Vánoční wishlist 2020

sobota 12. prosince 2020

Zdravím Vás u nového článku, 
užíváte si už vánoční náladu?

Stejně jako loni tu pro vás dnes mám svůj vánoční wishlist. Ne že by dárky pro mě byly středobodem Vánoc, ale přeci jen, každý má asi i nějaké ty materiální sny a přání, a navíc tyto články sama moc ráda čtu

Pokud bych si letos mohla přát cokoliv, upřímně bych chtěla být hlavně na Vánoce doma s rodinou a mít zpět svého Bobečka. 

Co se týče dárků, preferuji kvalitu před kvantitou a určitě osobnější dárky, které v oku obdarovaného vykouzlí jiskru a opravdu ho potěší. Od rodičů obvykle nic nežádám a jsem raději, když ušetří ale např. táta se mě občas raději zeptá, či mi přidá na nějakou dražší věc. S přítelem se pak známe a oba si průběžně i během roku zapisujeme, co by druhého potěšilo, přesto, nejsem typ který by něco chtěl vracet nebo měnit a tak si také každý rok píšeme seznam našich materiálních přání, ale určitě to neznamená, že bych z něj chtěla vše! Prostě nechám na něm, co mi koupí a obvykle kupuje i věci, které si tam třeba ani nedám. 

Co podle mě ale pod stromkem musím každý rok mít, je kniha! Na ty nedám dopustit a vždy mě potěší v podstatě jakákoliv. Přítel je z toho hotový, nechápe co na nich vidím :D




1. Too Faced Hangover Good in Bed Hydrating serum - Too Faced Hangover Face Primer - Urban Decay Eyshadow Primer Potion - Too Faced Melted Matte - Urcitě by mě potěšila kosmetika, napsala jsem si primárně o produkty, které mi dochází/ po kterých toužím už delší dobu a vím, že je využiji. 

2. Iphone 12pro max gold - Tohle je věc, kterou už mi Ježíšek nadělil předčasně, ačkoliv jsem si ji chtěla koupit sama. Bylo to tedy naprosto nečekané, ale jelikož moji blízcí věděli, že si ho budu kupovat, táta mě předběhl a s pomocí mého přítele ho objednal a dostala jsem ho předčasně v den vydání, právě abych si ho sama do té doby nekoupila.

3. Film do analogu - Miluji fotografování, analogové zrcadlovky mám doma dvě, z nichž jedna je ještě po rodičích, ale zatím jsem na ně nefotila. Už mě to láká pár let a ráda bych se tomu více věnovala, takže jsem si napsala o dva filmy, černobílý a barevný. 

4. Elektrický šlehač na mléko - Kafe téměř nepiji, i když občas na něj mám chuť, ale hlavně miluji matcha latté, které bez našlehaného mléka prostě není ono. Nemám vybraný žádný konkrétní, nechala jsem to na příteli, je v tom šikovný. Můj jediný požadavek byl, aby nebyl na baterky, ale do zásuvky. 

5. Kalendář s morčátky na příští rok - Přímo tento je ze stanice, kterou sleduji, kde se starají o nechtěná a nemocná morčátka a výtěžek z něj tak jde přímo této organizaci. 

6. Náramek J'adior od Dioru - Ano, tohle není úplně levná paráda, ale kdo ví, třeba seznam zahlédne i Ježíšek a po tomto nepříliš pěkném roce se smiluje :D

7. Sada řasenek Lancôme - Jejich řasenky miluju a píšu si o ně každý rok ♥︎

8. Menstruační kalhotky Snuggs - Jak jsem už psala v minulém článku, slyšela jsem na ně mnoho chvály, navíc je to český výrobek, který ráda podpořím. Vybrala jsem si dva typy na vyzkoušení a jsem hrozně zvědavá!

9. Sleepy Body Lotion - Let the Good Times Roll Body Spray - Snowman Dreaming Bath Bomb - Jingle Bells Bath Bomb - Další mou klasikou je Lush, ten milujeme s přítelem oba! Tohle jsou věci, které se mi aktuálně moc líbí. 



1. Modern Herbal Dispenzatory - 2. Lunar Living - 3. The Moon Journal - 4. Protection Spells - 5. Medicinal Herbs - Jak jsem již zmínila, knihy miluji, na tyhle koukám delší dobu a během roku si knihy téměř nekupuji. The Moon Journal bych zase moc ráda využila k sebereflexi fází měsíce a planet a jejich vliv na mě/ mé emoce/ náladu.

Ještě jsem si přála 4 knihy z ČR, ale ty jsem si nakonec objednala k tátovi a už tam na mě čekají ♥︎ Podělím se s vámi o ně později. 

Tohle jsou tedy aktuálně věci, které by mě potěšily, či mi dochází. Určitě neočekávám nebo nepožaduji, aby mi je přítel koupil všechny! 

Jaká materiální věc by letos potěšila pod stromkem vás? Jestli máte článek, klidně se podělte o odkaz na něj, ráda si ho přečtu ♥︎ Mějte se krásně!

Comments

  1. Krásný wishlist, třeba Ježíšek překvapí a přinese ti z něj všechno :) Abych byla upřímná, tak tohle je první rok, kdy ani žádná materiální přání nemám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi zaujímavý výber, snáď pod stromčekom nájdeš čo najviac ❤

    SIMPLYBERENICAFacebook PageREAD ABOUT "SIMPLE ZERO WASTE CHRISTMAS"

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný seznam. Já si letos nepřeji opravdu nic. Co chceme, to si s manželem v průběhu roku koupíme a pak nevíme coby... Ale pokud to má být něco materiálního, tak už vím, že pro mě má manžel kuchařky, které jsem si přála. A příští týden si jedu pro iphone 12 pro max, taky gold. Ale to je spíš takový dárek odemě pro mě. Takže já budu mít též předčasného ježíška.
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna se chystám taky psát vánoční wishlist!:) Taky jsem si pořídila zlatý iPhone 12 pro, ale ne tu max verzi, protože jsem zvyklá na menší velikost a tahle je stejná, jako u iPhone 11, který jsem donedávna měla. Takže to beru jako takový největší dárek ode mě pro mě :D Jinak letos už konečně přišla řada na můj vysněný gramofon, tak snad jsem byla letos dost hodná, haha :D

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se ho chystám sepsat :) Problém je v tom, že se musím jó zamyslet, protože většinou když něco chci (a hlavně potřebuju) a je to možné, koupím to hned.

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, taky se letos chystám psát svůj wishlist! <3 Ten tvůj je velmi praktický a inspirativní! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ať se ti splní všechna vánoční přání (a teď nemám na mysli nutně ta hmatatelná), Baru!

    Je hezké, jak si vedete seznam. Já s tím mám trochu problém - když se mi něco líbí, tak si to většinou dříve nebo později sama koupím. Dříve jsem si přála na Vánoce/narozeniny aspoň dražší věci, ale dnes už je mi blbé dostávat drahé dárky, když vydělávám sama víc než kolik potřebuji, a tak nechávám blízkým volnou ruku, případně jen jemně navádím :). Naštěstí ví dobře, čím mi udělat radost.

    Jsem moc zvědavá na tvé postřehy z focení na analog! Hodně mě zajímají i menstruační kalhotky, ale jsem spokojená uživatelka kalíšku, takže si je teď v dohledné době kupovat ještě nebudu.

    OdpovědětVymazat
  8. No, tak ten iPhone ti teda hodně závidím. Taky bych chtěla, aby mi ho někdy někdo dal 😂! Super, že na tebe takhle mysleli. Docela mě zaujaly ty Lancome řasenky, nic od téhle značky nemám, ale přijde mi cool, že jich dostaneš rovnou několik a máš na celej rok vystaráno :D.

    PŘES 30 TIPŮ NA NETRADIČNÍ DÁRKY, KTERÉ VÁS MOŽNÁ NENAPADLY 🎁 | VÁNOCE | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkná přáníčka na dárky :). Snad se tedy vyplní vše ze seznamu :).

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ti budu držet palce, ať najdeš pod stromečkem vše, co si přeješ! :))

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, co bych dala za to abych dokázala sepsat takový seznam. Já absolutně nedokážu říct co bych si tak přála 😊

    OdpovědětVymazat
  12. Menstruační snuggsy můžu jedině doporučit! :) Já si jedny pořídila před létem a ačkoliv během něho jsem je příliš nevyužila, tím že jsem pracovala každý den u bazénu, nebyly úplně vhodnou volbou. :D Od návratu je ale používám pořád a popravdě musím koupit ještě alespoň dvoje, ať nemusím tyhle furt prát. Ale jsou skvělé! :) Snad budou také vyhovovat.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc krásný wishlist! :) Vybrala sis krásné dárečky!!! Já vlastně asi ani nic zajímavého ve svých přáních nemám. <3

    OdpovědětVymazat
  14. Teda, skvělé tipy na dárky! Ten šlehač na mléko by mě teda mooc potesil! 😂😊

    OdpovědětVymazat
  15. Jééééé a ještě koukám, že máš ve wishlistu menstruační kalhotky, také jsem o nich slyšela a chystám se je vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj,
    to máš moc pěkné dárky, já jsem si napsala o nový notebook. Je to hodně drahá záležitost, takže vše navíc bude jen příjemným překvapením. Určitě ale dostanu od našich nějaké knihy, bez nich by to nebyly naše Vánoce. Od kolegyň v práci jsem zatím dostala nějakou kosmetiku a jsem z ní nadšená. Holky opravdu poslouchají, co říkám, a dostala jsem přesně to, co jsem chtěla. Samostatný článek jsem nepsala. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Moc krásné dárečky. Doufám, že hromadu z nich pod stromečkem najdeš! :-) Já bych si nový mobil přála, ale kdy si jej koupím, to netuším. Jinak jsem chtěla kulmu a fén, tak uvidíme. A samozřejmě i knihy, to by jinak nebylo ono. :-)

    OdpovědětVymazat
  18. hezký wishlist ♥ moc se mi líbí ten kalendář s morčátky, stejně jako kosmetika Too Faced! ať se ti splní co nejvíce z tvého wishlistu Barb ♥

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  19. Krásny wishlist, všetku kozmetiku by som hneď brala :D Ja som si tento rok tiež písala wishlist, tak som zvedavá, čo z neho si pod stromčekom nájdem :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  20. Hezký Wishlist! MOC se ti povedl já do příštího roku také plánuji nějakou kosmetiku. Díky za článek a všem hezký den!

    OdpovědětVymazat
  21. Zajímavý wishlist a ten kalendář s morčaty podle mě rozhodně nejde nemilovat :) Jak to tak vidím, hned začnu shánět podobný na následující rok a doufám, že budu mít štěstí. Kosmetiku, kterou zmiňuješ bohužel moc neznám, bližší je mi spíše něco přírodního, např.
    odtud. Tak doufám, že se všechna přání splnila :)

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤