What I got for Christmas 2019

sobota 1. února 2020

Ahoj ♥
vím, že tyto články jsou docela oblíbené a abych byla upřímná, sama je mám ráda. Dnes se s vámi tedy podělím o to, co jsem dostala k Vánocům 2019. Dostala jsem opravdu překrásné dárky, vše, co už jsem využila nebo využiji a u některých padla i nějaká ta slza. Jsou to především materiální věci, ale já z nich mám i tak upřímnou radost a hlavně i z toho, že to nejsou žádné úplné pracholapky nebo zbytečnosti. Dostala jsem toho tolik, že se mi vše ani nevešlo na fotku, nebo jsem to dostala až později a už jsem to pak doma nestihla vyfotit.


Ohromnou radost jsem měla samozřejmě z knížek, ty prostě miluju a kdybych si měla vybrat jen jeden dárek pod stromeček, byla by to právě kniha. Tyto jsou od přítele a vybral je skvěle, nevěděla jsem, kterou vzít do ruky jako první. Dostala jsem pak ještě jednu knihu od mé nejlepší přítelkyně, jejíž blog můžete najít ZDE, Madame Chic od Jennifer L. Scottové, kterou bych si upřímně sama asi nevybrala, ale když jsem do ní nahlédla, myslím, že mě bude bavit a že ji vybrala opravdu dobře.




Tenhle náramek byl pro mě velkým překvapením, i když jsem ho měla na svém wishlistu, nečekala jsem, že ho přítel sežene. Na oficiálních stránkách už ho totiž neměli. Nakonec mi prozradil, že to na poslední chvíli takto v kompletním balení se vším všudy koupil na Ebay, po tom, co na něj přes měsíc marně čekal z Vestiaire. Asi se ke mě měl dostat :D




Dostala jsem také spoustu dobrot, čajů, které miluji a ovocné se tady v UK docela špatně shání, Carnitine, úžasnou mikinu z merche od mé nejoblíbenější zpěvačky Mariny a také zimní kabát ze Zary, který jsem si zkoušela už před Vánoci v Anglii a když se mě pak táta ptal, co mi má koupit pod stromeček, že si neví rady, zjistila jsem, že se u nás v Česku prodává o několik stovek levněji. Ani tak nebyl úplně nejlevnější a i když já v Zaře moc nenakupuji, tento kousek mi padl do oka, je opravdu kvalitní, krásně šitý a velmi příjemně se nosí. A kožešina je umělá, což mě taky potěšilo (jinak bych ho nekoupila), navíc se dá sundat a působí pak hned jinak, vydá tedy za dva kabáty.


Kdo viděl můj vánoční wishlist tak ví, že jsem na něm měla i tyto sluneční brýle, po kterých jsem také koukala už delší dobu. Chtěla jsem si je někde nejprve vyzkoušet ale bohužel jsem na ně nikde nenarazila a do Prady v Londýně jsem kvůli tomu jet nechtěla. Je to ale typ brýlí, které mi nejvíc sedí a myslím, že je od jara do podzimu jen těžko sundám. Baví mě i pevný obal, který brýle opravdu ochrání, akorát je docela velký a vejde se jen do větších kabelek nebo při cestování.



Vzhledem k tomu, jak miluju morčátka, nikoho určitě nepřekvapí ani tento kalendář, který mi už dělá radost na zdi. Rozkošné ponožky vedle jsem dostala od táty a jeho přítelkyně a jsou neskutečně pohodlné, zrovna je mám na sobě :) Tričko s mokrými bandity jsem také dostala od táty, prý když ho uviděl v obchodě, ihned ho musel vzít, i když bylo v pánském oddělení. Tím mě úplně dostal a já radostí i brečela, miluju totiž Sám doma. Sluchátka kousek vedle jsem našla ve velké slevě těsně před Vánoci. Nedokázala jsem se rozhodnout, zda je koupit, nebo spíše, zda je dokážu dostatečně využít, používám totiž jen špuntová, ale líbil se mi jejich design a na doma bych pro ně využití našla. Řekla jsem tedy příteli, že to nechám na něm :D


Jakmile jsem pod stromkem uviděla balíček větších rozměrů, hned jsem věděla, co v něm bude :D Tuhle podložku na cvičení jsem si přála už několik měsíců, stará se mi už drolila a vzhledem k tomu, že cvičím skoro každý den, byla to pro mě jasná volba. Podložka je opravdu hrozně příjemná, s takovým až semišovým povrchem a navíc je od Blogilates, podle které denně cvičím a která je v tomto má velká inspirace. 


Lush miluju a jejich produkty používám každý den. Dostala jsem tedy tyto bomby, tu růžovou Snow Fairy jsem použila už doma v Česku. Lush Golden Pear spray je úžasný, miluji sladké vůně a tohle je přesně pro mě, stále se jí nemůžu nabažit. Další produkt, který jsem si zamilovala už po otevření a prvním přičichnutí je čistící peeling Let The Good Times Roll. Candy Cane zubní pasta je také hodně příjemná, opravdu chutná jako peppermintové candy cane lízátko, naprosto ideální na předvánoční období, pokud byste o něm na příští rok uvažovali. Balzám na vlasy American Cream používám už déle jak rok, zrovna mi docházel a překvapivě ho také můžu jen doporučit, vlasy mám po něm neskutečně hebké a voňavé a vůně drží i několik dalších dní. 


Gua sha z ametystu byla také mým velkým přáním. Pokud nevíte, o co se jedná, určitě si o tom něco najděte, ale sama mám v plánu samostatný článek, protože už nyní je to oblíbená součást mé péče o pleť a rituál na který se každý den těším. Kámen, ze kterého je vyrobená jsem si vybírala sama a to čistě podle vlastností daného kamene.






Dostala jsem také set řasenek od Lancôme, které jsou mé nejoblíbenější, což tu asi říkám o všem, ale alespoň víte, že jsem z dárků opravdu měla radost a dostala vše, co opravdu využiji. Moonology karty vedle jsou ještě mnohem krásnější než když jsem si je hledala na internetu. Měsíc mě vždy fascinoval a když jsem na ně náhodou narazila, věděla jsem, že to nebude jen náhoda. Dostala jsem také banánový Tutti Frutti rozjasňující pudr od Too Faced a třeba i domácí citróvou sůl od kamarádky, na kterou se hrozně těším, až ji použiji.

Co Ježíšek donesl vám? Klidně mi v komentářích nechte odkaz, ráda se podívám! 

Comments

  1. Páni dostala si toho teda docela haldu :D tak je fajn, že všechno hodnotíš jako využitelné a že tě tvoji blízcí znají natolik, aby ti nedali nic zbytečného :)
    Ty Prada brýle jsou fakt krásné! Pro mě ale naprosto nepochopitelné, že je někdo ochotný utratit za sluneční brýle takový randál .. já když za ně mám dát víc jak 250,- tak nadávám, protože je ztrácím a omylem rozbíjím úplně za pochodu :D :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, každý rok příteli říkám, ať to nepřehání, ale prý mi rád dělá radost a baví ho to, takže je mu jedno, co říkám :D Naprosto chápu s těmi brýlemi, ale zas já je neztrácím a neničím, takže snad budou sloužit dlouho :)

      Vymazat
  2. Skvělý výběr! Lush je opravdu parádní, bomby jsem tedy nikdy nezkoušela, nemám vanu, ale ty jejich čerstvé masky!! Aww. Cassie je skvělá a dostat "její" karimatku je parádní motivace!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Teď dělají i sprchové bomby, ty používá hlavně přítel protože se nerad koupe a také jsou super, na to občasné rozmazlení. Masky také zbožňuji, většinou si vždy nějakou vyberu, když jim přinesu 5 kelímků, zatím jsem ani lepší neměla.
      Byla jsem dojatá a držela slzy, ale můžu ji doporučit všemi deseti. Jsou trošku dražší ale opravdu kvalitní a neskutečně příjemné!

      Vymazat
  3. Samé krásné dary, jak koukám! :-) Knihy nikdy neomrzí, také jsem dostala. :-)Přítel mě docela mile překvapil a koupil mi wellness romantický a lístky na libovolnou kulturu (divadlo, opera, muzikál atd) :-) Musím říct, že jsem byla opravdu moc spokojená. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní úžasně! Nee, že bych nebyla spokojená, ale já se toho svého přítele snažím přesvědčit na podobné dárky- letenky, wellness a podobné už nějakou dobu, ale zatím nic :D Moc si to užijte!

      Vymazat
  4. Jéj dostala si krásne darčeky :D ja som dostala také typické, že oblečenie,kozmetiku a peniažky :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super :) Hlavně penízky, člověk si pak za ně koupí, co sám chce, to je vždy fajn :)

      Vymazat
  5. Parádní dárky, taky se ráda dívám na tento typ článku :) Jde vidět, že tě blízcí pořádně znají, protože se mi dárky zdají vyloženě "na míru" :D (morčátka, mokří bandité...) Jinak článek jsem taky dělala :)
    Co jsem dostala k Vánocům 2019

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to máš úplnou pravdu a děkuju, ráda se podívám :)

      Vymazat
  6. Krásné dárky jsi dostala :) nejvíce mě zaujala podložka na cvičení od Blogilates :) já letos jako velké dárky dostala šicí stroj a dovolenou s přítelem 😊

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké, u mě se Vánoce nesly v duchu koupelových bomb, voňavek, krémů, oblečení a knih. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
  8. Dostala si krásné dárky :) Knížky pod stromečkem jsou top :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásné dárečky jsi dostala, určitě ti udělaly radost! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné darčeky. Najviac sa mi asi páči ten náramok a to množstvo kníh!
    Vianoce, juj to už je celkom dávno - mne ježiško doniesol peňaženku, novú bundu, aj nejaké knihy a iné drobnosti...
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤