Karanténa photo diary

pondělí 8. června 2020

Moc Vás zdravím ♥
nějakou dobu jsem se teď neozvala a to i přesto, že jsem měla několik článků rozepsaných a měla v plánu je vydat. Bohužel mě minulý víkend zničehonic skolil zánět ledvin. Docela nepříjemný zážitek, to vám povím. Většinu času jsem nebyla schopná otevřít počítač a opravdu jsem jen odpočívala, už jsem to vlastně i dost potřebovala. Jen jsem ležela, hodně pila a četla.

Už se ale cítím mnohem lépe a dala jsem dohromady dost fotek, jak z foťáku tak z iPhonu, které jsem nashromáždila během karantény, i když u nás v UK karanténa vlastně ještě pořád trvá a vše by se pomalu mělo vracet do normálu až od příštího týdne. Sama mám tenhle typ článků plného fotek ráda a vím, že jsou docela všeobecně oblíbené, tak doufám, že si ho užijete!


Zkoušela jsem domácí peanut butter granolu a povedlo se, zmizela velmi rychle a hned jsem dělala další várku :D


1) Miluju ty západy slunce tady, mám jich plný telefon
2) Po letech jsem se dostala k této knize a mám z ní smíšené pocity. Byla zajímavá a dostatečně napínavá, abych ji během chvilky dočetla, ale místy dost perverzní. Následně jsme se s přítelem podívali i na stejnojmenný film od R. Polanského, který je docela věrný předloze, ale bohužel konec úplně jiný a kazí to dojem. Snímek se mi ale i tak líbil, v poslední době jsem si nějak oblíbila ne tak známé filmy z 80. a 90. let. Jestli máte nějaký tip, určitě mi dejte vědět!


S přítelem jsme trochu ukojili své chutě balíčkem s českými dobrotami, přítel toužil hlavně po hořčici a Májce a já zase po Kofole, Magnesii a tatarce. Přihodili jsme ale i další :D


Chodili jsme také často venčit naše lásky na blízké louky. Venku si to vždycky užívají :D


Hodně jsem také cvičila, téměř každý den, odcvičila jsem i 4-týdenní plán s Cassey z Blogilates. A poslední den cvičení jsem padla se zánětem ledvin :D  


Chutě na česká jídla se nás držely dlouho, přítel proto trochu experimentoval a udělal segedýn a klasiku knedlo- zelo- vepřo, jen jsme místo masa měli vegetariánskou náhražku. Na chuti to ale vůbec nic nezměnilo!


1) Zase ty západy...
2) Měla jsem doma zásobu několika bomb z Lushe, takže jsem si užívala, obvykle páteční večery, právě s nimi


1) Costa kafe z pumpy, když kavárny jsou zavřené, a magnum jako odměna po práci
2) V karanténě jsem také dost nakupovala, tohle je zrovna balíček z Yankee, nový prstenec a aroma lampa 


Chodili jsme také na procházky po okolí a našli hezké nové trasy a místa



Rajčátka mi rostou zase jako z vody. Keříky jsou doslova obsypané květy, už se těším na cherry rajčátka!
Tohle je 9. května vs. 8.června ♥


Místo zmrzlinek u moře jsme si je nakoupili alespoň domů. Tyhle jsou z Lidlu a jsou moc dobré!


Když nebylo počasí, nosili jsme bobkům dobroty až domů ♥



Další bomba z Lushe, tohle byla Black Rose


Více dobrot od mého přítele a jedna kupovaná pizza :D


Koukali jsme také hodně na filmy, ať už na Netflixu nebo jinde. Tenhle nás ale nijak nenadchnul a konec docela zklamal.



Jak se máte v posledních týdnech vy? Užíváte návratu do běžného života? 

Comments

  1. Takovéhle články mě moc baví! Krásné fotky! :-) Dnes jsem na tvůj blog narazila poprvé a už teď vím, že se stanu tvým čtenářem, krásně se tvé články čtou.

    Já už se taky pomalu vracím do normálního života, i když do práce furt nechodím a mám homeoffice. Už je to zvláštní, být takhle dlouho doma. To se mi nikdy nepovedlo a předpokládám že už nikdy nepovede :-D
    Michaela Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, to mě velmi potěšilo ♥
      Kdo ví, ale snad už další karanténa nehrozí :D

      Vymazat
  2. U té bomby z lushe jsem si první myslela, že je to nějaký muffin. 😅Zánět ledvin není zrovna příjemný, ja ho chytla před pár lety, kdy jsme se vydali plavat do lomu a voda byla ledová jak.. 🤔

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to mě pobavilo :D
      Taky jsem prvně nevěděla, kde jsem k tomu přišla, ale myslím, že jsem taky venku prostydla. No, teď už si budu dávat větší pozor :D

      Vymazat
  3. Aké máš krásne morča! :) <3

    xoxo | Monica from https://lipstickverse.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak přeji hodně zdraví, ať už jsi v pořádku. Věřím, že to muselo být dost nepříjemné. Hodně se mi líbí ta aroma lampa od Yankee. A bomby od Lushe, tiše závidím. Kdybych měla vanu, taky se v ní každý pátek rozmazluju.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! ♥ Ano, ta lampa je úžasná, hlavně v noci, byla z povánočních slev :)
      Jinak Lush prodává už i bomby do sprchy, sice nemají tak pěkné efekty, ale jsou příjemné a nádherně voní :)

      Vymazat
  5. Jsem ráda, že už je ti lépe, zánět ledvin určitě není nic příjemného. :( Každopádně krásné fotky z karantény a těch dobrot! Hned jsem dostala na vše chuť! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek plný úžasných fotografií, to úplně lahodí oku a nemusí to být jen jídlo. Ta bomba od Lush vypadá vážně famózně a zrovna včera jsem si chovala morčátko od dvojčat sestřenky, které vypadá úplně stejně. :D Je to teda ještě drobek, ale strašně roztomilej. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Tak to je krásné, já bych těch morčátek mohla mít i sto, prostě jim nemůžu odolat :D

      Vymazat
  7. Hezký článek, připomíná mi to moje články typu "Vzpomínky na...."a konkrétní měsíc a fotky z něj :) jinak morčátka máme taky. Rajčátka mňam mňam, to se nedivím, že se těšíš :) a tím cvičením jsi mě úplně motivovala, měla bych také zase dát nějaký trénink! :)

    https://lifebynikys.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, sama mám takové články ráda, takže se ráda podívám :)
      Jestli jsem tě alespoň maličko namotivovala, tak to jsem velmi potěšena ♥

      Vymazat
  8. Foto články mám asi nejradši :-)

    OdpovědětVymazat
  9. morčátka jsou úžasná zvířátka :)

    OdpovědětVymazat
  10. Naprosto boží fotky a krásný článek! :-)
    Mrzí mě, žes měla ten zánět, ale snad už to bude dobrý. Jedna kamarádka má často zánět žláz a pořád se jí to vrací a je mi jí vždycky strašně líto...
    Hořký měsíc mám doma, vlastně mám celou tu filmovou řadu. Ale ještě jsem to nečetla. A popravdě se na ty filmy potom nedívám - nevím proč, ale nemám moc ráda zfilmované knížky, snad právě proto, že mě často štve nebo mrzí, že tam něco chybí a něco přebývá a tak. :)
    S přítelem vám to moc sluší! :)
    A ty české potraviny jsme si taky chtěli koupit, přesně jako vám nám chyběla hlavně kofola, horalky, paštika.. a niva! :D Ale nakonec jsme usoudili, že by to bylo moc drahé (platí se za kila a když chceme hlavně pití...) a že si počkáme, až pojedeme do ČR. Stejně jsme už vykrmení dost i z německých surovin. :D

    Měj se krásně! :) A vážně, boží fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuji, strašně mě těší, že se fotky líbí ♥
      Už jsem naštěstí v pořádku, a asi i vím, proč se mi to stalo, jak psychicky, tak fyzicky, tak snad se tomu už vyhnu.
      Chápu, já právě docela ráda sleduji filmy podle knih, ale snažím se vždy první přečíst knihu, no občas je to zklamání, ale je hezké vidět, jak si každý knihu představuje úplně jinak :)
      Přeji krásný výlet do Čech a užijte si dobrůtek!

      Vymazat
  11. Tyhle články mám ráda a fotek na mě bylo tak akorát, abych projela celý článek :) A moc se ti povedly! Chtěla bych se tě zeptat: s morčátky chodíte na jakkoukoli louku, nebo na nějakou "spešl"? Jak mám totiž králíka, chodíme tak maximálně na naši zahradu, protože jsem vyčetla,že králíci by neměli chodit tam, kde se venší psi. Jak je to s morčátky?

    Jinak já si dobu po karanténě užívám až si říkám, že bych měla brzdit :) Radši nepočítám, kolik jsem navštívila restaurací a kaváren za poslední týdny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to jsem ráda, občas je těžké mít fotek tak akorát :D
      Chodíme na louky okolo místa, kde bydlíme, ale jsou soukromé a patří lidem, kde bydlíme a také bydlíme na konci vesnice, kde široko daleko nic není, takže si myslím, že je to v pohodě, ale ve městě bych taky dávala pozor a určitě je pravda, že není dobré venčit v místech, kde lidé hodně venčí pejsky. Nejlépe asi někam za město nebo na soukromou zahrádku, i když chápu, že ne vždy je možnost.

      Haha, to úplně chápu, to je u nás zatím vše zavřené, tak uvidíme za pár týdnů, myslím, že na tom budu podobně :D

      Vymazat
  12. Aaaaw ty morčátka ♥ já jsem šílená na tyhle malé drobečky. Měly jsme jich kdysi hned několik než jsme přešly s mamkou na králíčky. Jsou fakt roztomilost sama. :)
    Doufám, že se brzy uzdravíš a že si i v UK budete moci začít užívat přicházejícího léta. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, taky jim nemůžu odolat ♥
      Králíčci jsou také úžasní :)
      A moc děkuji, už se cítím mnohem lépe!

      Vymazat
  13. Tyjo, ty tvoje fotky mě fakt baví! :-) Doufám, že už ti je lépe. Zánět ledvin jsem nikdy neměla a myslím, že ani nechci. Morčátko jsem také měla, už je to ale dávno. A je dobře, že trávíte čas venku! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné fotečky! 😊 Zánět ledvin jsem zažila před 2 lety poprvé, a katastrofa.. už to zažít nechci (ťuk ťuk) ... A morčátka jsou roztomilá 🥰 jinak ty rakety z Lidlu naprosto zbožňuju 🤣♥️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥
      Snad už jsme si to vytrpěly a máme to za sebou :D
      Ty rakety u nás doma taky frčí, jsou nejlepší :)

      Vymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤