Rychlé DIY | Vánoční jmenovky

úterý 22. prosince 2020

Wiltshire, Velká Británie


Krásný úterní večer!

Také máte okolo Vánoc chuť více něco tvořit nebo dekorovat? Já hrozně ráda tvořím a peču a celkově užívám hygge chvilek v teple domova. Často jsem dělávala i věnec, který jsem letos tedy vůbec nestihla, ale za to jsme se doma vrhli na tvoření vlastních jmenovek na dárky. Strávila jsem nemalou chvilku hledáním na Pinterestu, nakoupila jsem si čtvrtky a těšila se na víkend.

V podstatě je čistě na Vás, jaké si vyberete a vytisknete, ale za sebe doporučuji tisk na lesklou čtvrtku, nebo alespoň obyčejnou, tvrdší papír vypadá prostě lépe. Využít můžete i samolepící papír, stuhy nebo flitry, možnosti jsou naprosto neomezené.














Tohle jsou odkazy na ty, které jsem použila já: 


P.S. Tento článek jsem chtěla vydat mnohem dříve, bohužel u nás nastaly naprosto nečekané komplikace, které jsme teď tři dny řešily, včetně jejich následků. Více vám povím v příštím článku. 

Tak si zkraťte čas do Vánoc a také si nějaké udělejte, pusťte si koledy, udělejte dobrý čaj a užijte si tento magický čas, přeci jen, je to jen jednou v roce!

Comments

  1. Máš to krásné! Visačky si taky vytvářím sama. Vždy vyberu zbytky balicího papíru v podobném designu nebo komplementární barvě jako má dárek, podlepím silnějším barevným papírem, vystřihnu tvar cedulky, proděravím a je hotovo. Hotovo raz dva a přitom to dárek hezky oživí. :)

    Baru, přeji krásné Vánoce! Doufám, že jste se rozhodli zůstat v Anglii a současná situace s uzavřením Británie vám nezkomplikovala plány...

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné, vypadají super a je to skvělý tip :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné jmenovky! Obdivuji lidi, kteří si s dárky takhle vyhrají, to je pak dárek v podstatě už jen ten balíček a je jedno, co je uvnitř. :D :)

    Veselé Vánoce a nenech si je už ničím zkazit! :*

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá to krásne! Po minulé roky som ja vždy chystala menovky, každý rok v nejakom inom štýle, ale teraz na to nevyšiel veľmi čas 🤷🏼‍♀️

    SIMPLYBERENICAFacebook PageREAD ABOUT "ARE YOU STORING FOOD CORRECTLY?"

    OdpovědětVymazat
  5. To je moc hezký! Já jsem letos neměla moc času, tak jsem dárky jenom fixou popsala. Ale těším se, že příští rok už si s tím vyhraju:D

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají moc hezky. Já jsem si letos vytvořila adventní věnec a moc se mi líbil. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné jmenovky! Já jsem jich pár kreslila ručně, ale brzy mě to přestalo bavit. :D Příští rok se asi nechám inspirovat tímto tvým článkem. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jsou krásné, jsi šikovná. Já mám ruční práce a tohle tvoření také moc ráda a celkově tu atmosféru kolem toho, ale nejsem moc nadaná :-) ale vždy to nějak dopadne :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné, jsi moc šikovná, taky bych si chtěla s tím umět takhle vyhrát, jenže mě to moc nebaví. :D
    Přeji Ti vše nejlepší do nového roku! Míša
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  10. Jsou nádherné a na dárečkách se určitě krásně vyjímaly! :)

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤