Narozeninový photo diary

pondělí 6. září 2021

Wiltshire, Velká Británie


Krásné pondělí! 
V poslední době mám všechny dny tolik nabité, nevím vůbec, co dřív! Konečně máme opravdu dlouhodoběji krásně i v Anglii, a tak se snažím ještě z léta využít, co se dá. Přijde mi, že to léto letos zase frnklo před nosem, cítíte to stejně?

Předposlední srpnový víkend byl ale u nás ve znamení narozenin. V pátek jsem je měla já, a hned den po mě i přítel, a celý víkend jsme strávili opravdu krásně, oba jsme si to moc užili a proto jsem se rozhodla dát dohromady tento článek. 

V pátek jsme si vzali volno z práce a hned ráno jsme vyrazili na snídani do jednoho podniku, kam jsem se chtěla podívat už přes rok. Tohle byla skvělá příležitost a rozhodně musím říct, že lituji, že jsme tam nezašli už mnohem dříve! Podnik nabízí zdravá jídla a dobroty, krásný je ale i celý interiér, a co přidalo další plusové body, bylo, že tam prodávají i různé drahé kameny. Jak já ráda říkám, na šutry mě dostane každý :D 






Po snídani jsme měli v plánu zajet si na menší výlet na jednu zříceninu, ale jelikož se nám tam líbilo, zdrželi jsme se nakonec déle než byl plán, a už nebyl úplně čas. Rozhodli jsme se tak konečně si projít celé město, kde jsme ještě pořádně nebyli, přestože je to nejbližší město, u kterého bydlíme. Je tu mnoho krásných starožitnictví, kam jsem se ráda podívala, protože miluji staré věci. Pak jsme se ještě prošli okolo řeky, kde je i mnoho hausbotů. Cestou domů jsme se ještě zastavili ve dvou pet shopech, zda náhodou nemají morčátka k adopci, aby ta naše nebyla tak sama, ale bohužel neměli žádné. 

Pak kousek od domova nám začalo zlobit auto, takže jsme jeli domů asi 5km/h a musela jsem tak prozradit příteli, že na zítra potřebujeme auto, takže jsme začali shánět jiné, což se nám i nakonec povedlo. Později doma mě přítel poslal nahoru do pokoje, aby pro mě zatím nachystal malé překvapení a pak už jsem si jen rozbalila dárky, ze kterých jsem stále nadšená, a dali jsme si spolu dort, který pro mě upekl. Fakt byl naprosto perfektní, i když pro příště už ví, že do red velvetu holandské kakao nepatří, jinak nebude červený :D









Musím říct, že přítel mě letos překvapil a vůbec jsem nevěděla, jaké dárky mi asi mohl koupit, vůbec jsme to totiž letos neřešili. Dostala jsem ale polaroid, který jsem si už déle přála a který dělá větší fotky, a také si mohu vybrat, jakou fotku si chci vytisknout. K tomu jsem dostala rovnou i 9 balíčků s fotkami, takže mám na čas zásobu a můžu i fotit. 

Dostala jsem také zážitek v podobě letu vrtulníkem, o kterém jsem se párkrát zmínila, ale přítel ho prý měl ještě předtím, než jsem o tom kdy něco řekla! Uvidíme, jaké datum nakonec vybereme, musím ale přiznat, že mám trochu i strach :D 

Pak jsem si před narozeninami ještě objednala stojánek na vonné tyčinky v podobě kusu křišťálu a další kamínky jsem si vybrala to ráno v kavárně. A kdo mě zná, vůbec ho nepřekvapí, že Titanic je můj top top film, který miluju snad odjakživa. Doma mám několik originálních speciálních edicí DVD-ček, ale zatím žádný blu-ray, takže tenhle kousek, který se mimochodem nedá už nikde sehnat, ten mě opravdu rozplakal. Obsahuje i knihu s fotkami z filmu a natáčení, obraz je neskutečný a já se šíleně těším, až budu mít chvilku (ehm, tři hodiny :D) na to, si ho pustit. Až udělají aktualizaci na přítelovo PS5, budu se na něj moct dívat i ve 3D.



I druhý den, kdy slavil zas přítel, byl moc super. Něco se sice nevyvedlo podle plánu, ale jelikož slavil 30, měla jsem pro něj hned několik překvapení, z nichž žádné nečekal a většinu dne jsme strávili na výletě. Večer jsme se zase vystřídali, tentokrát jsem já poslala nahoru do ložnice jeho, a zatím připravila oslavu a dodělala dort. Byl to dost náročný víkend, ale oba jsme si to moc užili a všechno zakončili v neděli výletem do Readingu, kde jsme si zašli na oběd do naší oblíbené vietnamské restaurace. 



Přijde vám, že léto letos nějak moc rychle uteklo? Užíváte také ještě posledních letních dní, nebo se už těšíte spíše na podzim? 

Comments

  1. To musel být úžasný víkend, je super, že narozeniny máte hned po sobě a můžete to takto krásně spojit :). Pěkné dárečky si dostala a celkově jste to pro sebe nachystali naprosto úžasně :). Taky mi přijde, že šíleně uteklo, ale já miluji podzim (ještě takový ten teplejší, hezký, slunečný, prostě babí léto), tak na ten se těším :).

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně se mi líbí, jak si sobě děláte ty krásné ozdoby! Škoda, že to tady češi moc neznají ale pomalu na to taky chodí na chuť ale není to nic běžného!

    Snad bude článek o tom jak jsi letěla v helikoptéře <3

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky jste to spolu oslavili. Do vrtulníku by mě nikdy nikdo nedostal. :-D Jinak dodatečně přeji všechno nejlepší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to zní parádně, muselo to být moc fajn :) let vrtulníkem nevím, jestli bych dala :D Ale možná jo, jednou už jsem letěla malým letadýlkem :)) Jinak podzim mám celkem ráda, ale ještě bych brala chvíli léto :D
    Jo a hrozně ti to sluší! Krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Měli jste opravdu nabitý víkend! Přeji Vám oběma všechno nejlepší k narozeninám :) juu, v kavárně kameny? O tom jsem nikdy neslyšela. Já ještě užívám posledních dnů prázdnin. :) Jsem ráda, že se udělalo hezky. Druhá půlka srpna byla proprsena :/

    OdpovědětVymazat
  6. Barborko, nádhera ! Už jsem Ti to psala, moc se mě líbí, jak si hezky žijete, cestujete a užíváte života. A Martin je taky borec, jak Ti vše nachystal a nakoupil...( Ty taky samozřejmě, ale u kluka to není běžně). Moc vás oba zdravím ! Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Takové krásné překvapení! Přítel je skvělý, že se pustil do dortu. A teda dárečky jsou taky moc krásné. Ten let bych brala hned, takové aktivity mě hrozně baví :)❤️ a samozřejmě vše nejlepší k narozeninám :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ježiš, to jsou krásné fotky. To jste si museli hezky užít. Na kameny moc nejsem, ale ten dort bych si teď dala. :D
    A dodatečně přeji všechno nejlepší k narozeninám. :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Nejprve se mi ten čas děsně táhnul a najednou je konec prázdnin, začátek září a za chvilku skoro Vánoce 😄🙈. Je fájn, že máte s přítelem takhle narozeniny hezky po sobě, alespoň jste to společně ty oba dva dny mohli hezky oslavit. Dostala jsi moc krásné dárky a krásně jste si vzájemně ty narozeniny připravili včetně dortíku 😍🤗, vrtulníkem se proletět je taky můj sen 😇.

    OdpovědětVymazat
  10. Všechno nejlepší! T jste si udělali krásné chvilky! Přiznám se, že my narozeniny moc neřešíme..

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkné fotky a dárky. Já polaroid mám doma taky, sice už starší, ale pořád ho všude tahám :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc se mi líbí, jak si to vždycky načančáte :)

    Mně letošní léto uteklo, až jsem se divila jak :O

    OdpovědětVymazat
  13. Nádhera, nádhera, nádhera! :) Dodatočne prajem všetko najlepšie a dúfam, že si si deň poriadne užila!

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  14. Haha, s narodeninami ste sa teda našli, že oslavujete tak hneď po sebe 😅 Ale dodatočne prajem všetko najlepšie, z fotiek je vidieť, že ste si to veľmi užili 🥰

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Průvodce bezobalovými obchody — To pravé z Hané, Ekokočka a Na co obal?

    OdpovědětVymazat
  15. To je tak krásný, jak jste si to navzájem připravili. Úplně mě to dojalo. A že přítel upekl dort? Tak to je neskutečný frajer. :D Neumím si představit, že by ten můj měl něco upéct, ale upřímně nepeču ani já, takže mu nemám moc co vyčítat. :D
    Ten polaroid ti závidím, také už dlouho po nějakém pokukuji. Dodatečně vám oběma přeji všechno nejlepší. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Léto uteklo neskutečně rychle! Mám pocit, jako kdyby žádné ani nebylo :D Oslavu teda máte moc krásnou. Přítel si s tím opravdu vyhrál a je teda borec, že ti sám upekl dort :) dostala jsi krásné dárečky, je vidět, že tě přítel dobře zná :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  17. Souhlas, léto uteklo příšerně rychle, mám pocit že jsem šla spát 1. července a probudila se 31. srpna, ani pořádně nevím, co jsem dělala a najednou je konec :D Jééé, ta oslava narozenin teda musela být nádherná! Úplně mě to dojalo i za tebe, o něčem tak krásném si můžu nechat jen zdát :D Dodatečně přeji vše nej, vám oběma ♥

    Lucy Villain
    kulturnicek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Baru,
    předně přeji tobě i tvému příteli vše nejlepší k narozeninám. Líbí se mi, jak si pěkně užíváte a jak si vždy vzájemně naplánujete parádní oslavy. Myslím si, že dárky pro tebe byly hodně promyšlené a originální. Už se moc těším na další článek!
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Baru, přeju vše nejlepší.. Je to super, že máte narozky takhle spolu.. :) moc se mi líbí, jak to vždy máte oba do detailu promyšlené.. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak to byl krásný víkend. Dodatečně přeji všechno nejlepší k narozeninám vám oběma! Ten podnik, kam jste zašli na snídani vypadá skvěle a ještě když tam nabízí drahé kameny, halo?! Vůbec se nedivím, že jste tam strávili více času, než bylo v plánu. Jo a smekám klobouk před přítelem, který se pustil do dortu. Mě takhle letos překvapil s mrkvovým dortem můj mladší bratr a můžu říct, že v životě jsem nejedla lepší! :)

    E | Ve znamení býka

    OdpovědětVymazat
  21. Jůů, měla jsi to krásný. Přeji vše nejlepší k narozeninám! A přítel se opravdu překonal, skvělý dárky :).


    coffeeslap.

    OdpovědětVymazat
  22. Ještě jednou ti přeji vše nejlepší k narozeninám! Vůbec bych ti netipovala 29 let, vypadáš skvěle! :) Měla jsi krásnou oslavu a ty květiny nemají chybu, určitě ti všechny dárečky udělaly radost! :))

    OdpovědětVymazat
  23. Nádherný fotečky nádherný dárečky a velká závist 😁

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤