Co jsem dostala k Vánocům | 2021

pátek 4. února 2022

Wiltshire, Velká Británie

Krásný den,
jak se vám daří po prvním měsíci v novém roce? 
Tenhle článek jsem měla v plánu vydat mnohem dříve, ale leden mi tak nějak doslova proklouzl mezi prsty a asi jsem i nějakou tu pauzu potřebovala. Snad vám tedy nebude vadit malé a poslední ohlédnutí za Vánoci. Sama mám podobné články moc ráda, klidně mi dejte odkaz na ty své do komentářů, ráda si počtu a inspiruji se dárky na příští rok!



Dior parfém Vanilla Diorama 
Instagram evidentně opravdu umí cílenou reklamu, protože když na mě letos vyběhla reklama na tuhle vanilkovou novinku od Diora, hned jsem si musela objednat vzoreček. Přiznávám, že jsem se modlila, aby mi nevoněl, jelikož je celkem pekelně drahý, dokonce dražší než Chanel, což mě překvapilo, ale bohužel jsem se okamžitě zamilovala. Byla jsem tedy moc ráda, že mi ho Ježíšek donesl, ale naprosto jsem odpadla z toho balení. No už jste někdy viděli parfém, co má v krabici vlastní polštářek? :D (Na tom si už mimochodem hoví a bobkuje naše malá Sněhurka, haha :D) 

K nákupu tohoto typu parfému přímo ze stránek Diora dostanete také miniaturu, kterou si můžete vyzkoušet, a kdyby vám vůně náhodou nevyhovovala, můžete ho poslat zpátky a vyměnit si ho za jinou vůni. Podle mě naprosto geniální. 



Kosmetika
Too Faced Hangover pillow cream, který jsem loni vyzkoušela ze vzorků, abych věděla, zda mi sedne, a jelikož byl úžasný, napsala jsem si o něj právě k Vánocům. To balení je něco neskutečného. Too Faced Hangover pillow balm a Too Faced Hangover Good in bed serum jsem dostala pod stromeček loni, a byla jsem s nimi tak spokojená, že jsem si je přála i letos. Celkově Too Faced je pro mě top mezi kosmetikou a určitě vám plánuji o této značce napsat více, a to jak z té pečující, tak zkrášlující. 
Pak jsem pod stromkem také našla Nars tekutou tvářenu v odstínu Orgasm, set řasenek Lancôme a štětec Too Faced na highligter (který jsem si sama koupila dříve). Ten je také naprosto nádherný.
Jsem ráda také za své oblíbené neskutečně voňavé produkty z Lushe, kondicionér American cream, sprchový gel Snow Fairy a čistící roládu na obličej Let the good times roll



Sluneční brýle Prada cateye
Tohle pro mě bylo velké překvapení. Stejné brýle, akorát v černé barvě, jsem totiž dostala před dvěma lety také k Vánocům, a od té doby jsem je v podstatě nesundala, jak je miluju. Přijde mi, že naprosto sedí ke mě, mému stylu i typu obličeje. Nejsou zrovna levné, takže jsem původně na svém seznamu pro Ježíška měla jiné, ale nebudu lhát, hrozně mě to dojalo i potěšilo a mám radost, že je teď budu moc i střídat. 

Denní motivační kalendář
Tohle jsem si také velmi přála, jelikož miluji motivační citáty. Tento kalendář je na každý den v roce, každý den v něm najdu jiný citát a každé ráno se na něj hrozně těším. Princip je se ráno nad citátem zamyslet a zkusit díky němu nějak změnit svůj den nebo myšlení. Miluju a doporučuji to i jako dárek, sama jsem jeden nadělila svojí nejlepší kamarádce, akorát se točí okolo tématu přátelství. Také se jí hrozně líbí, a některé dokonce seženete i v českém jazyce. 

Cestovní Tangle Teezer
Další věc, která byla skoro nutnost. Tenhle typ hřebenu naprosto miluju a moc vám ho doporučuji. Mám doma už dva a nedám na ně dopustit, chyběl mi ale v cestovní verzi, kde má chráněné štětiny. Snad ho letos budu moct opravdu využít!



Závěsný kalendář s morčátky
Tohle je skoro každoroční klasika, přála jsem si ho loni, a ani letos jsem na něj nezapomněla. Původně ho údajně morčecí útulek, kde ho kupuji, neměl v plánu dělat, ale byl o ně veliký zájem, tak je na poslední chvíli ještě udělali. Jupí! 



Knihy
To je klasika, kniha pod stromkem musí být. Tentokrát jsem tam i mimo knihy našla i diáře k zapisování svých myšlenek, pocitů a nálad během různých fází měsíce, tak na to se moc těším. 

Sypané ovocné čaje
Kdo mě zná ví, že miluji dobré čaje a že čaj mám raději než kávu. Přítel mi tedy nadělil rovnou kilo různých sypaných ovocných čajů, tuhle značku jsem ještě neměla, ale už jsem myslím zkusila všechny příchutě a jsou opravdu moc dobré. Tak schválně, jak mi taková zásoba dlouho vydrží, haha. Mám tu někoho, kdo také preferuje spíše čaj?



Lístky do Studií Harryho Pottera
Tímhle dárkem mě přítel položil. Kdo mě sleduje na instagramu, tak už to asi četl, ale zopakuji to ještě tady. Studia HP jsem toužila vidět ještě když jsem žila v ČR, a to od doby, kdy se otevřela. Pak jsem se přestěhovala do UK, a přestože žijeme jen necelou hodinku a půl od nich, pořád jsem jejich návštěvu odkládala. Letos jsme se ale s přítelem rozhodli, že si lístky do nich nadělíme k výročí, a zajedeme tam na Bradavice pod sněhem během svátků. Než jsme tak udělali, lístky byly fuč. Totálně vyprodané. JENŽE, zřejmě to byla chyba v systému, protože když se pak Martin náhodou po nějaké době podíval, zase se normálně daly koupit. Takže neváhal a koupil nám je právě na náš původní termín. Akorát, že mi nic neřekl.

Asi nemusím dodávat, že jsem brečela jako želva, když jsem je našla schované v obálce, která byla přiložená v červené šperkovnici. Studia jsme už navštívili právě během svátků a určitě vám o nich plánuji udělat článek, a točila jsem i vlog. Rozhodně se máte na co těšit!




Šperkovnice
Šperkovnici jsem si přála asi nejvíce, obzvlášť potom, co jsem našla tuhle. Hledala jsem opravdu dlouho a všude, obvykle když už jsem našla nějakou červenou, tak byla neskutečně drahá. Anebo to zase prostě nebylo ono. Nakonec jsem tuhle našla na Amazonu a věděla, že je to ona. I na živo je neskutečně krásná, kvalitně zpracovaná, má dostatek místa, jde krásně zabalit a vypadá opravdu luxusně. 



Kruhové náušnice Dior/ přívěsek na krk s křišťálem 
Šperků jsem si vybrala více a nechala na příteli, co vybere. Nemohl se tedy netrefit, ale stejně, moc mě potěšil a já se nemůžu dočkat, až je vynosím. Miluji tuhle staro-zlatou barvu, a v posledních letech také dávám přednost kvalitním šperkům před bižu a většinou si je přeji právě k Vánocům.
Přívěsek s křišťálem jsem si přála už velmi dlouho, je to asi můj nejoblíbenější druh kamene, je to také kámen k mému znamení, ale nikde jsem nenarazila na ten pravý. Pak jsem náhodou našla jeden malý stánek s kamínky a šperky na vánočních trzích, kde prodával hrozně milý pán, který mi o všech kamenech tak nadšeně vyprávěl a i všechny šperky sám ručně s láskou vyrábí. O tomto dárku jsem tedy věděla, ale netěší mě o nic méně. 



Desky na zakládání filmů
Kdo mě čte už déle tak ví, že jsem se letos konečně pustila i do focení na klasický film. Nechala jsem si zatím vyvolat jen jeden, ale určitě to nebylo naposledy, už jsem nafotila další, a tak jsem věděla, že by bylo super mít si je všechny kam zakládat a nějak hezky uschovávat. 


Harddisk
Musím něco dodávat? Pro blogerku asi absolutní nutnost, místa není nikdy dost :D A miluju tu červenou barvu! 




Kamera 
Tohle byl dárek, který přišel s menším zpožděním, ale opět, o nic menší radost. Mluvili jsme o tom s přítelem a dělali si srandu, že si tohle pořídíme, ale nečekala jsem, že by se to mohlo stát realitou. A tak jsem tu, věčně přilepená na telefon a s ohromným úsměvem koukající do telefonu, kde pozoruji, co dělají má chlupatá dítka. Je to ideální, když jsem anebo budu někde pryč, abych se ujistila, že jsou v pořádku, ale také to hojně využíváme i doma, když je třeba večer místo televize sledujeme z postele. Ano, stal se ze mě oficiální šmírák. 



Od mojí mamky jsem v balíčku těsně před Vánoci dostala několik balení purpury, prskavek a vánočních františků, protože ví, že bez těch nemůžu na Vánoce být a tady v UK je neseženu. Také nám dala sadu na odlévání olova. Z toho jsem byla hotová, protože cca týden předtím jsme jeli s přítelem domů v autě a přemýšleli jsme, jaké tradice si chceme udržet, a jak jsme oba vždy chtěli zkusit lít olovo, ale nikdy jsme ho nesehnali a nikdy jsme to ani nezkoušeli. A pak jsem otevřela tohle. Podotýkám, že mamka o tom nevěděla. 
Pak mi také dala tyhle boží papuče s morčíky, k tomu asi nic dodávat nemusím, haha :D Ty teď doma ani nesundám. 



Dostala jsem pak ještě dost drobností jako čokoládu, víno, peníze a také jsem mimojiné dostala tohoto božího sobíka. Hledali jsme s přítelem podobného na schody už od loňska, ale nikde nic, anebo stál hrozně moc, takže když jsem rozbalila tohoto, byla jsem dojatá a nadšená. Moc mě to potěšilo. 




Sama sobě jsem pak nadělila nový make-up a rtěnku od Diora, rtěnku jsem už měla ve vzorečku a je skvělá, ale až vše lépe vyzkouším, určitě vám o tom napíšu víc. Make-up jsem si plánovala koupit právě až pojedeme před Vánoci do Londýna, ale nakonec se mi povedlo ho sehnat za polovinu během black friday, takže jsem se na to vyprdla. No ale pak na Covent garden jsem měla slabou chvilku a zašla se tam jen tak podívat a neodolala klasické červené rtěnce, vlastně té nejlepší hydratační rtěnce, kterou jsem asi kdy měla. 




Od mé nejlepší kamarádky Klárky jsem dostala také moc krásný balíček. Nádhernou v ČR ručně šitou sukni z dílny La Klara, set oblíbených čajů, čokoládové ozdoby, krásné přání s ozdobou na stromeček a vánoční františky. Další věci jsem od ní dostala ještě když jsme se spolu konečně viděly v Česku, ale to jsem pak už nefotila. Je to blázen :D



No, není toho zrovna málo, ale jsem za všechny dárečky a věci moc vděčná. U srdce mě hřeje, jak mě moji blízcí dobře znají. Každopádně ten nejlepší dárek jsem si nakonec pořídila sama po Vánocích, a konečně jsem se dostala domů a strávila čas s rodinou a kamarády. Je šílené, a já stále nemohu uvěřit, že je už měsíc po Vánocích, vždycky to tak hrozně rychle uteče, no je tohle fér? 

Teď mě zajímá, zaujalo vás něco z toho, co jsem dostala? A jaký dárek pod stromkem nejvíce potěšil vás, co jste dostali? 

Comments

  1. Moc krásné dárečky, musela si být velmi hodná :D. Máš je i krásně nafocené :). Mně se moc líbí ty papučky, jsou roztomilé :D. Já mlě letos Vánoce takové trochu jiné, takže mě asi nejvíce potěšil ten náš lidský dáreček :).

    OdpovědětVymazat
  2. Barunko, zdravím. Dostala jsi spousta dárků a všechny jsou krásné. Já bych si u Tebe vybrala parfém a rtěnku od Diora.Já jsem letos taky nadělovala každému něco od Dedoles,líbí se mi, že je to takové veselé. Mně udělají radost vždycky všechny dárky, hlavně že jsme se zas sešli. Vánoce miluju a vloni jsme o ně díky mně přišli, měla jsem covid a byla v nemocnici. To je super, že jsi se dostala taky domů do Čech, to muselo být radosti... Pozdravuje Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to jsi měla opravdu bohatého Ježíška a i pěkně štědrého když vidím ty značky. :D Na jednu stranu si říkám, jak bych takovou drahou kosmetiku taky brala, ale na druhou stranu jsem moc ráda, že u nás doma už se pochopilo, že dávat tunu peněz za Vánoce je fakt zbytečnost a že bychom spíš v době, kdy někteří členové rodiny žijí v jiných státech, měli být spíše rádi, že můžeme být spolu. :D My si letos (vlastně už loni :D) s přítelem místo drahý dárků dali letenky domů a to bylo víc než jakákoliv kosmetika. :)
    Určitě ale ukaž nějaké líčení z novými věcmi, ať se můžu pokochat. :) :D

    OdpovědětVymazat
  4. Dostala jsi nádherné dárečky a i mě by udělaly velkou radost! Hlavně ty vstupenky do studia Harryho Pottera, tam se chci jednou také podívat! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé to jsou pěkné dárky. Ta šperkovnice je nádherná, já mám podobnou, ale černou a menší. A sypané čaje udělají radost pokaždé :) A ty náušnice s křišťálem, boží!!
    Nikys
    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Parfém s vanilkovou vůní musí vonět opravdu zajímavě a krásně, vanilku miluju 😍, takže až někdy půjdu okolo a parfém uvidím, musím si k němu alespoň přičuchnout 😅. Hřeben on Tangle Teezer jsem si k Vánocům nadělila také, jen tedy jiný tip 😊. Pod stromečkem mě nejvíce potěšila nová brašna na foťák, fotobatoh a batoh na naše túry a výlety 🤩, ale radost jsem měla z každého dárečku, který jsem dostala 🤗.

    OdpovědětVymazat
  7. Samé krásné a luxusní dárky :) Já měla největší radost asi z poukázky na tetování, tu jsem vůbec nečekala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý dárky jsi dostala! Já bych měla obrovskou radost z té kosmetiky a čajů. Jinak sama si také potrpím na drahé parfémy :)
    Jámám článek na blogu také, ale už někdy na začátku ledna, tak pokud si budeš chtít počíst, tak musíš chvilku hledat :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné dárečky! Nejvíce se mi líbí šperkovnice <3! Papuče jsou správňácké :D já si přála ponožky od Dedoles. Dostala jsem jich spoustu, tak mám radost O:) Kameru si pořídil taťka taky :D Dostala jsem také kalendáře a diář, protože strašně ráda plánuji :D Koukala jsem, že si byla v ČR. To muselo být nádherné <3 :) o dárcích, které jsem dostala k Vánocům a narozeninám (které mám 4 dny před Štědrým dnem :D) jsem se rozepsala tady :) https://ranc-u-breyeru.blogspot.com/2022/01/narozeniny-vanoce.html

    OdpovědětVymazat
  10. Veľmi sa teším na vlog i článok zo studií HP, je aj mojim veľkým snom sa tam ísť pozrieť 😍 Darčeky si dostala nádherné, ani neviem, či sa mi viac páči parfém, skvelá sada sypaných čajov alebo kalendár s morčátky, ten je podarený 😅

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMTeplé strukovinové šaláty — s fazuľou, šošovicou a cícerom

    OdpovědětVymazat
  11. To je dárků! Moc se těším na článek nebo vlog z HP studií. Jsem velmi zvědavá, jak to v nich vypadá naživo. :)

    Roládu Let the good times roll mám taky ráda, ještě o chlup raději si ale v Lushi kupuji Aqua Marinu s mořskými řasami. A cestovní Tangle Teezer mám úplně stejný, dokonce i ve stejné barevné kombinaci. Sice to s ním trvá o něco déle než s klasickým, ale zase je skladný a štětinky se při cestování neolámou. Když jsem si ho kupovala asi před 7-8 lety, přišlo mi to jako hodně peněz za "cestovní hřeben", ale mám jej doteď a je skvělý.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc se těším na tvůj dojem z HP studií :) Zaujal mě z tvého seznamu dárků cestovní Tangle Teezer, ten si musím pořidit!

    OdpovědětVymazat
  13. To je pěkná hromada dárků! Ty lístky do HP studií ti moc přeju, taky bych tam jednou ráda šla ♥

    Lucy Villain
    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Holka, tys musela být sakra hodná! :D Naprosto nádherné dárky, fakticky ♥ A konečně vím, co se skrývalo v balíčku od Dioru - náušnice! Jsou fakt moc krásné. Já bych si letos chtěla pořídit taky nějaké brýle třeba Dior, Gucci, nebo tak. :-) A knížky nesmí chybět, taky jsem pod stromeček dostala. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. To je krásných dárečků :) harddisk jsem si přála také a našla ho pod stromečkem :) pak nějaké knížky, diář, oblečení a různé drobnosti. Vánoce vždycky tak rychle utečou, že to vůbec nechápu :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  16. AAAAH ty jsi měla Vánoce mých snů, ten kalendář, ty šperky a hlavně ty brýle, úplně můj vkus. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Baru,
    to jsou moc krásné dárky, taky by se mi to všechno líbilo. Já jsem taky psala o vánočních dárcích, mám ráda tento typ článků a u tebe jsem ho dlouho vyhlížela. Dior má letos fakt krásné obaly, moc se mi to líbí.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, zajímavě psaný článek. Jelikož jsem po porodu nebyla spokojena se svým poprsím. Tak jsem si prsa dala upravit na této klinice. Bylo mi doporučeno, abych používala kvalitní tělovou kosmetiku, tak vyzkoušela tento sprchový gel Snow Fairy , mohu říci, že je to kvalita. Čauky.

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤