Welcome!

pátek 20. září 2019




Vítejte na mém blogu! 
Pro začátek jsem si říkala, že by bylo fajn o sobě něco napsat. Jmenuju se Barbora, je mi 27 let, mám dvě rozkošná morčátka, před dvěma lety jsem se přestěhovala do Anglie a jsem hrozně ráda, že jsem se vrátila do světa blogování. Ano, už jsem měla několik různých blogů, vlastně už odmalička a vždycky mě to moc bavilo. Vlivem různých okolností jsem s tím ale kdysi přestala, a návrat jsem kvůli nedostatku času pořád odkládala. Ale protože myslím, že by člověk měl dělat, co ho baví, už jsem zas tu a pomalu si připomínám, co vše jsem za ty roky zapomněla. Ráda bych blog brala jako deník, na své myšlenky, fotky a život ale ráda bych tu sdílela i recepty, tipy kam vyrazit nebo jaké to vlastně je žít v cizí zemi.

Tak vítejte a doufám, že se vám tu bude líbit. Budu moc ráda, když mi tu zanecháte odkaz na váš blog, at můžu čerpat další inspiraci a sledovat vás! Děkuji a mějte krásný den! 



Welcome to my blog!

To start, I thought it would be nice to write something about myself. My name is Barbora, I am 27 years old, I have two adorable guinea pigs, I moved to England two years ago and I am so glad to be back in the world of blogging. Yes, I've already had several different blogs, since I was a kid actually, and I've always enjoyed it a lot. Due to various circumstances I stopped years ago and never came back to it due to lack of time. But I think you should do what you love in your life, I am here again and slowly remember what I have forgotten over the years. I would like to take this blog as a diary, for my thoughts, photos and life but I would also like to share recipes, tips on where to go or what it is like to live in a foreign country. 


So welcome and I hope you enjoy it here. I will be glad, if you leave a link to your blog here so I can get more inspiration and follow you. Thank you very much and have a nice day!

Comments

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤