My Christmas Eve

neděle 19. ledna 2020

Ahoj ♥
zdravím vás všechny po menší pauze. Vánoce a Silvestra jsem trávila v Česku a jelikož je mi tento čas vzácný, nechtěla jsem ho trávit na počítači a otevřela jsem ho dohromady asi dvakrát. Snad vám tedy nebude vadit několik článků, které budou ještě na vánoční téma. Beru tento blog i jako deník a tak se s vámi dnes podělím o malé a kouzelné detaily z mého Štědrého večera. 

Můj Štědrý den vypadá pár let docela podobně, ráno se těším na pohádky a vánočku k snídani (letos jsem poprvé dělala domácí!), zapálím purpuru na plotně a spíš jen lenoším. Poté se namaluji a obléknu a přijede mě vyzvednout táta, u kterého trávím odpoledne a mám u něj první večeři. Po večeři si klasicky rozbalujeme dárky a povídáme si. Okolo půl sedmé si mě zase vyzvedne přítel, který tráví večer také s rodinou a pak už jedeme k nám domů, kde se vždy fotíme, ještě si dáme svoji jednu malou večeři a pak se za vůně vánočních františků vrháme na dárky. První dárky patří vždy našim chlupatým dětem :D 














 







Jak trávíte svůj Štědrý večer vy? Dodržujete nějaké tradice? Napište mi o tom, ráda si to přečtu ♥

Comments

  1. Měli jste nádherné Vánoce a je dobře, že jsi netrávila čas na počítači. Fotky máte naprosto božské, vždycky se rozplývám! :-D Já jsem si Vánoce užila, i když jsem byla v práci. Stejně se těším, až budu třeba na mateřské a upeču vánočku a prostě ty děti, to je kouzelné a hlavně budu mít více času na přípravy a to všechno. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já Vánoční články určitě uvítám, Vánoce miluji a je mi smutno, že jsou nejsou :( Stromeček jsme měli opravdu moc krásný a slušelo vám to ♥ Je hezké, žes je strávila v Česku :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky strávený Štědrý den. Stromeček jste měli nádherný a i teď si ráda přečtu vánoční články.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky, museli jste mít kouzelné Vánoce! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, máš strašně moc krásné fotky ♥ A s přítelem vám to moc sluší :) Sám doma jsem letos viděla tak 5x, při balení dárků, při zdobení perníčků, po rozbalování dárků... :D Jedinou tradici, kterou ráda dodržuju, že Vánoce bez počítače. Rodina by prostě měla být pohromadě :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuju, to mě vždy nejvíc potěší, když se líbí fotky! :) Ano, myslím, že se Sám doma jsem to měla dosti podobně a pokud u nás nejde film, tak aspoň soundtrack na pozadí :D Krásná tradice, já to letos neplánovala, ale počítač jsem otevřela jednou a mám to tak vždy, když letím domů, tak možná z toho brzy tradice taky bude :D

      Vymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤