27

neděle 29. září 2019



Takhle nějak vypadal můj krásný narozeninový den! Vše jsme oslavili s přítelem, který pro mě i tohle všechno sám přichystal. Dokonce sám upekl tenhle naprosto božský mrkvový dort, který naprosto miluju. Vlastně jsem měla ohromnou radost úplně ze všeho. Ten šátek jsem si původně chtěla koupit sama, ale do druhého dne byl pryč a upřímně jsem vůbec nečekala, že by ho přítel hned takhle vykoupil. O důvod víc se těšit na podzim, až ho budu moc více nosit. 
Pak jsme se pustili do dortu a lenošili a na večer jsme měli naplánované menší grilování.
Je šílený, jak strašně to letí, na 27 se ani necítím, jiní lidé už mají děti, hypotéky a vdávají se ale já jsem spokojená tam, kde jsem, a zatím to nehodlám měnit, nehledě na to, co říká společnost. 

Byl to opravdu krásný den a za to jsem moc vděčná.

How beautiful birthday this was! We celebrated my birthday together with my boyfriend, who prepared all of this for me. He even baked this amazing carrot cake that is my most favourite. Actually I was really happy about everything. I originally wanted to buy this scarf myself, but it was gone by the next day and honestly, I did not expect Martin to buy it like that. One more reason to look forward to autumn. Then we had a piece of the cake and enjoyed doing nothing. Then we had a barbecue planned for the evening.
It is crazy, how the time flies, I don't even feel like I'm 27, other people are having children, mortgages, getting married but I am really happy with my life and I'm not going to change it, no matter what the society says.



It was really amazing day and I am so grateful for that.



Comments

  1. Všechno nejlepší k narozeninám! :) Mám je dnes taky :D Přítel je skvělý, že ti takhle skvěle připravil oslavu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Já je měla už před časem ale k blogu jsem se dostala až teď a bylo mi líto si tento krásný den nezdokumentovat :D A vše nejlepší i tobě!

      Vymazat
  2. Moc krásné fotky a opožděně přeji všechno nejlepší. Je krásné, co pro tebe přítel přichystal. Můj přítel si také nechal záležet, ještě že je máme. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je naprostá nádhera ♥ Přeju ti dodatečně všechno nejlepší! :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Děkuju, to také byl, opravdu nejlepší, jaký jsem kdy měla, nechápu, jak to na první pokus dokázal :D

      Vymazat
  5. Tak to je opravdu pěkné a moc milé ❤️ Dodatečně přeji vše nejlepší! Jsi krásná ��

    OdpovědětVymazat
  6. Opožděně všechno nej :)! Krásné fotky a blog si ukládám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty máš snad dokonalého muže nebo co, že ti připravil takové nádherné narozeniny a ještě sám upekl dort? Nechápu :D to ten můj vůbec takový romantik není teda .. :/ :D navíc si měla vážně krásné šaty! Můžu se zeptat, odkud je máš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsem mu to přečetla a hned jak je pyšný :D :D Je to šikula, umí dobře vařit i péct, u nás doma to dělá hlavně on :)
      Šaty jsou z HMka, ale kupovala jsem je už před několika lety. Sama bych si chtěla pořídit další podobné a zatím jsem bohužel nikde nic nenašla :\

      Vymazat
  8. To máš tedy velmi šikovného přítele, že zvládl i sám upéct dort! 😍 krásnou oslavu pro Tebe nachystal :) Věřím, že šátek udělal velikou radost, je moc krásný a do dnešního počasí jak dělaný. Taky mě štve nátlak společnosti, že uz bychom ve 20 měli mit děti, ale teď je jiná doba než byla před 20 lety.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Těší mě, že to někdo vidí stejně.

      Vymazat
  9. To je tak krásný článek ♥ 27 je moje nejoblíbenější číslo, užij si to! Měla jsi krásný den, přítel je moc hodný!

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný a milý článek mojí nejlepší kamarádky <3 a z dokonalých fotek jsem si sedla na zadek :)

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤