První Valentýnská večeře & Chanel N°5

úterý 22. února 2022




















Musím říct, že na Valentýn jsem nikdy nebyla, nikdy jsem ho nijak neřešila, ať už jsem byla či nebyla zadaná, a vždy jsem se s přítelem dohodla, že ho neslavíme. Jsem ale pro udělat kdykoliv během roku něco maličko jinak, právě díky různým svátkům. Stejně tak to bylo i letos, dohodli jsme se, že nebudeme zbytečně utrácet a že si spolu raději zajdeme do nové italské restaurace, kterou poblíž nedávno otevřeli, a užijeme si hezký večer plný jídla. Stejně, co je víc než jídlo? :D

Rezervaci jsme si udělali pár týdnů předem a já se hrozně těšila. Bylo to letos poprvé, co jsme si takhle měli zajet na večeři, a taky poprvé po dlouhé době, kdy jsem se vyfikla a opravdu namalovala, haha. Celý den jsme měli takový poklidný a hezký, ráno jsem klasicky cvičila, dala si dobrou snídani a pak mě přítel překvapil s velkou krabicí, kterou mu doručili aniž bych si něčeho všimla. Už jsem tušila, co asi uvnitř najdu, ale velká kytice 24 rudých růží mě stejně překvapila i dojala. Já prostě miluju květiny. Mimochodem i dnes, týden poté, je mám stále na stole a jsou pořád krásné! 

Večeře byla také úžasná! Nejen, že celý prostor restaurace je krásný, ale i obsluha a samotné jídlo nás nadchlo. Takhle si představuji servis! Jako společný předkrm jsme si dali krevety v rajčatové omáčce s bagetkou, jako hlavní chod jsme si dali houbové rizoto (pro mě), tagliatelle s rajčatovou omáčkou, lososem a kapary (pro přítele), jako dezert jsme si dali banofee koláček a tiramisu. Samozřejmě jsme od sebe ale vše ochutnávali, to je už naše klasika :D 

V jednu chvíli, tuším před dezertem, se přítel zvedl, že jde na toaletu, což mi nepřišlo nijak divné. Když se ale vrátil, položil přede mě krabičku, a abych byla upřímná, to jsem opravdu a naprosto nečekala. Měla jsem úplně vyražený dech. Bylo mi jasné, že on zase naši dohodu porušil... Co jsem tam našla vidíte na fotkách, je to jeden z mých oblíbených parfémů, Chanel N°5, který mi pomalu dochází. Tenhle parfém je opravdu velmi zvláštní a jedinečný, žádný takový jsem nikdy jindy necítila. Vlastně tuším, že existují jen dva tábory, buď ho milujete, anebo nenávidíte. Mně se ale nějakým zvláštním způsobem hrozně líbí, netuším, jak jeho vůni popsat, ale budete-li mít někdy šanci, zkuste si ho. Nepoužívám ho denně, ale díky tomu s ním mám spojeno hned několik hezkých vzpomínek. Kromě krásného balení se těším i na vzorečky, které jsme k nákupu dostali.

Večeři jsem tedy vzala na sebe, aby to bylo alespoň trochu fér. A nebudu lhát a řeknu, že jsem pro přítele doma taky nakonec něco vytáhla, a evidentně to taky nečekal a měl radost. Nikdy není nad to někomu udělat alespoň malou radost. 

Děkuji, že jste si článek přečetli a budu moc ráda, když mi dáte vědět...

...jaký je váš vztah k Valentýnu? Slavíte, neslavíte, neřešíte? A pokud už jste si někdy zkusili tento parfém, co na něj říkáte?

Comments

  1. Téda to je krása! :) ty růže jsou nádherný, já jsem úplně šílená na kytky, takže kdykoliv nějakou dostanu, tak ji taky hned fotím. :D My s přítelem Valentýna neslavili, protože jsem odlétala den předtím domů, takže jsem dostala aspoň ráno kytičku předem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tak to jsme dvě, já je také zbožňuji!
      Škoda, že jste nemohli být spolu, ale i tak květina jistě potěšila!

      Vymazat
  2. Valentýna jsem taky nikdy neřešila, nepřišlo mi to nijak podstatný... ale letos jsme si s přítelem udělali doma pizzu, otevřeli domácí vínko a zachumlali se u telky s nějakou komedií a bylo to fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejně. Měli jste boží plán, to by se mi také líbilo a nebýt té nově otevřené restaurace, určitě bychom měli stejný plán!

      Vymazat
  3. Nádherný Valentýn jste si užili a to jídlo! :)
    Já měla Valentýna v Dubaji, všichni od 14. do 15. dostávali na EXPU v rámci Valentýnu květiny z Keni od Keňanek, ženy, muži, děti, malý, velcí... Jinak přítel neslaví, takže mi dal jen pusu :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Já ty tvoje fotky miluji! Dokonalé jídlo, ty jsi také dokonalá a Chanel je prostě nádhera sama o sobě. Moc mě také zaujal ten kalendář, který se otáčí! To mi přijde boží a nutně si ho také musím pořídit!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky, vypadají fakt profesionálně! A ten váš Valentýn zní úžasně ♥ Já jsem na Valentýna nikdy zadaná nebyla, takže jsem ho neměla s kým slavit, ale ani jsem to nějak neřešila... jen teda minulý rok byl výjimka, kdy jsem se fakt cítila špatně, že jsem furt singl a měla jsem z toho depku, ale o pár dní později jsem byla domluvená s kámoškou, která mi dovezla růži a čokoládu, protože věděla že jsem z toho byla špatná, tak to mě hrozně potěšilo :D Ale letos už jsem byla zase v pohodě. Jinak si myslím, že jsem taky spíš pro nějakou tu večeři na Valentýna (max) a případně kytku, ale rozhodně bych nechtěla žádné drahé dárky.

    OdpovědětVymazat
  6. My Valentýn taky nějak neslavíme, ale přítel mi donesl Marlenka kuličky :D. Krásné fotky, muselo to být parádní a hlavně chutné! :D. A je pěkné, že tě přítel překvapil oblíbeným parfémem :).

    OdpovědětVymazat
  7. Barunko, to je tak krásný. My Valentýn slavíme ♥ Dostala jsi krásné dary a ten Chanel bych si ráda koupila, nebo nejdřív bych ráda zjistila, zda mi voní, ale jelikož nemám zatím stále čich, tak jej nechci kupovat. :-) A ty růže jsou nádherné, mně přítel přinesl kytici s liliemi, taky byla krásná :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera, nádhera, nádhera! Všetko vyzerá úplne dokonalo a neskutočne ma teší, že si si takto krásne užila Valentín! :) My sme s priateľom tento rok nemali možnosť tento deň osláviť spoločne, keďže sme každý v inej krajine, no aspoň trošku sme si ho užili online :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  9. Haha, je vtipné, že ste sa dohodli, že si nič nebudete dávať, a nakoniec ste mali prekvapenie jeden pre druhého 😅 Takáto večera je podľa mňa skvelým darčekom na Valentína; určite lepšie ako kadejaké zbytočnosti. Ruže potešia vždy a je vidieť, že priateľ ťa má dobre prečítanú a pozná ťa, lebo taký parfém musel veľmi potešiť 😍

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAM12 jednoduchých tipov na každý deň / Ako byť minimalistom

    OdpovědětVymazat
  10. No tak to byla nádhera, věřím že jste si to krásné užili a P.S. Moc ti to slušelo :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Červená ti moc sluší! :) No řekla bych, že Valentýna neslavím, ale už druhý rok po sobě jsem přítelovi pekla dort přes noc aby o tom nevěděl a ráno měl překvapení a letos jsem dostala hrozně nádhernou kytku a objednali jsme si sushi které oba zbožňujeme, takže nějaké malé slavení to asi je, ale rozhodně nemám po bytě srdíčka a ve vaně růže :D
    Nikys
    https://lifebynikys.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Fotky vypadají úplně bozsky, určitě jste si to moc užili ❤️ my Valentýna také slavíme jen přes žaludek 😅 ale letos byl přítel v práci, tak jsme to ani nijak neřešili :) jak píšeš, radost se potřeba dělat kdykoliv během roku ❤️

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  13. To je od Martina krásné překvapení! Podobné články plné radosti a lásky jsou v dnešní době potřeba.

    U nás slavíme Valentýna jen večeří, loni jsem navíc pekla Pavlovu. Letos jsme šli na oběd, protože dva dny poté jsme odlétali na 3 týdny do zahraničí a večer bylo potřeba ještě dodělat plno věcí, ale i tak to bylo fajn. Každá záminka na hezký zážitek ve dvou se počítá.

    OdpovědětVymazat
  14. Krásně nafoceno Baru! Věřím, že jste si společnou večeři užili a dárečky, které jste nečekaly ani jeden vzájemně potěšily 🙂. Přítel na tyhle svátky není a tak je nijak ve velkém neslavíme, nedáváme si žádné dary apod., ale společně si třeba zajdeme do kina, na jídlo nebo prostě ten čas strávíme nějak spolu, za co jsem strašně ráda 😊. Přítel mi druhý den po Valentýnu donesl krásnou květinu 🥰❤.

    OdpovědětVymazat
  15. Musel to být krásný večer :) Parfém jsem ještě nezkusila, ale až ho někde uvidím, ráda vyzkouším, jsem na něj zvědavá :) Také miluji květiny <3 přála jsem si je k svátku (který jsem měla týden po Valentýnu :D).

    OdpovědětVymazat
  16. Tahle vůně je boží. Valentýn jsem nikdy nějak neslavila, právě stejně jako vy jsme si vždy prostě zašli na dobré jídlo. Minulý rok jsem taky dostala spoustu dárečků, letos jsme slavili pizzou a v našem novém, společném bytě, takže to také mělo své kouzlo:)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to jsou dokonalé fotky, stejně jako byl určitě váš Valentýn. :)) Romantika jak má být a parfém voní nádherně, má ho moje kamarádka. :))

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤