Proměna a reorganizace mé ložnice

pátek 13. srpna 2021






Minulé články s tvorbou pracovny vás velmi bavily, a tak mě moc těší, že s vámi mohu díky online obchodu POSTERSTORE sdílet další, a to proměnu a menší reorganizaci ložnice. Jelikož jsme letos opět trávili doma více času, než bychom chtěli, tak jsme se vlastně vrhli do reorganizace celého našeho domku a řekla bych, že právě ložnice byla třešničkou na dortu. Už tu bydlíme 3,5 roku, a zhruba stejně tak dlouho jsem jako správný milovník fotek a obrázků, toužila mít nějaké na očích právě i v ložnici. Na POSTERSTORE mají tak ohromný výběr, že mi zase trvalo celý víkend je všechny projít a najít ty nejlepší. Původně to záměr nebyl, ale došlo mi, že jsem celou dobu koukala hlavně na obrazy s ženskou energií a tématikou, kterých má POSTERSTORE naštěstí víc než dost. Velmi jsem ocenila možnost si obrázky postupně ukládat do oblíbených a z nich pak následně vybírat ty nej.

Jak už jsem psala, intuitivně jsem si vybrala hlavně ženské elementy. Jako první to byl tenhle nádherný plakát s měsícem, který mě celý život fascinuje, ráda o něm čtu a velmi často ho pozoruji na obloze, většinou kultur je vnímám právě jako ONA. Jsem ráda, že zrovna u měsíce jsem vybrala velikost 40x50, protože opravdu nádherně vynikne. Jako milovnice citátů bych si nemohla nechat ujít sekci s citáty, kde mě okamžitě zaujal plakát s citátem od Kate Moss. Je pro mě připomínkou toho, že nemáme myslet na názory ostatních, vše stejně děláme hlavně pro sebe. 








Jakožto člověk, který miluje přírodu a květiny, jsem opět neodolala ani květinám. Miluji ty luční a tak mě tento plakát s lučními květy ve zlaté hodince zaujal okamžitě. Poslední volbou byl plakát se ženou na balkóně, který ve mně vyvolává pocit pohody a klidu, jako bych zrovna vstala někde na dovolené a čekala, až mi donesou snídani na pokoj než vyrazím za nějakým dobrodružstvím. A namísto posledního plakátu jsem si chtěla opět vytisknout nějakou svou fotografii, ale nakonec jsem využila starý kalendář s Marylin Monroe, který jsem si schovávala, a ze kterého jsem vystřihla tuto fotku, která se mi moc líbila a stylem zapadala jak k těm ostatním, i do ložnice, haha. 

Kromě obrázků jsem ale změnila i vše ostatní. To viditelné, je jasné. Nahoru na skříňku jsem si hezky rozložila své šperky, parfémy a tělové spreje, mušle z mých cest a i taštičky, prostě krásné věci, které mi dělají radost a vyvolávají hezké vzpomínky. Shodou okolností si přítel ve stejnou dobu pořídil novou skřínku na své oblečení, uvolnily se mi tak dva šuplíky, takže jsem rovnou prošla i všechno své oblečení, něco vyřadila a zbytek hezky naskládala. Poličku s pečující kosmetikou jsem také srovnala a dala ji za dveře do koupelny, kam se mi hodí více a už dlouho předtím jsem přemýšlela, že ji přesunu právě tam. Už jsem také přemýšlela, že i na kabelky by se mi možná líbila nějaká polička či otevřená skříňka, uvidíme časem. Zatím jsem je naskládala takto, a ty kožené jsem rovnou i ošetřila přípravkem, abych je udržela v hezké kondici. 











Přestože na POSTERSTORE najdete nové kolekce každé úterý, takže nepochybuji, že by si někdo nevybral, můžete si ale objednat právě i jen rámy, kterých mají nepřeberné množství velikostí i barev, až mi bylo líto, že jsem už podruhé zvolila zlaté rámy, ale prostě se hodily i ke zbytku dekorací, které mám právě ve zlaté. Využít pak můžete vlastních fotek nebo starých kalendářů, či výstřižků z časopisu.

Sama jsem se díky této krásné spolupráci přesvědčila, jak moc může pár obrázků dotvořit interiér i atmosféru, cítím se, jako bych předělala celý pokoj. Moc mě také potěšilo, že plakáty i rámy dorazily za 4 pracovní dny, a byly dobře a bezpečně zabalené. Samotné plakáty z POSTERSTORE jsou opravdu kvalitně tištěné na odolný prémiový papír 200g, který mi připomíná čtvrtku a mají matný finish. Pokud se též chcete pustit do nějaké proměny, můžete nyní využít 50% slevového kódu na plakáty, který jsem pro vás dostala a to s kódem BRH50, který je platný ode dneška do 19. sprna 2021. Slevu nelze uplatnit na kolekci umělců a nelze kombinovat s jinou slevou. 






Jak se vám proměna líbí? Líbí se vám takto velmi ženský prostor? Máte rádi obrazy a fotky v interiéru? 

Comments

  1. Vyzerá úžasne! :) Všetko je to o tých správnych detailoch a dekoráciach

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  2. To je úplná nádhera, moc se mi líbí, jak to máš uspořádané :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Barunko, zdravím. Tvůj koutek v ložnici se mě moc líbí. Dýchá z něj na mě pohoda a vše je tak elegantní... Měj se hezky. Ahoj Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná reorganizace. Mít takový pokoj, tak jsem nadmíru spokojená.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Baru,
    myslím, že se renovace ložnice fakt povedla. Posterstore je skvělý, mají neuvěřitelný výběr za velmi slušné ceny. Já jsem si tam taky vybrala několik dalších nových kousků do bytu, u mě převládá téma přírody, které se mi sem hodí. Nějakou pěknou skříň na kabelky bych taky ocenila. Mám je na dně skříně v takových velikých krabicích z Ikea, ale moc mi to nevyhovuje.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to krásně a proměna se opravdu povedla :) Moc krásný výběr obrazů!

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si nedávno předělala celý pokoj a koupila i jiný nábytek ☺️

    OdpovědětVymazat
  8. Výběr obrazů je boží a celkově to vypadá moc hezky!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Toto sa vážne moc podarilo! Páči sa mi ako elegantne a čisto to dokopy vyzerá. Uh a ten plagát s mesiacom je prenádherný. Ten si musím kúpiť aj ja.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkně sis to zařídila podle sebe :). Já úplně ženský prostor moc nemusím, mám ráda zas takový přírodní design a mít všude vystavené a pověšené fotky, to je prostě moje :D.

    OdpovědětVymazat
  11. Páni, stačí pár změn, obrazy na zeď a hned to dýchne útulnem. Moc hezké. :)

    E | Ve znamení býka

    OdpovědětVymazat
  12. Obrazy dokážu veľmi veľa — a toto je úžasný príklad 😍 Vybrala si nádherné plagáty, úplne to premenilo celý priestor 😍😍

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Recenzia na ISOKOR — Sú EKO čistiace prostriedky účinné?

    OdpovědětVymazat
  13. Veľmi pekne si si to upravila. Mne sa veľmi tento štýl páči. Len môj priateľ chce všetko čierne :(

    môj blog DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  14. Miluju tyhle přeměny. Krásná proměna 😍 žena na balkoně je za mě asi úplný top, vidím to úplně stejně jako ty! Ale i ten měsíc, zvlášť do ložnice, se tam moc hodí 😊

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  15. amaizng! i love yuor hairstyle, so beautiful!

    great post!Like your blog, thank you for sharing.

    lux hair shop hairpiece homecoming

    These contents have greatly helped me.

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá to krásně žensky, útulně. Povedlo se ti to :)

    OdpovědětVymazat
  17. Proměna se ti povedla! Mě příští rok taky čeká zařizování domečku :)

    OdpovědětVymazat
  18. Barunko, ty jsi tak šikovná! :-) Tyhle fotky mám naprosto ráda a představ si, že přesně takovou komodu chci do ložnice! :-D Těším se, až taky přidám nějakou tu proměnu z prázdných místností do zútulněných :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Vypadá to krásně :) Moc ti to sluší! A roztomilé morčátko :)) Obrazy a fotky se mi líbí, ale jaksi teď doma žádné nemám... uvidím, popřemýšlím nad tím. Bojím se zbytečně bouchat do zdi, když se mi ten obraz třeba po čase přestane líbit...

    OdpovědětVymazat
  20. Krásná proměna, která se ti opět zase povedla 😍 a krásný obrázky si vybrala! Nejvíc se mi líbí ten měsíc a pak to luční kvítí. Popravdě, nedovedla bych si představit mít v bytě holé zdi, aby je nic nezdobilo 🙈.

    OdpovědětVymazat
  21. To je dokonalost. Takové malé království 😍 bez obrázků nuda a s obrázky najednou taková krása. ❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  22. Líbí se mi jak je to celé něžné a ženské. Mám tento styl ráda. :) Povedlo se ti to. Hezký pokoj a působí to jako sladěný celek. :) Ty obrázky na části stěny jsou super, taky bych něco takového chtěla, nebo aspoň jeden, mám na stěně prázdno víceméně...ale nevím pořádně kde se shánět a jsem na ně náročná. :D :)
    Taky mám ráda květiny, to máme společné. Jinak...hezky popsané :)
    Katie S. (https://kulturnicek.blogspot.com/)

    OdpovědětVymazat
  23. To je nádhera, moc se ti to povedlo :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  24. Moc pěkná proměnam esteticky to působí najednou mnohem lépe! Hlavně se mi líbí ta světýlka, taky si chci takové pořídit ♥

    L.V.
    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ty světýlka v kombinaci s obrazy jsou naprosto dokonalé😍

    OdpovědětVymazat
  26. Moc krásná proměna! Ten měsíc je dokonaly a tobě to moc sluší ♥
    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  27. Konečně nějaká blogerka která si pořídila nějaké jiné plakáty než ty, co mají všechny ostatní a jsou jak přes kopírák. Prada, moře, růžový kytky atd. Super, moc se mi to líbí! Ale nejvíc se mi líbí ty tvoje šaty. Si v nich neskutečná kočka! Odkud jsou? :)

    OdpovědětVymazat
  28. Proměna se ti opravdu povedla! :) Máme velmi podobný styl a všechny ty dekorace se tam perfektně hodí! :) Působí na mě útulně a určitě se tam cítíš dobře! :))

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤