a podobnych znacek, ktere by mely neco vydrzet.

    OdpovědětVymazat
  24. Slečnu Pamelu neznám, kousky nicméně vypadají moc dobře (ten top zezadu je zajímavě řešený :))... ale ta karimatka! To je krása! :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  25. Na cvičení od Pamely se chystám už delší dobu, ale zatím jsem se neodhodlala. Slyším na to jen samé pozitivní ohlasy, tak jsem zvědavá. Jinak máš skvělé legíny, vypadají super! :))

    OdpovědětVymazat
  26. Kolekce je moc hezká. Hrozně se mi líbí ty černé legíny s tou barevnou podprdou. Jinak já se vždy u legín se síťkou bojím, že se mi protrhnou :D. Já mám jedny oblíbený od Carpatree a miluju je. Nekloužou a krásně se přizpůsobí. A nejsou ani drahý, cca 750 Kč.

    Jinak Pamela mi osobně k srdci nepřirostla. Nepřijde mi moc zajímavá a to ani její workouty. Ale chápu, že se lidem líbí a je oblíbená :D.

    JAK SI ZAŘIZUJU POKOJ 🌻 | ČÁST 1. | BYDLENÍ | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
  27. Moc hezké kousky, já mám teď cukání taky objednat set, ale na léto, takže kraťásky a tričko nebo podprsenku.. asi jsi mě přesvědčila, ten chtíč je strašná věc!:D

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤