První nákupy po karanténě

sobota 27. června 2020

Ahoj ♥
Situace už se i tady v Anglii rozvolňuje a předminulé pondělí se nám tu opět otevřela většina obchodů. Nejeli bychom jako první zrovna do nákupního centra, ale už jsme opravdu potřebovali několik věcí. V dnešním článku bych vám tedy ráda ukázala, co jsem/jsme si pořídili. Jedná se hlavně o praktické věci, věci na úklid a kosmetiku, na oblečení jsem téměř nekoukala, protože se zatím nesmí zkoušet a já si vždy věci musím zkusit, a vlastně teď na sebe ani nic vyloženě nepotřebuji. 



Naší první zastávkou byl Lush. S přítelem tenhle voňavý obchůdek oba milujeme a jejich produkty nám velmi vyhovují. Tam jsme utratili opravdu dost peněz, ale pořídili jsme vše, co jsme už opravdu potřebovali a já měla doslova pár dní, než by mi došel můj hydratační krém.
Pořídila jsem také několik bomb a protože jsme za dobu karantény spotřebovali několik produktů, za pět prázdných kelímků jsem si vzala i čerstvou masku zdarma. A jestli někdy do Lushe taky zavítáte, zkuste čistítko Let The Good Times Roll, nejen, že je úžasné ale ta vůně?! S přítelem se o něj ve sprše pereme :D





Zašli jsme také do našeho oblíbeného obchodu TK Maxx, kde mají všechno možné zboží od bot až po nábytek za outletové ceny. Potřebovali jsme sehnat nějaký hrnec, ale nakonec jsme odešli se dvěma protože tomuto barevnému s lamami jsme opravdu neodolali! Navíc je smaltovaný, tak by měl i vydržet. Jinak jsme pořídili ještě klasický z nerezu.



Náhodou jsem také narazila na tenhle hrnek se slony a okamžitě jsem ho musela vzít. Moje mamka totiž naprosto miluje slony a vždy když tu na něco takového narazím, tak hned kupuji. Pak když jedu domů, tak všem vezu věci, které jsem tu stihla posbírat :D



Ze stejného obchodu mám také první dárek pro mou nejlepší kamarádku, která právě čeká miminko. Protože je minimálně stejně velký milovník Harryho Pottera jako já, tohle asi nepotřebuje komentář :D



Také jsem tam pořídila tuto svíci. Svíček mám teď sice vcelku dost a neplánovala jsem kupovat další, ale když jsem k ní přičuchla, okamžitě mi připomněla dětství, možná nějaký parfém Barbie, co jsem jako malá měla nebo vůni, kterou používala moje mamka, nejsem si jistá.



Na hmoždíř jsem měla spadeno už delší dobu, nechtěla jsem si ho kupovat a dlouho jsem odolávala, protože mám jeden doma v Česku ale když jsem uviděla tenhle, podlehla jsem. Hrozně se mi líbí ten zelený kámen a dřevěná rukojeť.




Další věc, kterou jsem ale vůbec neplánovala kupovat je kufr. Okamžitě mě zaujala jeho barva, protože miluji rosegold odstíny. A když jsem uviděla v jak velké slevě je, už jsem moc přemýšlet nemusela. Je to můj první příruční kufr- doteď jsem měla půjčený starší od mamky (který jí teď alespoň budu moci vrátit) anebo když jsem cestovala sama, tak od přítele, a vzhledem k tomu, že docela často cestuju i létám, byla to více než dobrá investice. Už se opravdu nemůžu dočkat, až si do něj budu moct zabalit!





No a jeden z hlavních důvodů nákupů byly i věci pro domácnost, klasika jako sůl do myčky, čajové svíčky, soda nebo jar. Některé z těchto věcí lze sice koupit i klasicky v obchodech jako Tesco atd., ale jejich cena je obvykle i několikanásobně vyšší než v obchodech jako Poundland atd. 
Třeba ten Oxy Active Plus je v podstatě Vanish, akorát právě asi tak pětkrát levnější a je opravdu skvělý na skvrny. Pořídila jsem i nějakou drogerii a konečně mohla vyzkoušet tuhle skořicovou zubní pastu, která je mimochodem neskutečně výborná, takže určitě půjdu do velkého balení. 

Tady máte takovou ukázku, jak většinou vypadají mé nákupy. Obvykle na ty nejlepší věci narazím úplnou náhodou nebo když na něco dlouho myslím, tak se to prostě někde ve správný čas objeví. 
Co jste si po karanténě už stihli koupit vy? Nakupujete rádi nebo se tomu spíše vyhýbáte?

Comments

  1. Hrníček se slony, hrnec s lamami (fakt něco tak cute existuje?) a hmoždíř jsou strašně super. Já mam tyhle roztomilý potisky hrozně ráda. Ne všechny, ale často si to užívám.

    A hmoždíř mi přijde dost cool. Myslím, že když si na něj člověk zvykne, tak se ho jen těžko vzdává :D.

    Verča ze Ztracena v Praze | KDYŽ SI ZAMILUJETE KABELKU A DŽÍNY... | OOTD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla v šoku, že mají tak super hrnec :D
      Hmoždíř miluju, hned jsem pro něj našla využití :)

      Vymazat
  2. No to je krásnej článek.😻 Do lushe už si taky brousím nožky. Ty voňavý bomby jsou prostě paráda. Myslím, že tvojí mamce udělá hrníček ohromnou radost je nádhernej😻 jo a TKMAXX je nejlepší na všechno taky tam vždycky objevím spoustu zázraků.😀🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥
      Haha, jsem ráda, že s tím TK Maxxem nejsem jediná, vždycky se tam ráda prohrabuju :D

      Vymazat
  3. Ja som od Lush ešte v živote nič neskúšala a ani ma to neláka, avšak tie ich dizajny sú úchvatné ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
  4. Od Lushu som ešte nič nemala ale veľmi by som chcela oskúšať nejaké tie bomby. Tie vecičky pre bábo vyzerajú rozkošne. A ten kufor a sviečka tak to je presne môj vkus.

    AKO SA PODOBAŤ NA FRANCÚZSKY VĎAKA ŠATÁM?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji, snad s žádnou se nedá šlápnout vedle!
      Jsem ráda, že se ti také líbí ♥

      Vymazat
  5. Jeeej, ten hrnec s lamami je úžasnej <3 :D Kufr se ti taky ohromně povedl, ta barva nemá chybu :) Jinak já už jsem byla v centru několikrát, jen mi přijde, že toho moc nemají. Taky jsem si většinu věcí už stihla nakoupit (ups :D), a tak teď většinou potřebuji jen maličkosti :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten kufr ti upřímně závidím! Má hrozně hezký design i barvu - ať ti slouží! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Naozaj si si kúpila mnoho krásnych vecí. Ta čiapočka a topánočky Harry Potter ma pobavili. Bude to fakt pekný a zaujímavý darček. :D ♥

    Maj krásny deň! ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, i kamarádce se moc líbí, už se těším, až jí ho budu moci předat ♥

      Vymazat
  8. Ten hrnec s lamami je úžasný. Taky bych mu neodolala a do Lushe bych se chtěla někdy taky podívat. Ještě jsem od nich nic nezkoušela a v blízkosti jejich obchod nemáme.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vím, že mají obchody jen v Praze, ale zasílají i poštou! :)

      Vymazat
  9. Super kousky a moc se mi líbí hrnec, hrnek a hmoždíř...já jsem na tyhle věci a hned bych si je také pořídila :P Lush bomby bych chtěla, ale bohužel, v novém bytě mám sprcháč, tak snad jednou až se přestěhuji, budu mít opět vanu :))
    Jinak po karanténě jsem moc nenakupovala, ale během ní jsem hodně objednávala z e-shopů :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší ♥
      Mají v nabídce i sprchové bomby, nemají sice takové efekty ale moc krásně voní a je to příjemný relax :) Já objednávám pořád, hrůza :D

      Vymazat
  10. Úplně na mě dýchla nostalgie a připomnělo mi to obchody z dnů, které jsem navštívila při poslední návštěvě Londýna :) Ten hrnec s lamičkama a věci z Lushe bych si hned koupila taky!

    Jinak po karanténě nakupuju jako předtím, to znamená že moc ne. Já nejsem úplně nakupovací typ, prostě vběhnu do obchodu, něco poberu a běžím z obchodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mě těší, že jsem ti takhle připomněla atmosféru Londýna ♥
      Já tedy také moc nenakupuji, ale některé z těchto věcí už byly už vážně potřeba :D

      Vymazat
  11. Po karanténě jsme nutně oba s přítelem potřebovali nějaké kraťasy a letní věci, takže jsme vyrazili na nákup potřebného oblečení 😄 a jinak kosmetiku Lush jsem ještě nikdy nezkoušela. Ten hrnec je boží 😄 a ten kufr!!!! Úžasný a ta barva 😍

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem asi jediná na světě, která není tak paf z Lushe? :D mě ty jejich produkty přijdou strašně předražené .. :D chápu, že je mají vegan a všechno friendly a asi jsou dobré na vlasy, pleť atd. ale já jsem schopná si sehnat dobré produkty i normálně v drogerce a za mnohem přijatelnější ceny. Bomby mají sice fajn, ale kvůli zážitku na 20 minut nemusím utrácet 200,- za nějakou šumivou věc. :D :D
    Ten Harry Potter set pro mimčo je top! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je to pravda, produkty jsou opravdu drahé, ale v Česku teda vyloženě předražené. Padla mi brada, když jsem si porovnávala rozdíl v ceně za stejné produkty. Podle mě se i vyplatí to objednávat rovnou z UK, i přes tu poštu :D
      Ale jinak musím říct, že jejich produkty mi opravdu vyhovují hodně, jinak bych si je nekupovala, hodně mi pomáhají na pleť i vlasy. V drogerii bych si asi také vybrala, ale snažím se kupovat opravdu co nejvíce přírodní produkty a hlavně bez zbytečného obalu :)
      Tak já se koupu třeba 1-2 za měsíc? (jinak se sprchuji) a to jsem tam pak třeba dvě hodiny a čtu si, takže si to vychutnám, některé mají i výživující složky a oleje a mám po nich pleť jak dětskou prdelku :D

      Harry má úspěch, to mě těší ♥

      Vymazat
  13. Harry Potter čepička atd... to je tak roztomilýýýý ♥ škoda, že to v ČR není. Jinak se mi moc líbí ten hrnec a kufr se vždycky hodí. ♥

    Mám pocit, že máte lepší lusch bomby než v ČR, jak pozoruji tvůj insta, tak mi přijde, že se zbarví celá voda a není nic vidět. :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥
      Možná, že také někde budou mít, ale asi třeba na internetu? Ono to frčí i u nás, to bych se divila, kdyby neměli :D

      Abych byla upřímná, v Česku jsem tolik bomb nezkoušela, ale přijdou mi stejné. Hodně asi záleží na typu bomby, obvykle ty dražší mají větší efekty a více zbarvují :)

      Vymazat
  14. Ten hrnec s lamama je skvělý! :D Hrnek se slony bych kupovala tetě, která je na slony naprosto ujetá. Mě osobně ale nejvíc zaujaly HP věci, protože já HP naprosto miluju! Ale naprosto! A tetě se narodilo miminko, takžeee O:)
    A k té svíčce - svíček není nikdy dost! A tahle je navíc nádherná :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Určitě seženeš podobné HP věci i na internetu! :)

      Vymazat
  15. Lush znám, ale kvůli té ceně jsem si tam nikdy nic nekoupila... ale ty bomby do koupele vypadají prostě tak moc dobře!! A ten Harry Potter dárek je roztomilý omg ♥

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To úplně chápu, opravdu to není levná záležitost, obzvlášť u nás, ale stojí za to! Děkuji ♥

      Vymazat
  16. LUSH taky miluji, zejména jejich kávový peeling (je skvělý na celé tělo i na obličej) a čistítko Aqua Marina. Chodím k nim ale i pro mýdla, tuhé masážní oleje a parfémy. Hodně si teď užívám, že mám jeden z jejich obchodů hned vedle práce. :)

    Nejvíce mě ale zaujal hmoždíř, ten bych taky potřebovala, a pak hrnec s lamami. Ten je úplně boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kávový jsem nezkoušela, ale mrknu na něj, děkuji! A čistítka používám teď dvě, ale tohle jsem zatím neměla, protože mi moc nevonělo, ale možná si řeknu o vzorek :) Také jejich produkty miluju.
      Děkuji ♥

      Vymazat
  17. Miluju Lush a produkty od nich! Nakupování v tomhle obchodě mi zrovna vůbec nevadí, protože to tam vždycky krásně voní a já bych tam mohla strávit hodiny prohlížením jejich produktů :D A se svíčkami to mám stejně, nikdy ji nemám na nákupním seznamu a stejně si ji nakonec koupím. :D
    Jinak já na nakupování moc nejsem, nejraději se procházím mezi regály se zdravou výživou a fitness doplňky, to je moje. :D
    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím!
      A jinak to úplně chápu, už mě to taky tolik nebere, ale zdravá výživa, tam bych taky strávila celý den :D

      Vymazat
  18. Set HP pro miminko je neuvěřitelně roztomilý! ♥ Moc se mi líbí i hrníček se slony, připomněl mi, že jsem chtěla kamarádce jako dárek koupit sloníka pro štěstí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Ať se ti podaří sehnat toho sloníka :)

      Vymazat
  19. Já jsem docela ráda, že jsem z Anglie utekla na čas. Doufám, že se tam budu moci zase na podzim vrátit :D

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤