Halloween vibes

sobota 2. listopadu 2019


Ahoj všichni! ❤
Doufám, že jste měli krásný Halloween nebo i dušičky. Vím, že u nás se Halloween neslaví a spousta lidí je i proti tomu. Mně ale nevadí a Halloween jsem vždy měla ráda, ne že bych ho nějak speciálně slavila, ale líbí se mi ta atmosféra, dýně, světýlka a strašidelná výzdoba. A navíc teď už vlastně nežiju v Čechách, takže bych ho mohla slavit i oficiálně :D
Tahle roční doba vyloženě vybízí k rozmazlování a jestli je něco, co mi hned dokáže zvednout náladu a pomůže mi cítit se rozmazlovaná, pak je to určitě dobrý čaj, dobrá kniha, voňavá svíčka nebo jakákoliv věc z Lushe. Tam celkem nedávno dorazila právě Halloweenská edice a já nedokázala odolat a samozřejmě jsem si něco odnesla. Ty jejich koupelové bomby je mi vždy až líto vůbec použít. Obě tyhle koule jsou tuším letos nové, pak mají ještě klasiku Lord of misrule, kterou jsem měla loni a je úžasná, možná, že i pro tu se vrátím, má nádherné barvy. Velká škoda ale je, že v poslední době mají tendence zdražovat a některé bomby jsou už opravdu pekelně drahé přestože chápu, že obsahují kvalitní přírodní složky a jsou ručně dělané.

Pokud jste jako já a už se připravujete na Vánoce nebo chcete někomu jen tak udělat radost, klidně i sobě, mají už i Vánoční limitku! Anebo si je doma zkuste podle návodu na youtube udělat sami, to bude ještě lepší!

Jak jste Halloween a dušičky oslavili? Dělali jste něco zajímavého nebo máte nějakou tradici?


Hi everyone! ❤

I hope you had a really nice Halloween night. Well, in Czech we don't officially celebrate this holiday and a lot of people even don't want to. But I personally quite like Halloween, I don't usually make any special plans but I like the atmosphere, pumpkins, fairy lights and spooky decorations. And now I don't live in Czech anymore so I could celebrate it officially :D

This season is literally made for pampering yourself and if there's anything that helps me to lift me up, it's definitely a good cup of tea, a good book, a scented candle or anything from Lush. Quite recently, the Halloween edition arrived and of course I couldn't resist and I bought something. Their bath bombs are amazing! I think that both of these bath bombs are new this year and they also have the classic one "Lord of misrule", that I tried last year and I loved it, maybe I'll come back for this one as well. However, lately they tend to become more and more expensive and some bombs are really hellishly expensive even though I understand that they contain quality natural ingredients and are handmade. 


If you are like me and you are already preparing for Christmas or just want to make someone happy, even just yourself, check also their Christmas products! Or you can try to make some of them at home, there are a lots of recipes on pinterest or youtube, and that is even better!


What did you do on Halloween night? Did you have any costume? Tell me!










Comments

  1. Krásné fotky, já Halloween mám ráda, jen ho poslední dobou pořádně neslavím. Ale chtěla bych se k tomu vrátit a vyřezávat dýně ♥ Vždy jsme to dělali se ségrou a bez ní to není ono :(

    Jinak jsem si nemohla, nechat ujít strašidelné filmy a seriály :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Ano, my jsme také koupili dýně ale zatím jsme nevyřezávali, tak možná hold trochu opožděně :D

      Vymazat
  2. Krásné fotky :) Já se taky ráda rozmazluji, takže i na halloween si udělám radost :) Většinou si zapálím svíčku, minule jsmezkoušela péct strašidelné sušenky :D A letos si dala straišdelný film:) Jinak tyhle bomby vypadají skvěle, pro mě určitě užitečná inspirace na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to zní skvěle! Jsem ráda, že v tom nejsem sama :)
      Pokud tě to inspirovalo, to mě neskutečně těší :)

      Vymazat
  3. Lush je zkrátka na věci do koupele úplně nejlepší.. škoda, že je to poměrně drahé a pak je člověku vážně škoda vyplácat celou jednu bombu na jednu koupel :D ale ty efekty jsou fakt skvělý. Nezapomeň to potom vyfotit, až ji použiješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednu už jsem použila, fotila jsem narychlo telefonem, tak možná v nějakém článku nasdílím :)

      Vymazat
  4. Dřív jsem škudlila každou parádní kosmetiku, co jsem si pořídila nebo ji dostala. Každá koule nejprve musela vyvonět pečlivě skříň (čti, na měsíce jsem ji tam uvěznila), každý parfém jsem měla vystavený, každou hezkou rtěnku jsem šetřila... Ty věci se kazej a maj nám dělat radost! :-D Takže je nejlepší je použít hned při první příležitosti a pořádně si vychutnat ten zážitek, vůni, barvy, co nám kosmetické výrobky přináší. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, dřív jsem na tom byla bohužel podobně, vše mi bylo líto použít a stejně to pak skončilo v koši a radost o neudělalo. Naštěstí už teď také věci s radostí používám a je to mnohem lepší! Krásně jsi to vystihla :)

      Vymazat
  5. Hi dear! Thank you for sharing this wonderful post and thanks for the inspiration!

    You have a wonderful blog, so I am very happy to follow you through the GFC! I will be glad if you look at my blog :) If you wish, you can follow me, I will be infinitely grateful to you ♥♥♥

    https://nastyadeutsch.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. LUSH taky miluju a ten červený šampuk mi přišel skvělý, hlavně jeho kořeněná vůně, jen dost pouštěl barvu, tak jsem po něm znovu nesáhla. Koupelové bomby moc nedocením, přijde mi to jako hrozně drahá sranda na půlhodinu zábavy ve vaně, ale na druhou stranu - kdy jindy je na ně správný čas, než během podzimních plískanic? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten šampuk je mou stálicí už roky, vyzkoušela jsem i jiné, ale žádný mi tolik nevyhovoval. Ale barvy jsem si nevšimla, mě ta červená totiž pokaždé šíleně pouští :D
      S cenami bohužel souhlasím, je to opravdu drahá sranda, bohužel, ale i tak si je sem tam dopřeju, žijeme jen jednou :)

      Vymazat
  7. Boží "dekorace". :) Já mám v plánu si koupit spíš vosky, voní stejně krásně, dlouho vydrží a jsou levnější. Jinak na dušičky jsme jeli na hřbitov a Haloween doma a pálila jsem dýni.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Souhlasím, vosky jsou určitě intenzivnější, levnější a člověk může měnit vůně, taky jich mám požehnaně :D

      Vymazat
  8. Ooooo to je krásné! Miluju Lush! A tohle období je prostě kouzelné:))

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi krásne veci sú to. Ja som od Lushu ešte nič nemala ale už by som niečo aj chcela.

    PLETENINY SÚ TU!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nebudeš litovat, já jsem s jejich produkty opravdu moc spokojená a naučila jsem na to i přítele :D

      Vymazat
  10. Krásne fotky, tie bomby od Lushu sú nádherné! :) Ja som dušičky ako každý rok strávila chodením po hroboch a na Haloween sme sa s kamarátkami trošku pomaľovali a vyrazili do mesta :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to zní moc hezky, hlavně, že jste si to užily!

      Vymazat
  11. Tak ta dýně je fakt luxusní. Já dříve Halloween slavila a moc jsem si to užívala :) Na dušičky letos celý den pršelo, tak jsem zapálila svíčku alespoň doma ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ty bomby do koupele jsou moc krásné, povedly se jim! :))

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤