Podzimní focení s morčátky + update se Sněhurkou

čtvrtek 11. listopadu 2021

Wiltshire, Velká Británie

aka mými dětmi :D

Zdravím vás u nového článku! Dnes to bude klasická oddechovka, jen jsem se s vámi chtěla podělit o fotky z podzimního focení, které jsme doma během Halloweenského víkendu pořídili. Abych byla upřímná, dalo to docela zabrat! Kdo se někdy pokoušel fotit svého mazlíčka, který zrovna není želva, asi ví, jaký boj to je. Fotila jsem skoro kontinuálně, abych měla větší šanci, že zachytím ten správný moment, než se zase pohnout nebo vydají pryč ze scény. 


Úplatky za focení :D






















Nemusíte se ale bát, při tomto focení nebylo ublíženo žádnému zvířeti, haha :D

Jinak naše nová kráska Sněhurka se u nás má moc dobře. Je zvědavá, divoká a evidentně spokojená, což jsem moc ráda. Zuzanka si sice občas až příliš brání své území, vyjíždí, ale řekla bych, že si stále spíše urovnávají hierarchii. Pomoci by mohla i nová klec, která tento týden dorazila. Je opravdu ohromná, takže holky mají dost prostoru, i když zrovna neřádí někde na zemi na volno. Spolu s ní jsme koupili i seno, piliny a další dobroty, něco budou mít i od Ježíška. 

Líbí se vám i takovéto články, mám pak sdílet i fotky z vánočního focení? Pokud máte mazlíčka, děláte s nimi nějaká sezónní focení?

Comments

  1. Věřím, že focení muselo být náročné, ale teda... Moc krásný výsledek! :) <3 Ono i s těmi hafany je to někdy složité :D. Hlavně, že se má Sněhurka dobře a že si na sebe holky pomalu zvykají :). Určitě nafoť něco vánočního! :) No.. já se občas snažím udělat něco sezónního, jak kdy :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak, to máš můj obdiv. Já mám dvě činčili a fotit bych je nezvládla ani náhodou ☺️ hlavně fotky jsou opravdu krásné

    OdpovědětVymazat
  3. Tento typ článků se mi moc líbí :) krásné fotky! Musela to být fuška! Těším se na další fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Holky jsou moc roztomilé! Fotit dá fakt obrovský boj, já toho našeho kluka vyfotím jen když je v klidu, na tohle "pózování" by se mi vyprdnul.
    Jsem ráa, že se má Sněhurka dobře :)

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou nádherné fotečky Baru 😍, morčátka hezky pózují a krásně jsi se zachytila v daný moment. Já se vždy také značím zachytit Dastíka 🐾 při různých momentech, jako je Halloween, Vánoce, Velikonoce atd., ale někdy je to pořádný boj, když mi nechce spolupracovat 😅. Hlavně musím mít u sebe vždy dost pamlsků a různých dobrůtek 😅.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle byla pořádná dávka roztomilosti, kterou jsem dneska potřebovala. Nádherné fotky a úžasní mazlíčci. :)
    Měj krásný a barevný podzim.
    Sabina z Bláznivé mámy

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já se asi rozteču! :-D To jsou takoví bobínci modelové, to snad není možný! Jsou fakt roztomilí a jak ještě pózují na té dýni.. no božani prostě ♥ Tyhle fotky se fakt povedly! Máte do rodinného albíčka :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Barunko, zdravím. Morčátka jsou krásná, a fotografie s nimi taky. Moc jim to s těma dýněma sluší. Focení zvířat je obtížné, náš Kumík to přímo nesnáší. Jani, jeho maminka ho fotí pořád. Na Vánoce samozřejmě taky, já už mám pro něho nakoupené i zabalené dárky...Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Haha, tak toto musela byť sranda fotiť 😅 Ale obe vyzerajú rozkošne, fotky sa veľmi podarili 🥰

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Dýňohrátky aneb sladká tečka za babím létem

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, fotky jsou krásný a roztomilý. To já nejraději fotím našeho psa, je to taková modelka, i když občas se na fotce tváří, jak kdyby ji někdo týral :D Fotím ji tak nějak když si vzpomenu, určitě žádné sezónní fotky nedělám :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je dokonalý, dokonalý a dokonalý! :D

    E | Ve znamení býka

    OdpovědětVymazat
  12. To jsou tak roztomilé a dokonalé fotky zároveň! Moc se povedly a hned bych si je dala na tapetu notebooku nebo mobilu. :D :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ja som tie fotky videla na instagrame a skoro som odpadla. Oni sú tak dokonalé. My máme rybky a vtáčika ale chcela by som pre deti aj morčatko. Len keby sa starali aspoň o vtáčika tak nepoviem :D Ale tieto fotky sú cute

    Andulka z blogu >> DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  14. Jezus, ty jsou tak zlatý! ♥ Jak krásně pózují! :D :) ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Doma mazlíčka nemáme, ani žádné tématické focení neděláme, ale tohle je tak roztomilé!! Doufám, že bude i vánoční focení. Holky jsou úplné modelky a náhodou mi přijde, že se Ti fotky opravdu povedly :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  16. Tyjo, fotky ale nakonec vznikly krásné!! :)) 😍 Vím, jak těžké je domácího mazlíčka vyfotit. :D Mého psa hezky vyfotím jen když spí. A to i tak se občas stane, že ho to probudí a je po všem. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Takové články jsou super, ty fotky jsou parádní :) Věřím, že to muselo být těžké, přijde mi, že morčata mají v prdelce vrtulku :D No a takové dárečky se jim určitě bude líbit :))

    OdpovědětVymazat
  18. Spojení morčátek a těch prťavých dýní je strašně roztomilé! :D Krásné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jééé to je nával roztomilosti! Ach! Ty fotky jsou naprosto kreativní a oni jsou tak úžasníííí. Neskutečně roztomilé a překrásné fotografie❤

    OdpovědětVymazat
  20. Jezisi ti jsou kouzelni, jak pozuji :-) to muselo dat velkou fušku. Uzasne :-)

    OdpovědětVymazat
  21. To jsou taaaak roztomilý fotky! Úplně se tady nad tím rozplývám a vzpomínám, jaký to bylo doma mít morčáky, než jsme pořídili naší současnou slečnu králičici. Velký palec nahoru žes to s nimi takhle zvládla :D to naše Bobeška nevydrží na jednom místě ani chviličku, takže tam udělat nějakou pěknou fotku je zázrak. Třeba se mi letos aspoň nějaká s vánočním stromečkem podaří. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné fotky! Ještě si živě pamatuji, když jsem se snažila fotit svoje naháče z chovatelské stanice :D Je to zkouška trpělivosti! Ale fotky jsou pak nádherné :) Určitě se těším na ty z vánočního focení!

    OdpovědětVymazat
  23. Holkám to moc sluší a já tě obdivuji za tvoji trpělivost s focením. Snímky jsou jako z katalogu roztomilostí. :)

    Dříve jsem se pokoušela fotit svoje potkanky, ale zajímalo je všechno okolo, jen ne focení, tak jsme to moc často nepraktikovali.

    OdpovědětVymazat
  24. To je tak krásné. Pózují, jak kdyby to měli naučené :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤