Můj první rozhovor!

pondělí 26. dubna 2021

Krásný den drazí přátelé a čtenáři!
Dnes mám velikou radost, že s vámi mohu sdílet odkaz na můj úplně první rozhovor, o který mě před nějakým časem požádala šikovná kolegyně blogerka Janča, jejíž krásný blog najdete na liveby-j.blogspot.com.



V tomto rozhovoru jsem se celkem rozepsala a otevřela i témata, o kterých jsem tady na blogu ještě nepsala, a prozradila jsem i dost ze svého soukromí. Pokud by vás zajímalo, jaký mám vztah k blogování a jak dlouho bloguji, jaké jsou mé blogové plány, zda zvažujeme s přítelem posun ve vztahu nebo proč žiji zrovna v Anglii, mrkněte tam. Ačkoliv některé odpovědi mohou být na ženu trochu neobvyklé, věřím, že se o mě určitě dozvíte něco nového a nudit se nebudete.
Odkaz najdete TADY

Jsem velmi poctěna a vděčná, že si mě vybrala a najdete u ní i další různé rozhovory se zajímavými lidmi i blogerkami. Přeji vám krásné čtení a dejte mi vědět, jak se vám rozhovor líbil a zda vás na mně něco překvapilo!

Mějte se krásně, těším se u dalšího článku!

Comments

  1. Rozhovor jsem už četla a moc se povedl. Jsem ráda, že Janča tento formát na svém blogu zavedla. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Wau, to je skvelé. Moc gratulujem. Určite to muselo potešiť, keď Janča ťa oslovila. Idem na rozhovor ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
  3. Janča má moc hezký blog, také tam někdy ráda zavítám :) Ale přiznám se, že rozhovory čtu jen v případě, že vím, o koho jde. Tvůj mi unikl, tak to jdu hned napravit! :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Super odpověď na otázku ohledně vztahu s přítelem, jsem ráda, že je i někdo další, kdo nežije s tou pohádkovou představou, jak se jednou vezmeme, budeme mít děti a budeme spolu do konce života. Realita bývá odlišná a je důležité vědět, že i když jste teď šťastní, nemusí to tak být vždycky. A to stejné s těmi dětmi. Přijde mi, že když dneska jako holka řekneš, že je nechceš nebo je nemáš do 30, tak se všichni diví a myslí si, že si nějaká divná. :D Asi to bude tím baby boomem, který corona vyvolala .. alespoň podle instagramu. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný rozhovor, si mi opravdu sympatická! Líbí se mi, jak píšeš o příteli a že pro vás není důležitá svatba, s čímž souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Rozhovor jsem četla. Moc se mi líbil :) nevěděla jsem, že máš morčátka :) <3
    Leník

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, tak to se jdu okamžitě podívat! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Baru,
    moc pěkný rozhovor, ráda jsem se o tobě dozvěděla zase něco nového. Taky mám moc ráda Anglii a vždy se tam cítím dobře. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jee Barunko, děkuji ♥ Jsem ráda, že se líbí ♥♥

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤