Picnic in the countryside

čtvrtek 14. května 2020

Zdravím Vás s novým článkem ♥
Na tenhle rok jsem měla spoustu super cestovatelských plánů a spousta z nich byla i tady po Anglii. Samozřejmě to všechno hezky rychle zmizelo spolu s koronavirem a následnou karanténou. Jsem docela vděčný člověk a vím, že se dějí horší věci, ale stejně mě to pěkně naštvalo. Ale řekla jsem si, že trápit se nad něčím, s čím teď nemůžu vůbec nic udělat, je hloupost a začala jsem tedy přemýšlet nad tím, co udělat můžu.

Vím, že mám nyní velké štěstí, že můžu tohle období a karanténu trávit na samotě a v krásné přírodě, která se zrovna probouzí, vše kvete a voní. Naše okolí tu docela známe, nebo jsem si to alespoň myslela, než jsme tu okolí začali procházet více a zkoušet nové cesty a trasy.







Udělat piknik jsme plánovali už loni, no stále nebyl čas. Tak jsme se s přítelem rozhodli, že není lepší příležitost než právě teď! Okolo domku, kde bydlíme, máme jen samé louky, pole a menší lesíky, takže přítel připravil všechny tyhle dobroty (je to kluk šikovná :D), já sbalila zbytek věcí, trochu se upravila a vyrazili jsme. Pustili jsme si nějakou hudbu, váleli se v trávě a chytali teplé sluneční paprsky. K večeru jsem ještě vyrazila do blízkého lesíka mezi poli, který byl plný modrých zvonků a udělala pár fotek. Přítel nám zatím natrhal medvědí česnek, ze kterého jsme si i poté udělali doma domácí pesto.

Cestou domů jsem ještě zahlédla pěkné místo a pár slunečních paprsků na poli, takže jsem příteli nařídila rozhodit deku, rychle jsem dala foťák na stativ a udělala narychlo pár snímků, než slunce úplně zalezlo. Ale myslím, že se nám docela povedly.







Jak užíváte vy? Vím, že v Česku se situace už pomalu začíná vracet k normálu a snad to tak bude brzy i u nás v Anglii, protože cestování a výlety mi už chybí jako blázen!
Mějte se krásně 

Comments

  1. Mnáám, měli jste samé dobroty! Na picnic se nehorázně těším, v tady v ČR to jde pomalu do normálu, tak snad se nic nepokazí. Máš moc krásně udělané vlasy a hezké fotky s přítelem ♥ Opatruj se.


    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! ♥ Určitě si ho udělejte také a užijte si to!

      Vymazat
  2. Je krásne, že ste tento čas využili na niečo takto príjemné :) Veľmi Vám tie lúky okolo domu závidím, ja mám okolo seba len bytovky, bytovky a ďalšie bytovky :D :)

    IVANNA MALIK / prečítaj si: JA & STRES / sleduj ma na IG: @ivannamalik_

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ano, také jsem to tak dlouho měla a o to víc si to i nyní užívám :)

      Vymazat
  3. Také jsem měla v plánu hodně cest i do zahraničí, ale co se dá dělat. Užít si jaro a léto jde i u nás a tvé fotky jsou toho důkazem! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že skoro každému se takto překazily plány. Což je škoda, ale nedá se s tím nic dělat. Piknik musel být super. Měli jste spoustu dobrot a fotky máte krásné. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Ty tvoje vlasy?! Nádhera! ♥ Ty červené tóny ti neskutečně sluší. Prozraď .. barvíš doma sama nebo kadeřnice? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ♥ Vlastně tak napůl- vlasy si barvím sama, ostatně ta červená by takhle dlouho jinak ani nevydržela, ale jednou za čas, když se dostanu domů ke své kadeřnici v ČR, tak mi ombré posune a zastřihne konečky :)

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Piknik vypadá skvěle! :) Teď si zkrátka užijeme víc tyhle tuzemské výlety a aktivity! :)
    Pokud bys hledala nějaké nové tipy na piknik, jukni ke mně:
    LifestyleBirdie - Tipy na piknik

    OdpovědětVymazat
  8. můj přístup byl dost podobnej, taky jsem chvíli byla naštvaná, ale co nadělám :D A máš fakt krásný fotky!
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  9. Your hair?♥ Those red tones look really good on you.

    lace front fashion wigs

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤