28

úterý 25. srpna 2020

Koukám, že poslední příspěvek jsem přidala před více než měsícem, hrůza! Ale v poslední době se toho dělo tolik a já sezení u počítače upozadila, ale zase si mohu odškrtnout většinu z mého letního bucket listu, který jsem Vám sepsala v minulém článku, navíc jsem začala také točit videa a učím se stříhat a to se také počítá!

Nicméně dnes bych se s Vámi chtěla podělit o fotky z mé narozeninové oslavy z minulého čtvrtka. Další rok uběhl zase jako voda a já už tak od 23 jen zírám, jaké číslo na mě letos z dortu kouká. Občas z toho mám trochu úzkosti, jestli stihnu ještě vše, co si přeji a jestli už bych neměla být v životě dál a tak. Ale snažím se důvěřovat vesmíru, že je vše jak má a nestresovat se něčím, co stejně nemůžu změnit. Když už nic, tak je to připomínka toho, že tu nejsme věčně, že se nic nemá odkládat na ``někdy potom``a že si máme vážit maličkostí a přítomného okamžiku.





Tím končím lehce depresivní odstavec a povím Vám, jaký krásný den pro mě přítel připravil. Ráno na mě čekala krásná snídaně a růže v kuchyni, pak jsem cvičila, ještě chvilku pracovala a po obědě jsme vyrazili. Přítel mi nechtěl říct, kam jedeme ale netrvalo to a já už tušila. Už dlouho jsem si přála nějaký svůj pracovní koutek, ale vždy jsem skončila u toho, že to není nezbytné a že až se jednou budeme stěhovat, ať už po UK nebo zpět do ČR, že s nábytkem bude vše složitější. Nedávno jsem ale objevila překrásné křeslo a pak i ze zvědavosti koukla na stolky v Ikee. Evidentně jsem o tom básnila až příliš a přítel už to nemohl poslouchat, takže naše první zastávka byla pro křeslo, pak následovala Ikea, kde jsme koupili ještě pár dalších nezbytností a pak mě můj drahý ještě vzal na večeři do mé oblíbené restaurace na Pho.







Domů jsme dorazili asi až kolem osmé večer, to mě přítel rovnou poslal na chvíli pryč, aby mohl připravit tuhle nádheru.

Tenhle úžasný dort mi sám upekl, no neměla jsem slov. O většině dárků jsem sice věděla- balíček od Tantraely jsem si sama vyzvedla v Česku, náušnice jsem si přála už k Vánocům, i spodní prádlo jsem si vybírala sama, ale radost jsem z nich neměla o nic menší.
A to přáníčko? Jsou na něm opravdové sušené sedmikrásky!












Agent Provocateur dělá nádherné spodní prádlo, které jsem si přála už dlouho, ale jsou to opravdu hodně drahé kousky. Podprsenek, bodyček i setů mám víc než zvládnu unosit, ale zrovna se mi hodily nějaké kalhotky a já jinak moc nevěděla, co by mi přítel mohl koupit, když letenky teď nepřichází v úvahu. Navíc zrovna měli i slevy a já si jich tak několik vybrala a protože jsem od nich ještě nic neměla, musela jsem si i jedny vyzkoušet, aby je případně mohl přítel včas vrátit, pokud by neseděly. Balíček přišel rychle, ale tím asi naše dobrá zkušenost končí a následuje jen totální zklamání a já si příští nákup budu hodně rozmýšlet.

V balíčku totiž byly jen dvoje místo čtyř kalhotek a pominu-li fakt, že když si taková firma neumí sjednotit obsah skladu s e-shopem, tak neposlali ani vysvětlení, ani omluvu, takže jsme netušili, proč přišla jen část a jestli třeba ještě nepřijde další (jako se mi stává třeba u H&M).

Tím následovalo několik dní vysvětlování se zákaznickou linkou co se stalo a jak to vyřešit, když nás předem neinformovali (abych si třeba vybrala jiné) a přítel by tak musel s další objednávkou platit i úplně zbytečně dost drahou poštu 8£ (což vzhledem k tomu, že tam mají věci za několik i desítek tisíc není úplně příjemné). Navíc pokud by je třeba opět neměli a poslali jen část, jsme zase tam, kde jsme byli. No nakonec mi řekl, ať už to neřeším a tím, že se nenechal odbýt, poštovné zdarma dostal, ale úplně příjemné to nebylo a i on sám mi pak řekl, že už pak ani on příjemný nebyl. Člověk by už dnes takové jednání nečekal nikde, natož u takové značky, takže tohle mi teda opravdu zkazilo radost a teď už jen doufám, že to prádlo alespoň něco vydrží.






Jinak jsem ale měla opravdu krásný den a užila si ho na maximum! Za vše moc děkuji a jelikož měl hned druhý den pro změnu narozeniny zase přítel, tak zde i pár fotek z jeho malé oslavy. Namísto dortu jsem nám k večeři koupila tyhle mini burgery, na které jsme dostali letáček do schránky. Bála jsem se, aby to nebylo jen pěkné na oko ale chuťově byly výborné, takže žádné zklamání nenastalo!






A narozdíl od Agent Provocateur, služby Dioru mohu vychválit do nebes. Kupovala jsem tam příteli vodu po holení s vůní parfému, který používá. Balíček přišel za dva dny, vše bylo krásně dárkově zabaleno, mohla jsem přidat personalizovaný vzkaz a k nákupu nad 50£ (cca 1500,-) jsem si mohla vybrat i tři vzorečky. Jelikož měli na výběr převážně dámské, vybrala jsem si dva pro sebe, haha :D

Tenhle krásný koš byl potom náš společný dárek od rodiny, poblíž které žijeme a oba jsme byli naprosto nadšení- sami jsme si totiž chtěli nějaký už asi rok koupit! Doufám, že budu mít ještě letos šanci Vám ho lépe na fotit při nějakém pikniku ♥



Doufám, že se máte krásně a užíváte poslední týdny léta, i když jsem slyšela, že v Česku má být i krásný podzim ♥ 

Comments

  1. To je dokonalý!! Oboum vám přeji všechno nejlepší a hodně lásky a zdravíčka!! 💖 Fotky jsou dokonalé a věřím, že jste si oslavy neskutečne užili!! 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji ti jen to nejkrásnější k narozeninám! Měla jsi nádherný dortík a moc ti to sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  3. To bylo moc milé čtení, moc ti to sluší a ten dort vypadal suprově :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, nádhera!! Krásně to připravil :))) Mě čeká 28 příští rok. Pořád jsem si říkala, že jsem ještě mladá a mám vše před sebou, ale tyjo, vždyť já ještě nemám ani chlapa a to už bych co nejdřív měla mít dítě, protože kolem třicítky už je prý žena na těhotenství skoro stará. :D :D
    Jinak máš moc krásné šaty!!! A ten dort a piknikový koš, to je super. :D :))
    Tak dodatečně všechno nejlepší!!! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥
      Vůbec bych se nebála, vše se má stát tak, jak má! Jen se nebát :)

      Vymazat
  5. Moc krásné fotky, nádherná oslava ♥_♥ a o těch dárcích ani nemluvě, piknikový koš úplně paráda, až vymyslíme piknik, ber ho!! :D Ferrero selection nikdy nezklame a tedy dárek od AP! úplně koukám, to musel být docela drahý dárek, ale prádlo vypadá bombasticky :) A je moc hezké že přítel slavil den po tvých narozeninách, to máte tedy den od sebe?:)

    Melissa H.
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme ♥ Košík určitě vezmu a ráda!
      Ano, prádlo bylo opravdu drahé a už teď vím, že minimálně jedny kalhotky budu posílat na reklamaci, protože už po dvou nošeních se trhají, takže ohromné zklamání :(
      A ano, máme den od sebe :D

      Vymazat
  6. To je tak roztomilé, jak jste pro sebe navzájem připravili takové překvapení :) přítel s dortem teda hodně překvapil! Moc šikovnej, vypadá výborně! :) Tak přeji oběma ještě opožděně vše nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je skvělé, že máte narozeniny hned po sobě! :) Hlavně všechno nejlepší a krásné fotky i dárky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme ♥
      Nám to přijde trošku na prd, těžko se pak něco plánuje, já nemůžu třeba péct další dort, protože bychom dva nesnědli atd. Ale co naděláme :D

      Vymazat
  8. Krásné narozeniny, krásné dárky! Děkuji za návštěvu na mém blogu a přidávám se ke gratulantům! Ten koš je úžasný!
    Přeji příjemný víkend, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Opožděně přeju krásné narozeniny!! Fotky vypadají úžasně a ten dort taky ♥ Moc hezky to přítel naplánoval :)

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Přeji všechno nejlepší k narozeninám. Tobě i příteli. Myslim, že jste si je skvěle užili, až teda na tu jednu nepříjemnou zkušenost. Jo a ten dort vypadá úžasně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme oba ♥ Vyřídím příteli ale on si tu možná i přečte sám, stalkuje to tu docela často :D

      Vymazat
  11. Ten dort vypadá nádherně! :) Obou přeji všechno nejkrásnější k narozeninám! ♥
    Eli and Travel

    OdpovědětVymazat
  12. To je nádhera! :) Je super, že máte narozeniny po sobě, opožděně vám přeju všechno nejlepší k narozeninám ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné dárečky, všechno nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ach, nádherné fotky a všechno nejlepší, ačkoliv dost opožděně! :-) Máte vždycky naprosto krásné oslavy narozenin, strašně se mi to líbí! A ten piknikový koš je teda labůžo! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Zaprvé - opožděně všechno nejlepší! Zadruhé - máš krásné šaty, moc ti sluší! A taky ti teda závidím ten dort! :D Obecně ta oslava vypadá krásně, doufám, že jste si to vážně užili. To s tím spodním prádlem a infolinkou a tak.. to mě mrzí, takovéhle blbosti holt člověk občas úplně zbytečně řeší a akorát mu to zkazí náladu. Snad jste si ale i tak užili obě oslavy. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji ♥
      Bohužel prádlo má ještě slušnou dohru, určitě to budu sdílet a už si u nich nikdy nic nekoupím :/

      Vymazat
  16. Wow, moc se mi líbí barevná estetika, jak to máte krásně sladěná! A naprosto chápu tvoje obavy, jak to rychle letí a jestli člověk dělá všechno správně, ale to věc, která se nedá vymyslet, ale jenom žít :)

    Opožděně všechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥
      Ano, to jsi krásně napsala, dá se jen žít :)

      Vymazat
  17. Krásné fotky a oslava narozenin to samé :) Hlavně to přáníčko s těmi sedmikráskami byl od přítele moc hezký nápad, vypadá opravdu dobře. Když už jsi v článku zmínila to holení, zajímá mě co si myslíš o tomto? Jinak ještě abych se vrátila zpět, tak ten dort vypadá naprosto luxusně :)

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤