Valentýnský víkend

středa 19. února 2020

Ahoj ♥ Dnes bych se s vámi ráda podělila o pár střípků z tohoto víkendu. Nikomu asi neušlo, že v pátek byl Valentýn a ačkoliv jsem ho nikdy nijak neslavila a i s přítelem jsme se dohodli, že to nijak řešit nebudeme, oba jsme se vzájemně stejně překvapili. Ostatně jako vždycky :D
V pátek mě tedy přítel dojal krásným přáním, mou oblíbenou bonboniérou a následně ještě krásným pugétem růží a další mini bonboniérou. Prý mi jich sice původně objednal sto, objednávku mu ale změnili a byl pěkně naštvaný, ale upřímně, mně by potěšila i jedna! Večer jsme si dali čínu a koukali na Netflix.
Já jsem pro něj vytvořila ``Love coupons``, poukazy na různé věci a společné aktivity a jeden z nich byl i poukaz na tříchodovou večeři v restauraci, kam jsme jeli v neděli. Už jsme ale dlouho nikde nebyli, takže bychom někam vyrazili i kdyby nebyl Valentýn.



















 Když poprosím přítele, ať mi udělá jednu pěknou fotku :D





Tohle byl náš výhled cestou domů, jak kouzelné, nemohla jsem se vynadívat!


Jaký  víkend jste měli vy, dělo se něco speciálního?

Comments

  1. Můj víkend jsem strávila doma s bolesti břicha ale koukala jsem se na klasické zamilované filmy a hlavně, že jsme s přítelem byli spolu. Krásné růže jsi dostala, tyhle překvapení jsou nejlepší ♥

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc mrzí, snad je to již lepší :) Zní to jako super víkend, také jsme koukali na romaňtárny, být s někým blízkým je stejně nejlepší, ať už jsme doma nebo na nejhezčí pláži světa :)

      Vymazat
  2. Krásné fotky, tobě to moc sluší. :)) Je fajn dělat si radosti a užívat si společné chvilky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, velmi mne to potěšilo! ♥ Původně jsem své fotky ani nechtěla dávat, ale když už je to můj blog, o čem by to bylo :D

      Vymazat
  3. Krásně jste se překvapili. My si taky říkáme, že si nic dávat nebudeme a potom každý s něčím přijde. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem letos byla na Valentýna tedy single, ale i tak nechápu, proč na to lidé tak nadávají. Mně přijde hrozně hezký, když se páry takhle pěkně překvapí a tráví čas spolu. A i když všichni říkají, že "je to jednou za rok", tak no a. Aspoň ten svátek donutí lidi spolu strávit trochu speciálního času. Protože je někdy život hektický. Ty fotky jsou krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je krásné, moc hezké fotky i jednotlivé dárečky/překvapení. :-) My se obdarováváme sporadicky, většinou jen čokoládu nebo nějakou drobnost, já to beru tak, že by se lidi měli mít rádi každý den, ne jen ten jeden den v roce. :-) Tenhle víkend jsme s přítelem byli v Aqualanadu Moravia a musím říct, že to byl taky hezký zážitek, takže pro nás možná opožděný Valentýn. :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju tu kytici růží, je fakt krásná! Jsem ráda, že si Valentýn takto užila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na kytky vůbec nejsem, ale tahle je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné darčeky. :) My Valentín tiež slávime, tento rok mi môj muž nechal doviesť z Belgicka bonboniéru, ktorú milujem, ale tu sa nedá zohnať. :) Inšpirujem sa u teba kupónmi, tie sa mi veľmi páčia. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, to je krásné! Rozhodně super dárek, i můj přítel chválil, když tu pročítal komentáře :D

      Vymazat
  9. To je krásné ♥ My s přítelem Valentýna nijak extra neslavíme, ale hned 15.2. jsme měli výročí 7 let. Tak jsme to oslavili spolu v klídku doma. Podívali jsme se na filmy a užili si společný čas. Ještě se chystáme dodatečně zajít někam na večeři, ale jelikož jsem teď nemocná doma, tak se to zatím musí odložit.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, společný čas ať už doma nebo kdekoliv jinde je prostě nej. Držím palce ať jsi brzy fit! ♥

      Vymazat
  10. Ty jsi taková krasavice❤. Já jsem tenhle rok bylo po 5 letech sama, tak jsem si ho užila s kamarády a taky to bylo super. Ale závidím, hehe😂. Je krásný, když má i ten chlap chuť dělat ženě radost.

    A jinak super seriál, Sabrina je nejlepšííííí❤.

    Verča ze Ztracena v Praze | Obrovská nálož oblečení ze ZALANDO - vyplatí se tam nakupovat? | HAUL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DĚKUJU! ♥ Však ono být sám má taky své výhody :D
      Jsem asi náročná, ale nechtěla bych chlapa, co by mi tu radost dělat nechtěl, už jsem si to zažila a ne, nechci, díky :D

      Jinak tě asi zklamu, není to seriál Sabrina ale film s Audrey Hepburn, který mimochodem můžu jen doporučit! :)

      Vymazat
  11. Krásné ♥ Já jsem strávila den před Valentýnem v divadle na baletě, což pro mě bylo úplně něco nepředstavitelného a splněné přání. Valentýn jsem slavit nechtěla, no nějak to nevyšlo.. Ty kupony jsou super nápad, nechám si to až budu opravdu v koncích. Zatím se neznáme tolik, tak je ještě co vymýšlet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé, to mě moc těší! Je důležité si plnit sny! ♥
      Určitě zkus, sklidili větší úspěch než spousta jiných dražších a materiálních dárků :D

      Vymazat
  12. Moc krásné fotky, nádherné růže i to vypadá na moc dobré jídlo :) Měli jste moc pěknéhO Valentýna :)

    OdpovědětVymazat
  13. Teda! Vy jste slaďouší! To je tak krásný... :-) My jsme si s přítelem také Valentýna užili. A nejlepší na tom je, že hned za měsíc máme výročí vztahu. :-) Už se těším, až to oslavíme. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme ♥
      To je pěkné, má nejlepší kamarádka to má stejně, tak ani Valentýna moc neslavili :D

      Vymazat
  14. Tak to jste si udělali krásného Valentýna! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  15. Většinou Valentýna slavíme večeří, ale letos jsme si v neděli udělali výlet do Prahy, kde jsme si zašli na snídani ve stylu sněz, co můžeš a pak navštívili Muzeum smyslů. Byl to moc hezký den :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  16. And it is true that casinos want other customers to see winners. But slot placement is more advanced than just placing the recent ones at the ends of aisles. On video slots, push one button for the variety of paylines you want to activate, and a second button for 카지노사이트 the variety of credit wagered per line. One frequent configuration has nine paylines on which you'll be able to|which you'll} bet 1 to five credit. Video slots are additionally obtainable with 5, 15, 20, 25, and even 50 or more paylines, accepting up to as} 25 credit per line. While Western Australian gaming machines are just like the other states', don't have|they do not have} spinning reels.

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤