Anniversary surprise | 5 let spolu

neděle 15. listopadu 2020

 Ahoj ♥︎

dnes pro vás mám jistě veselejší čtení než minule. Každopádně moc DĚKUJI za krásné a milé komentáře, které jste mi tam zanechali ♥︎

Na tuto sobotu nám s přítelem připadalo naše už páté výročí. Je opravdu šílené a neskutečné, jak to letí a já vidím jako včera, jak jsme jeli na náš první výlet, kde jsme byli na prvním rande, jak pro nás bylo vše tenkrát nové a jak jsme se nemohli dočkat, až spolu začneme bydlet.

Každý rok výročí nijak extra neřešíme, obvykle se domluvíme, že si zajdeme někam na dobré jídlo nebo si naplánujeme předvánoční víkend v nějakém hezkém městě. Bohužel to ale letos možné není a asi ani nebude, a proto jsem si pro přítele připravila malé překvapení v podobě nových příchutí jeho oblíbeného rumu. Jednu etiketu na lahvi jsem mu i personalizovala- díky za Ebay tady v UK! 




Od přítele jsem upřímně nic nečekala a můj plán byl do poslední chvíle dělat, že jsem zapomněla, nebo že nevím, že nějaké výročí máme a překvapit ho později večer. Už ráno mi ale pošťák přivezl balíček s pugétem a malou bonboniérou a to mě moc překvapilo a dojalo. Miluji květiny a všechny rostlinky. Navíc nám v sobotu příšerně pršelo a celý den byla téměř tma, a tyhle krásky byly jako sluníčko, které mi hned rozjasnilo den ♥︎

Já jsem ještě chvíli dělala, že pro přítele nic nemám a “nadávala mu”, že naši dohodu nedodržel. Pak jsem šla do sprchy a mezitím nenápadně schovala jednu lahev pod peřinu. Pak už jsem na něj jen zavolala, ať jde převléct postel a to se mu samozřejmě nechtělo, takže jsem ho musela přemlouvat. Ale jen co odhrnul peřinu, pochopil. Měl radost a pak jsem mu podala krabici na vyhození, kde našel ještě druhou.

Večer jsme si pak ještě zajeli na romantickou večeři do McDonald's a snědli si to v autě. Člověk si musí užívat i tohle, když je skoro vše zavřené.






Kromě toho jsme se tento víkend vrhli na menší vylepšení bytu a protřídila a poklidila jsem si nějaké věci a papíry. Konečně jsme natřeli stolek a malou stoličku na bílo. Byly tmavě hnědé a my máme všechen ostatní nábytek tady bílý, takže to hned vypadá vše lépe a sjednocené. Pomalu jsme vše připravili na příští týden, kdy máme v plánu dělat vánoční výzdobu a péct. Advent sice začíná až 29. listopadu ale já se jako milovník Vánoc nemohu dočkat a téměř každý rok začínám dříve, abych si tuto úžasnou atmosféru déle užila. 




Jaký jste měli víkend? Také už se chystáte na vánoční výzdobu?

Comments

  1. Teda to jsi měla krásně vymyšlené!🤩 Přeju vám spousty spousty spokojených, zamilovaných a zdravých let.😇

    OdpovědětVymazat
  2. Romantická večeře v mekáči pobavila, ale proč by ne...? :)

    Líbí se mi, jak si užíváte tyto malé (a tak důležité!) chvilky spolu. Já se přiznám, že se svými kluky výročí neslavila, protože kdy jsme spolu začali chodit jsem tušila jen přibližně - zda slavit termín prvního rande? Nebo až první pusy? No tak jsem sama zvědavá, jestli se do příště polepším.

    OdpovědětVymazat
  3. nápad suprový s personalizovaným dárkem, květina nádherná a doufám, že jste si výročí krásně užili♥ moc se mi líbí poslední fotka morčátka, je roztomilý :) ♥

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  4. Na kytky teda moc nejsem, ale ten pugét co jsi dostala je boží a líbí se mi taky design té lahve :)Tak ať vám to dloouho vydrží!

    A co se týče Vánoc, letos je fakt neřeším. Třeba mě ještě popadne vánoční nálada, ale zatím to nevypadá.
    P. S. Morčátko je moc roztomilé!

    OdpovědětVymazat
  5. Design těch lahví je super. Hodně se mi líbí, tak díky za tip. Skvěle jsi to vymyslela. :-D
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. To je krásné, všechno! Pět let vlastně není tak dlouhá doba (respektive je, ale strašně rychle to utíká, my budeme s přítelem slavit páté výročí v květnu a mám pocit někdy, že jsme spolu celý život a jindy, že jsme se seznámili včera. Dodnes si ten první den dost dobře pamatuju. :)) A je od tvého přítele krásné, že si na to vzpomněl, ta květina je nádherná! Od tebe to bylo trochu podlé! Ale nakonec jste si to užili a to je hlavní! :D

    Mějte se hezky a jsem zvědavá, jak se na fotkách proměníte za dalších pět let. :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. 5 let, to už je krásné číslo! Moc vám gratuluji a držím i nadále palce - dostala jsi nádhernou kytičku, přítel je velmi pozorný. :)) Jinak vánoční výzdobu mám také v plánu příští víkend, už se nemůžu dočkat! :D :))

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji k tak pěknému výročí :) Ta květina je úžasná :)
    Je pěkné vás vidět každý rok spolu :)

    OdpovědětVymazat
  9. To šíleně moc gratuluji! To je tak nádherné a bože, vy jste nádherní! :-) A na další společná léta! Je krásné, jak se vzájemně umíte potěšit. A neboj, mi bychom v tom McDonaldu skončili taky :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Jste nádherný pár a velmi vám to spolu sluší! Gratuluji a přeji mnoho šťastných let i nadále!

    OdpovědětVymazat
  11. Moc gratuluji, to už je moc pěkné číslo, 5 let! :) A hezky jste si to užili i přes nynější okolnosti :). My měli minulý týden také výročí a užili jsme si ho doma v poklidu společně :).

    OdpovědětVymazat
  12. Páni 5 let to už je teda něco! :) Moc gratuluji a ať vám to vydrží ještě spoustu dalších! :) Kytička je nádherná! A večeře v mekáči mě pobavila, to je přesně můj styl. :D Doufám, že jednou najdu chlapa, který to bude mít stejně. :D :D

    OdpovědětVymazat
  13. Gratuluji k výročí, ať je to napořád! :) My letos oslavili 4 roky svatbou :)

    OdpovědětVymazat
  14. my sme mali presne s priateľom 4 výročie minulý týžden ale už mi to príde ako 20 rokov čo sme spolu :) ten table make over je megaaa :) veľmi sa to vydarilo :)

    OdpovědětVymazat
  15. Úplně jsi za tu dobu zkrásněla :) Moc vám gratuluju, ještě spouuustu hezkých společných let ♥ My si s přítelem také nic nedáváme a taky rádi volíme výlet :) Letos jsme si kvůli koroně prošli naučnou stezku v Brandýsi a na večeři zajeli do Pce na KFC :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  16. Vám to moc sluší, jak je vidět ten skok, ale pořád jste si i po 5 letech hodně podobní, samozřejmě :-)
    Moc krásný stolek, mám ráda tyhle předělávky a proměny, kdy se dá z jakéhokoli kousku nábytku udělat úplně něco nového :-)
    Rum má přítel také moc rád, mě to přijde vždycky jako taková drahá flaška na výstavu, ale chápu tu zálibu :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc krásné fotky, předělávka se Vám moc povedla a mňam, dala bych si mekáč! :D
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤