5x random oblíbenci

čtvrtek 8. července 2021

Wiltshire, Velká Británie


1. Personalizovaný kryt na telefon

Jeden personalizovaný kryt jsem dostala už s telefonem, ale ráda si je občas vyměním. Jelikož samotný design telefonu se mi velmi líbí, chtěla jsem průhledný a též silikonový, protože neklouže a namísto jména jsem si tam nechala dát název svého blogu. Objednala jsem si ho tu na Ebay, kde je ohromné množství prodejců, kteří dělají personalizované kryty na telefon za pár korun a mají tolik různých vzorů, že jsem vybírala opravdu dlouho. Zatím jsem ho ale nesundala! Teď jsem i na něj koupila ještě zlatý prstýnek, mám iPhone max, který je dost velký a nerada bych, aby mi někde omylem vypadnul z ruky.






2. Odporové gumy na cvičení od Blogilates
Jelikož cvičím déle, už nějakou dobu jsem přemýšlela, že bych si ráda přidala na intenzitě. Chvilku na to má oblíbená Cassey, která má kanál Blogilates a svou vlastní značku sportovního oblečení a doplňků Popflex, vydala právě své vlastní odporové gumy na cvičení, a navíc v nádherném designu, který jsem si ihned zamilovala a s designem přímo i k mé podložce na cvičení, kterou mám též od ní. Na poprvé jsem si je nechala proklouznout mezi prsty a bylo velmi rychle vyprodáno. Na naskladnění jsem si počkala několik dlouhých měsíců a mezitím používala svoje staré gumové pásky, se kterými byla ale cvičit zadek otrava, jelikož se neustále kroutili a nedržely na místě. Tyto jsou naprosto úžasné, ještě lepší než jsem čekala a pokud někdo váháte, mohu je ze srdce doporučit!






3. Zvýrazňovače
Nevím, kolik dalších maniaků na papírnické potřeby tu mám, ale já se hlásím jako číslo jedna! Vždy jsem totiž milovala hezké propisky, barevné papírky, nůžky se vzorem a další. Značku Stabilo mám ráda a mám od nich i další sady fixů, jak tenkých tak silnějších, a mám je už opravdu pěknou řádku let, a nevyhodila jsem z nich ještě ani polovinu, proto jsem se i přes vyšší cenu rozhodla nakoupit právě od této značky. Jakmile jsem objevila tyhle boží zvýrazňovače a sadu tenkých fixů v červeném spektru, hned jsem je měla v košíku. Tento rok jsem totiž poprvé začala konečně reálně používat i papírový diář a tyhle pomocníky si opravdu užívám!




4. Malování vodovkami
K umění mám velmi blízko už od střední školy, kdy jsem měla specializaci na výtvarnou výchovu. Tento typ malování se mi vždycky hrozně líbil a jednou jsem si tak řekla, proč to i sama nezkusit. Nakoupila jsem si tedy vodovky, papír, štětce a další potřebné věci, a začala koukat na různá videa na youtube a pomalu se učit. Rozhodně se do toho pustím více až na podzim a v zimě, až budeme zas trávit více času doma, ale už teď mohu říct, že je to mnohem mnohem těžší, než to vypadá, haha! :D






5. Yankee candle stínítko
Yankee candle miluji a tahle stínítka se mi vždy hrozně líbila. Před dvěma lety jsem si jedno vybrala a pak ho dostala i k Vánocům, ale přítel mi ho chvíli poté omylem smetl vysavačem ze stolu a rozbil tak, že nešlo ani opravit. Od té doby jsem mu říkala, že mi ho bude muset nahradit, haha :D a ano, trvalo zhruba rok a půl, než jsem právě nedávno narazila v jednom outletu na stínítko, které se mi konečně líbilo! Vím, že běžně stojí docela dost, okolo 20-30£, ale tohle bylo za 12.99£, takže dvojnásobná radost. 

Comments

  1. Ahoj,
    skvělý článek! Zaujalo mě všechno a docela si říkám, že bych taky mohla vytáhnout nějaké barvičky, dlouho jsem nemalovala. Ten kryt a stínítko se mi moc líbí. Těším se na další článek!
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty odporové gumy bych brala hned! Jsou na mém wishlistu a tvé doporučení se mi momentálně velmi hodí! :D :) Mrknu po nich! Jinak fixy od Stabila jsou bezkonkurenční! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kryt na mobil je nádherný! A inšpirovala si ma vodovkami — keď som bola mladšia, maľovala som s nimi veľmi rada, tak by som to opäť mohla skúsiť :)

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Prečo je dokonalé vegánstvo nedosiahnuteľné?

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, ten kryt je krásný :) Měla jsem na xiaomi na tapetě svého pejska, ale teď na iphonu mám takový ten kryt, obal, co ho zavřeš, nevím, jak to popsat :D Jinak já mám zatím činky, k odporovým gumám jsem se ještě nedostala :D No a vodovkami jsem zkoušela malovat po tom, co jsem vyrobila zvířátka z roliček. A vůbec nevím, jak na to. Papír se mi zvlnil, i když jsem ho přilepila izolepou ke stolu. Jsem to viděla někde na netu a nějak nevím, k čemu to tedy je, možná k něčemu jinému :D No a my jsme se na gymplu museli rozdělit půlka třídy hudebka, půlka výtvarka, všichni chtěli do hudebky a my jsme se s kamarádkou nestihly zapsat, tak jsme měly výtvarku, ale celkem mě to i bavilo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento nový koncept článku se mi líbí! Kryt na mobil je krásný! I stínítko na svíčku.
    Jestli se jednou pochlubíš s malby, tak už teď se těším, jelikož to vypadá krásně. :)

    All about Candys life


    OdpovědětVymazat
  6. Wau, mne sa z tohto výberu páči všetko! Tie gumy sú ale asi naj 💐

    Blox de la Licorne
    Youtube 💐

    OdpovědětVymazat
  7. Já už jsem z hledání gum na cvičení zoufalá, zkusila jsem několik různých výrobců a vždycky buď prasknou nebo se najde něco jiného, takže se mrknu po těch, které zmiňuješ v článku. Vodovky používám při malování moc ráda, ale vedou u mě barevné inkousty a redispero při tvoření. Jo a ten kryt je tak něžně krásný!

    E | Ve znamení býka

    OdpovědětVymazat
  8. Obal na kryt je moc pěkný <3. Jé, zvýrazňovače jsem milovala u učení :D. Vodovkami mě kdysi také bavilo malovat :). A odporové gumičky jsou paráda, u cvičení jsou vždy znát :D.

    OdpovědětVymazat
  9. Ten kryt na mobil je boží! :-) A ty jsi fakt šikovná.. na focení i na kreslení, koukám! :-) A to stínítko? To je boží! :_)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je krásny článok! Ja som úplny blázon na zvýrazňovače a všetky papierenské veci :) Yankee Candle sviečky sú skvelé a tieto ich doplnky tiež

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  11. Já miluju svíčky od YC a fotky jsou naprosto dokonalý.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten kryt na mobil je boží 😍, také mám nejraději ty silikonové - příjemně se drží a v ruce nijak nekloužou. Pamatuji si, když jsem chodila na školu, a musela jsem mít vždy v penále plno barviček, poznámky v sešitech jsem měla vždy hezky barevný a vyzdobený 😀. Teď už je tolik nevyužívám, jen když třeba něco tvořím 😊.

    OdpovědětVymazat
  13. Hlásím se jako další maniak na papírnické potřeby! :D V Anglii mě takhle jednou chytla tvořivá nálada a letěla jsem do Wilka pro pastelky, barevné zvýrazňovače, tenké barevné fixy, lepidlo, ořezávátko, tužky, gumy... :D Však to znáš :D Doteď je mám doma :D Obal na telefon je moc krásný, taky teď přemýšlím nad pořízením nového, mám stejný iPhone, jako ty, akorát v té Pro verzi (není to ten max) a mám na něm průhledný kryt ze stejného důvodu. Tohle je skvělý řešení, jak nechat vyniknout ten design a zároveň mít změnu :) Super článek Baru!

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky :)
    Ten kryt vypadá krásně :)
    Od Yankee Candle jsem si kupovala nedávno jednu malinkou svíčku :) Líbily se mi už z výlohy, tak jsem vlezla do obchůdku a doufala jsem, že to nebude drahé, protože jsem si stanovila, že když už tam vejdu, koupím aspoň jednu. No a pak jsem si všimla, že jsou dražší, než jsem myslela, tak jsem hledala nějakou, co by mi voněla a nějakou malinkou, aby stála co nejméně :DD

    tyto zvýrazňovače a fixky mám... mají opravdu krásné barvy/odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  15. Máš úplne nádherné fotky! :) Ten personalizovaný kryt je skvelý nápad :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  16. Ty gumy na cvičení ti s podložkou ladí úplně dokonale, to se musí cvičit jedna báseň!

    Stabilo tužky a fixy mám taky ráda. Jsou sice dražší, ale přijde mi, že vydrží dlouho a hezky píšou. Na papírnictví mám taky úchylku. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mě se líbí naprosto všechno. Ten kryt je naprosto boží a decentní. Věřím, že malování vodovkami je těžší, než se zdá, ale ty kytičky se Ti moc povedly :) S Blogilates jsem cvičila dříve, teď už cvičím dle jiných videí :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  18. Stabilo fixy, zvýrazňovače a vlastně naprosto cokoliv od nich miluju a strašně ráda používám! :) Taky kamarádka si pořídila tu gumu na cvičení, zkoušela jsem to s ní a teda, je to docela náročné, člověk pak vyloženě cítí všechny posílené svaly. :-D

    OdpovědětVymazat
  19. Kryt je krásný:)! Já mám na mobil knížečku, protože se bojím, že mi upadne a rozbije se, i když mám ochranné sklo. Teď se mi knížečka rozlepila, tak musím koupit novou :D Moc hezké zvýrazňovače. Používám je hlavně ve škole, kdy si podtrhávám důležité informace :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný článek, boží věci, a ty fotky? Baru wow. Moc super. Po delší době mám konečně čas, tak projíždím všechny blogy, které ráda sleduji a doháním restíky.. <3

    OdpovědětVymazat
  21. Všechno jsou to nádherné věci! Úplně chápu, že je máš jako oblíbence. Moc se mi líbí obal na mobil a Yankee CANDLE jsem také loni na podzim podlehla. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Zvažujem odporové gumy na cvičenie, ale zatiaľ nie som 100% rozhodnutá, či ich kúpiť alebo nie. :) Tvoje nadšenie pre papierenské veci úplne chápem, mám to rovnako. :D

    OdpovědětVymazat
  23. Omg ten kryt na telefon se ti moc povedl, vážně krásný! :) a odporovací gumičky už si musím také pořídit nějaké stylovější, mám akorát za pár korun z Lidlu, ale není to úplně ono :D

    OdpovědětVymazat
  24. Ten kryt je skvělý, ani jsem nevěděla, že se něco takového dělá!
    A tyjo, klasickýma vodovkama jsem nekreslila už pěkně dlouho, na škole mi to nikdy nešlo... ale k vánocům jsem dostala od kámošky akvarelové pastelky, se kterýma to teda ani doteď vůbec neumím (raději preferuju obyčejnou tužku a když už barvy, tak raději tablet), ale chci se v tom postupně zlepšovat a snad tomu nějak přijít na kloub.

    LV
    kulturnicek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Skusala si malovanie aj na kamene? Mna to teraz naramne chytilo. Inspiraciu hladam na FB skupinakch Kaminky / Vesele Kamene.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  26. Veľmi pekný článok a palec hore za fotografie...

    OdpovědětVymazat
  27. Vždycky tak strašně obdivuju ty tvoje fotky! ♥ Krásný článek. Líbí se mi hlavně odporové gumičky a kryt na telefon!

    OdpovědětVymazat
  28. Boží fotky a ten kryt je naprosto dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  29. Taky miluju vše spojené s papírnictvím. Úplné ve mné hrklo, když jsem tvoje fotky se zvýrazňovači a diářem viděla, až takový šílenec jsem :D

    Style of Ejmi | Instagram

    OdpovědětVymazat
  30. ty gumy jsou famózní, moc se mi líbí jejich design. Malování jsem měla také ráda, ale připadá mi škoda něco namalovat a vyhodit - to jsem totiž dělala. Nechtěla jsem věci skladovat. Tak radši nemaluji :D

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤