Tvorba mojí vysněné pracovny | 2.část

pondělí 3. května 2021

Krásný den ♥︎
Moc mě těší, že se vám tolik líbil minulý článek s přeměnou mé pracovny. I já přiznávám, že miluji články ohledně interiéru a fotky před a po. Leckdy stačí málo a prostor může působit úplně jinak. Proto jsem pro vás s radostí zdokumentovala a připravila i druhý díl z této série, kde vám ukážu, jak jsme celou pracovnu budovali.

Už když jsme byli na prohlídce tohoto domku, kde teď bydlíme, zamilovala jsem si toto mezipatro s velkým oknem a výhledem do zahrady. Hned jsem se tu viděla s knihou v ruce a horkým čajem a nejednou jsem si představovala, jak krásně by se mi tu i tvořilo. Dlouho jsem odolávala kupovat nábytek, aby jsme to v případě stěhování (ať zpět do ČR nebo jen tady po Anglii) neměli zbytečně komplikované, ale loni v létě uzrál správný čas a přítel mě i tak trochu donutil to konečně rozseknout. Na mé narozeniny mě vzal, koupil mi mé vysněné křesílko a pak jsme jeli do Ikei, kde jsem si vybrala tento psací stůl. Od té doby jsem měla provizorní pracovnu dole v obýváku, ale nějak to nebylo ono. Před Vánoci pak byla spousta jiných starostí, ale už od ledna jsem přemýšlela, kam pracovnu přesunout a jak to celé doladit.








Když jsem pak dostala email s nabídkou spolupráce od Posterstore.cz, hned jsem věděla, že je to znamení a že je na čase se do toho pustit. Jsem vděčná, že mi přítel dal celkem volnou ruku, nevadí mu, že to tu mám spíš takové holčičí, v růžových barvách, a že mi s chutí se vším pomáhal. Jako první jsme odstěhovali štendr s věcmi do vedlejší ložnice, aby bylo místo na stůl. Pak jsme přemýšleli, co s gaučem, který byl původně na vyhození, ale my si ho vzali protože jsme to tu měli prázdné, a přišla nám ho škoda. Oba nás tedy napadlo objednat pouze nový přehoz. Najít podobnou barvu jako je barva židle bylo vcelku náročné, ale nakonec jsme našli na amazonu. Než přehoz přišel, přesunuli jsme stůl a křesílko, pověsili obrázky a přítel mi z prken ze staré kuchyně udělal malou knihovničku a natřel ji na bílou barvu. Konečně už nemám knihy poházené jen na zemi a mám místo pro své fotoaparáty! 








Pak už stačilo jen vše poskládat, pověsit světýlka a doladit poslední detaily. Je to čerstvé, takže ještě možná pár věcí upravím, ale jinak mohu říct, že jsem si to tu hned zamilovala. Malou útulnou pracovnu jako tuhle jsem si totiž přála snad odjakživa, téměř mě to dojalo až k slzám, jak jsem byla nadšená. Není to perfektní, ale myslím, že s málem jsem toho zvládli vcelku dost a já už nechci trávit čas jinde než tady. Takže vás s radostí vítám, odtud pro vás budu nyní nejvíce tvořit! 







Ráda bych vám také připomněla že s kódem barborah35 dostanete na Posterstore.cz 35% slevu, kterou můžete uplatnit na všechny plakáty, kromě kolekce umělců a rámů. Kód navíc platí i pro ty z vás, kteří žijete jako já v jiné zemi. Kód platí jen 19.května 2021.

Líbí se vám tento styl? Dělali jste u vás doma nějaké změny, co jsme začali trávit více času doma?

Comments

  1. Hrozně moc se mi tvoje pracovna líbí :) Jestli někdy budem mít svůj domeček, taky bych chtěla podobnou místnost, klidně pracovnu/hostinský pokoj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to mě těší! Přeji, ať se ti to brzy splní!

      Vymazat
  2. Styl se mi líbí moc! Já jsem se stěhovala do bytečku (ve velkém rodinném domě) po prababičce a všechno mám nově vymalováno, nové koberce, nový nábytek... ale mám pocit, že by to mohlo vypadat víc útulně... popřemýšlím... tvůj článek mě inspiroval :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, občas stačí málo ale člověk se cítí úplně jinak, doporučuji!

      Vymazat
  3. Barborko zdravím. Přeměna pracovního koutu se Ti povedla na jedničku, máš to moc útulné. Já předělávám moc ráda, baví mě to. Někdy stačí opravdu málo - třeba vyměnit textil, nebo přemístit pár věcí a místnost má hned jinou energii. Tak si užívej v klidu svou novou pracovnu a měj se dobře. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádhera! Krásné doplňky.. všechno můj styl. Hlavně to křeslo je boží. ♥ Mě by možná lákalo dát si ten stůl přímo před to velké okno. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Také jsem nad tím přemýšlela, ale teď tam mám rostlinky, rajčátka, okurky a jahody, které potřebují sluníčko, tak uvidíme, možná na zimu :)

      Vymazat
  5. To je naprosto krásné! Nádherně sis to předělala :) My doma žádné změny nedělali. Máme 2+1, takže nám tu vyšlo místo akorát :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mě těší! Hlavně, že se cítíte jako doma!

      Vymazat
  6. Ta proměna je Barusko nádherná 😍 fakt se ti to moc povedlo🤩. Tyhle proměny před a po jsou proste skvělý ☺️

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, tak tohle je ale absolutní bomba! Miluju růžové pokojíky a pracovny. Fakt NÁDHERNÝ!

    OdpovědětVymazat
  8. Naprosto úžasný koutek :) ty světýlka, kytky, naprosto dokonalé :) <3 přítel je také Čech, nebo Angličan? Kde v Anglii pracuješ? :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, moc děkuji, to mě moc těší! ♥
      Přítel je také Čech, žijeme a pracujeme spolu na venkově na konci světa v jedné pidi vesnici na jihu Anglie, děláme au-pair couple :)

      Vymazat
    2. Děkuji moc za odpověď :)! To je skvělé <3
      Leník

      Vymazat
  9. Vypadá to nádherně. Úplně jinak. Taky bych si dokázala představit tam trávit večery s teplým čajem a knihou v ruce.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezká předělávka pokoje. Opravdu povedené. Takový styl mám ráda. :)
    Já se zrovinka stěhuji do nového bytu, sice ne sama, ale svůj pokoj si budu celkově tvořit, tak se mi takové články hodí, je to moc fajn inspirace. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Jsem moc ráda, že jsem mohla inspirovat!

      Vymazat
  11. Baru, máš to krásné ♥, vše máš hezky slazené a celkově to působí na mě moc hezky a příjemně, věřím, že teď se ti tam bude tvořit jedna báseň 😊. Mě by lákalo též předělat pokoj, ale bohužel tu máme vestavěné skříně, které jsou napevno, a celkově tu nemáme moc možností jak s nábytkem hýbat - máme velkou postel a s přítelem spojený dlouhý pracovní stůl 🙈, ale někdy když mě zaujme nějaký doplněk dekorace, tak to tu přeci jen i taková malá drobnost oživí 🤗.

    OdpovědětVymazat
  12. Vyzerá to nádherne! A hlavne veľmi útulne a motivujúco, musí sa tam skvelo pracovať 😍

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Kde kupovať etické oblečenie / časť 04 — spodná bielizeň

    OdpovědětVymazat
  13. Báro, vytvořila sis velmi příjemné, ženské pracovní místo. Líbí se mi!
    Měj příjemné dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  14. Máš to tam strašně moc hezké :) Podobný svůj koutek si teď doma vytvářím i já, takže děkuju za inspiraci :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, moc mě těší, že jsem mohla inspirovat!

      Vymazat
  15. Já obdivuju lidi, co si dokážou vykouzlit takové krásné prostředí snad všude. Asi k nim patříš. :D

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherné prosvětlené a uspořádané prostory, ty obrazy k tomu také skvěle ladí :) Trochu ti závidím, ale samozřejmě jen v dobrém :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Pracovnu máš opravdu nádhernou a dokonale prokoukla! Tam se ti určitě bude trávit čas jedna báseň a to růžové křesílko nemá chybu. Podobné mám také v plánu si pořídit. Proměnu chválím! :))

    OdpovědětVymazat
  18. Krásna pracovňa, mne sa páči najmä stolík. :) Minulý rok som renovovala aj ja, ale volila som väčší stôl, čo dnes trochu považujem za chybu. Tvoj je naozaj perfektný. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak to je úplne že TOP. Krásna pracovňa aj keď ja by som vymenila tie ružové veci za modré alebo tyrkysové :D

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  20. Kombinace křesla, plakátů a světýlek je famózní. :) Povedená přeměna! Na srovnání fotek před a po bych roh snad ani nepoznala, tolik se to změnilo. Tak ať se ti v pracovně dobře tvoří.

    OdpovědětVymazat
  21. Je to úžasný, nejvíce se mi líbí to přesílko, to je prostě boží!

    OdpovědětVymazat
  22. Máš to překrásné!!! :) Opravdu nádherné, decentní a vkusné! Moc se mi to líbí a moc ti přeji aby se ti také dobře pracovalo! <3

    PS: ten červený foťáček je boží!!! :D

    OdpovědětVymazat
  23. Myslím, že už jsem ti pracovnu chválila i na Instagramu. Ale musím se opakovat. Je skvělá! Na mě malý stůl, ale jinak perfektní proměna :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
  24. Máš to naprosto boží, co si budeme povídat! :-D Jako jsi fakt šikulka! A to okno do zahrady? Boží! A můžu se zeptat, to je váš domeček, nebo jste v podnájmu? :-) A ty světýlka večer? To je totálně boží! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ To okno také miluji, máme tam i slepičky, je úžasné je pozorovat. Domeček máme v rámci naší práce, takže dá se říct, že nájem ale nic neplatíme, je to součást naší výplaty :)
      Ta světýlka také miluji, máme je doma všude :D

      Vymazat
  25. Ach v té se musí prostě psát jedna báseň. Normálně závidím :D Moc krásný, jak už jsem psala v minulém článku. Jsi šikovná a moc se ti to povedlo. ♥

    OdpovědětVymazat
  26. Tak to vypadá naprosto božsky, miluju takovýhle útulný koutky pro tvoření <3

    OdpovědětVymazat
  27. Pane jo, wooooow!!! Tak tohle je absolutní nádhera!!! 😍 Na jsem zamilovaná 🤣😍 moc ti to závidím, máš to překrásné a útulné! 💕

    OdpovědětVymazat
  28. Moc se to povedlo, já doufám, že v budoucnu budu mít možnost umístit svou pracovnu do některého z těchto krásných bytů, i když momentálně se stěhovat nehodlám :) Přesně, jak píšeš, taky mám moc v oblibě fotky před a po, takže zejména ty jsem si opravdu moc užila a článek jsem spíš jen tak proletěla očima :)

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤