My Christmas wishlist

středa 18. prosince 2019

Ahoj♥ 
Dnes pro vás mám trochu materiálnější článek s tím, o co jsem si letos napsala Ježíškovi alias mému příteli. Každý rok si píšeme seznam věcí, které si přejeme, v různé cenové relaci, z různých oblastí a samozřejmě můžeme koupit nebo vyrobit i cokoli jiného. Myslím, že s přítelem se známe opravdu dobře a i bez toho by věděl, čím mi udělá radost ale u spousty věcí je tolik variant, že je lepší, když oba přesně víme a nemusíme pak třeba řešit výměny atd. A také chápu, jak pro něj může být svět make-upu matoucí :D

Vím, že o Vánocích bychom si měli užívat hlavně rodiny a lidí, které máme rádi. Pro mě to platí dvojnásob protože žiji v zahraničí a společný čas s blízkými je pro mě nevyčíslitelný. Pokud jde o dárky, nejsem zastánce toho, že musí být drahé nebo že vůbec musí být, podle mě by to lidé měli řešit s klidem a v rámci svých finančních možností. Žádné hloupé půjčky nebo stres, že toho máme málo. Kolikrát dostanu něco, co bych si i sama mohla koupit, nebo něco vyrobeného a stejně se neubráním slzám. Také preferuji kvalitu před kvantitou. Osobně dárky moc ráda vybírám a dávám si na tom záležet, nejsem moc na sety z drogerie atd. a o to víc si pak užívám té radosti v očích mých blízkých a samozřejmě si ráda rozbaluji i ty své. Vždy mě dojme, jak dobře mě moji blízcí znají.


Hi ♥ Today I have a little more materialistic article for you about what I wrote to my boyfriend alias Santa this year. Every year we write a list of things we wish and of course we still can buy or make anything else. I think we know each other really well and he would know what makes me happy even without the list, but with so many things, there are so many variations I think it's better if we both know exactly and we don't have to deal with exchanges, etc. And I can imagine how confusing the makeup world can be for him: D

I know that at Christmas we should mainly enjoy the time with our family and people we love. For me it's even more important because I live abroad and time with loved ones is the most precious for me. As far as gifts are concerned, I don't need anything expensive or anything at all actually. I think people should deal with it calmly and within their financial means. No stupid loans or stress that we don't have enough gifts. I often get something I could buy myself, or something handmade, and it still makes my cry. I also prefer quality over quantity. Personally, I like to choose gifts very much and I care about it, I am not big fan of drugstore sets, etc. I love the joy in the eyes of my loved ones and of course I like to unwrap my own gifts. It's always touch me how well my loved ones knows me.


Prada cateye sluneční Brýle - Too Faced It's bananas fixující pudr - Too Faced Hangover primer - Lush Golden pear sprej na tělo - Moonology oracle vykládací karty - Blogilates podložka na cvičení - Lancôme Hypnôse Doll Eyes řasenka - Lush Candy Cane pasta na zuby - Lush American Cream kondicionér na vlasy - Gua sha z ametystu - Marc Jacobs náušnice - Dolce & Gabbana náramek

Prada cateye sunglasses - Too Faced It's bananas setting powder - Too Faced Hangover primer - Lush Golden pear bodyspray - Moonology oracle cards - Blogilates Night sky yoga mat -  - Lancôme Hypnôse doll eyes mascara - Lush Candy cane jelly toothpaste - Lush American cream hair conditioner -  Amethyst gua sha - Marc Jacobs earrings - Dolce & Gabbana bracelet 


Super Attractor: Methods for Manifesting a Life beyond Your Wildest Dreams, Gabrielle Bernstein
It's Not How Good You Are, It's How Good You Want to Be, Paul Arden
Lonely Planet's Ultimate United Kingdom Travelist, Lonely planet
#Girlboss, Sophia Amoruso
Plant-Powered Beauty: The Essential Guide to Using Natural Ingredients for Health, Wellness, and Personal Skincare (with 50-plus Recipes), Amy Galper and Christina Daigneault
Master Recipes from the Herbal Apothecary, JJPursell
The Handmade Apothecary: Healing Herbal Remedies, Vicky Chown and Kim Walker
Practical Magic: A Beginner's Guide to Crystals, Horoscopes, Psychics, and Spells, Nikki Van de Car
Wellness Witch: Healing Potions, Soothing Spells, and Empowering Rituals for Magical Self-Care, Nikki Van de Car

Přítel na knížky moc není a vždycky nadává, proč mu posílám skoro jen knihy :D Ale já mu každý rok opakuji, že alespoň jednu knihu vždy musím pod stromkem mít!:D Když jsem je vybírala, opravdu se mi zalíbila každá z nich, takže radost budu mít z jakékoliv a případně si je koupím sama po Vánocích, haha :D
Všechny jsou v angličtině, nevím, zda existuje český překlad, (tuším, že u #Girlboss je i česká verze) i popisky jsou proto v angličtině. Některé dárky souvisí s tím, k čemu bych se chtěla v příštím roce více věnovat a vrátit se tak zpět ke svým kořenům, ale chystám na to speciální článek.

Co si přejete k Vánocům vy? Jestli o tom máte také článek, určitě mi ho dejte do komentářů, moc ráda se podívám! 

My boyfriend doesn't like books as me and I always scolds that I send him almost just books on the list :D But I repeat to him every year that at least one book must be under the tree!: D When I was picking them, I really liked each of them, so I will be happy about any of them and I possibly buy them myself after Christmas :D
Some gifts are related to what I would like to pay more attention to next year and return to my roots, but I am preparing a special article about this.
What do you want for Christmas? If you also have an article about it, be sure to leave it to me in the comments, I would love to see it!

Comments

  1. Úžasný článek :) přesně tak není to vůbec o dárcích btw těším se až se sejdem u stromečku :-*. Seznamy jsou osvědčený a super, takže u nás se už nějaký pátek taky praktikují ale vždycky je jedno překvápko, který na seznamu není. Něco mi říká, že nedostatku knížek pod stromečkem se nemusíš bát :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si letos taky přála knihy, tak snad mi Ježíšek nějakou donese. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám v počítači svůj wish list, podle kterého mi nakoupil přítel minulé Vánoce (a to mě fakt ani nenapadlo, že si toho všimne! :D). Ovšem teď jsem do toho přes rok moc nenapsala, ale knížku teda očekávám, protože tu musím mít taky pokaždé pod stromečkem! :D Já sama kupuji dárky, které vím, že potěší a budou k užitku a nejenom lapači prachu. :-) Musím říct, že z letošních dárků budou určitě všichni spokojení! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je podobné, určitě neočekávám a ani nechci vše, co tu mám :D Ale nápad mít složku v počítači je super, to určitě zavedu taky! To je super, číst, že budou super dárky, i já letos rozdám hodně ``radosti``!

      Vymazat
  4. Kondicionér American Cream je super! :) Jinak já jsem si přála dvě knihy a pak spíš takové maličkosti, tak uvidíme, co Ježíšek vymyslel. Jinak s přítelem si taky říkáme, co zhruba chceme, ale vždycky si dáme alespoň jednu věc, která je překvapení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasný! Já ho právě mám a už mi dochází, tak by se hodil :) To je super, to vlastně děláme i my, akorát je to vždy spontánní, i letos mám pro přítele něco, co rozhodně nečeká!

      Vymazat
  5. Tohle je moc pěkný článek. :) Držím palce, abys pod stromečkem dostala to, v co doufáš! :)
    Já to mám těžké... chci spoustu věcí, ale ne vyloženě na Vánoce. A obecně mám pocit, vždycky když na to přijde řeč, že je vlastně nepotřebuju. :D A po příteli jsem vždycky chtěla nějaké překvapení a on z toho byl chudák na větvi a nakonec mi stejně vždycky koupí hromádku knížek, které tak nějak vybírá podle toho, jestli by měl chuť si je přečíst i on. :D (což mi ale nepřijde nijak špatné. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Největším dárkem bude až přijedeme domů, to je jasné :) Ano, to se mi také často stává, chci spoustu věcí, ale když se pak zamýšlím, zda to skutečně potřebuju nebo to využiju, tak už to zas nechci :D Tento seznam jsem dávala docela dlouho do kupy, už na mě přítel i tlačil :D Jinak mám také ráda překvapení ale naštěstí můj přítel vždy ví a dělá ho rád. Knížky jsou super, kéž by si je můj přítel půjčoval :D Ale podobně to děláme s mamkou :)

      Vymazat
  6. Moc pěkný článek :) Taky si cením především dárků od srdce, nebo když dostanu něco, co opravdu chci a ne jen nějaký univerzální šampon z drogerie :) Ale jsem nenáročná nebov to aspoň doufám :) Taky si přeji knihy, ty nesmí chybět, kabelku a zimní bundu :) Tobě přeji ať pod stromečkme najdeš vše, v co doufáš .)

    OdpovědětVymazat
  7. Hm, já si vlastně nic spešl nepřála, potěší mě i maličkost. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelý výber, takmer všetko by som hneď brala aj ja! :D :) Ja som na tento rok nemala nejaké špecifické kúsky, takže som zvedavá, čo si nájdem pod stromčekom :D :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  9. To je krásny Wishlist. Ja ako módny maniak by som si vybrala tie okuliare a náušnice. Naozaj krásne ♥

    ŠATY NA VIANOCE

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem letos bez knížky, ale nevadí mi to.

    Zajímavý nápad na článek :)

    OdpovědětVymazat
  11. Občas můžeme být trošku materialističtí, ale nesmíme zapomínat ani na to, že Vánoce jsou především o společných chvílích a zážitcích. :))
    Skvělý výběr mimochodem, samé krásné věcičky.

    OdpovědětVymazat
  12. tak snad jsi byla spokojená :) Já dostala od přítele jeden dárek ale ten, který jsem opravdu chtěla, takže jsem spokojená. A od našich krom knihy, kterou jsem chtěla, jsem dostala tenisky - o kterých jsem uvažovala, že si napíšu a nakonec jsem jim o nich ani neřekla a přesto - byly tam pod stromečkem!

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤