4th anniversary

čtvrtek 14. listopadu 2019







Ahoj, 
asi to tu budu psát pořád, ale moc vám všem děkuji za krásné komentáře k minulému článku ♥
Dneska jsme s přítelem oslavili 4 roky spolu. Nikdy jsme výročí nijak neslavili, ale letos jsme se domluvili, že si nebude kupovat žádné zbytečné dárky a zařídili jsme si krásný víkend ve Windsoru, kam pojedeme v prosinci nasát tu krásnou vánoční atmosféru. Ale přítel to porušil a já když jsem dnes ráno přišla do kuchyně, byla jsem v šoku. Čekala na mě tato krásná kytice a přáníčko, co vám budu povídat, neměla jsem slov. Martin je neskutečný a já jsem vděčná, že mohu mít po boku právě jeho ♥ Ještě jednou děkuji! 

Slavíte nějak výročí, a ne třeba nutně jen to partnerské? Dostáváte rádi květiny?


Hi, 
I think I'm going to write this in every post but thank you very much for all your beautiful comments ♥ Today, we celebrated 4th anniversary with my boyfriend. We never really celebrate this but this year we both decided to not buy any unnecessary gifts and booked a weekend trip to Windsor, where  we're going to enjoy that amazing Christmas atmosphere in December. But my boyfriend broke the promise and when I came into the kitchen this morning I was so surprised. He bought me this beautiful bouquet and a nice card. Martin is amazing and I am really grateful that he can be by my side ♥ Thank you very much again!

Do you celebrate your anniversary? Do you like getting flowers? 

Comments

  1. To je od něho moc pěkné. My výročí slavíme každý rok, ale jen tak, že si zajdeme třeba na večeři.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta večeře je super nápad, to byl náš úplně původní plán a máme v plánu někam zajít právě až budeme ve Windsoru a pořádně si dát do nosu :D

      Vymazat
  2. My s přítelem oslavili už 6 let (v řijnu to bylo 6,5) a nikdy jsme výročí neslavili dárky, ale vždy si uděláme hezký společný den a vydáme se někam na výlet :) Kytičky dostávám moc ráda, ale nejsem ochotná je vyhodit, takže je doma shromažďuju :D Letos jsem dostala pro radost během letního zkouškového a poté k svátku ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je krásné číslo, gratuluji! Výlet je opravdu nejlepší! I já jsem květiny dříve schovávala ale vadilo mi, jak se na nich drží prach a pak už to ani nebylo kam dávat :D

      Vymazat
  3. My výročí moc neslavíme, spíš si zajdeme na dobré jídlo nebo si uděláme hezký večer. Ale kdo by nerad dostával květiny a popravdě si je kupuji i já sama, jen tak pro radost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je stejně nejlepší, co si budem :D Ano, někdy si je taky ráda koupím i sama, i když málokdy když jdu s přítelem mě je nechá zaplatit :D

      Vymazat
  4. To je krásné! Přeji, vám dalších šťastných roků. Květiny miluji, jako každá žena ♥

    Jinak si k výročí vždycky zajdeme na dobré jídlo a užíváme si společný den.

    All about Candys life

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, také je miluji! Jídlo je prostě život a také se chystáme ještě na dobrou večeři :)

      Vymazat
  5. Moc hezké gesto od přítele ♥ Nás v lednu čeká páté výročí a každoročně chodíme na večeři, ale dáváme si pouze maličkosti. Dokonce jsme měli tři roky po sobě dané, že si dárek vyrobíme, protože výročí máme začátkem ledna, což je opravdu pár dní od Vánoc a těch financí za dárky mi přijde moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je opravdu super nápad! Naprosto chápu, i nám právě přišlo zbytečné kupovat dárky, když jsou za chvíli Vánoce :)

      Vymazat
  6. Přítel je zlatý. :) Já dostávám od přítele k narozeninám. Dříve moc nedával, ale naučil se, protože ví, že je mám ráda.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hlavně, že se naučil :D Já musím říct, že přítel mi je kupuje opravdu často, i jen tak a stejně mě vždy potěší :)

      Vymazat
  7. Jéé velmi milé překvapení :)) My ho slavíme, že si zajdeme na večeři.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. To je moc hezké od přítele, dokonalý gentleman :) My máme za sebou třetí výročí, ale moc ho neslavíme, spíše si jen uděláme hezký večer, dáme si něco dobrého k večeři a tak :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, to je tak krásný. Já mám květiny ráda a občas si je kupuji i sama. Přítel mi ji koupí právě k výročí nebo narozeninám. Ještě by to chtělo třeba jen tak z lásky :-D Tak ať se vám daří a mnoho dalších let! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak co tak čtu, jsem šťastná žena, přítel mi je kupuje velmi často :) Moc oba děkujeme ♥

      Vymazat
  10. Krásne kvety a darček. My neoslavujeme už nejaké výročie lebo vždy keď to príde ten deň tak on je preč :D Ale aj za takú kvietku by som bola rada :)


    VIERA A MÓDA | NEPÍSANÉ PRAVIDLO

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, kterou ženu by nepotěšily květiny a to kdykoliv :)

      Vymazat
  11. Moc vám gratuluji k výročí, to už je krásné číslo! :))

    OdpovědětVymazat
  12. My jsme s přítelem spolu skoro 7 let a co si pamatuju, tak ty první výročí jsme si dárky dávali. Teď už si spíše uděláme dobrou večeři, nebo něco podnikneme :) A abych odpověděla i na druhou otázku: Na květiny jsem nikdy nebyla, to spíš na jídlo :D

    OdpovědětVymazat
  13. To je nádhera! ^^ My spolu s přítelem budeme čtyři roky v květnu a teda, vůbec není špatný nápad oslavit to nějakým výletem! :) Jinak květiny dostávám ráda. Ne sice tak často, ale tím spíš je to pro mě výjimečné a krásné potěšení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ano, já je tedy dostávám vcelku často ale i tak si jich velmi vážím :)

      Vymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤