Valentýnská neděle ♥

čtvrtek 18. února 2021

Wiltshire, Velká Británie

Hned na úvod musím říct, že Valentýn nijak extra neřeším, a ani jsem nikdy neřešila (což vypadá jako pěkná lež, vzhledem k tomu, co mi zase přítel nadělil 😅), ale jsem za každou příležitost něco extra oslavit, nebo si prostě udělat zajímavější den! Myslím, že obzvlášť v těchto časech to zvedá náladu a dostává nás z nudné rutiny. 

Ne že bych od přítele nic neočekávala, třeba nějakou květinu nebo čokoládu, ale musím říct, že letos mě přítel opravdu krásně překvapil, stejně jako já jeho a měli jsme opravdu hezkou celou neděli. Je super, když vždy nějaký takový svátek nebo narozeniny vyjdou právě na víkend nebo volný den, a dá se tak lépe něco připravit, oslavit, nebo si déle užít to, co není zrovna každý den












Dostala jsem tyto nádherné růže, které přišly opravdu čerstvé a teprve se mi každý den maličko otvírají, nemohu se vynadívat. Květiny jsou prostě magické!

Dostala jsem také úžasné přání, ručně dělané personalizované čokoládové truffles, které patří k mým nejoblíbenějším dobrotám, a kterými mě přítel opravdu překvapil. A nakonec, i když trochu opožděně, dorazilo v úterý dárkové balení mého oblíbeného parfému Prada Candy, která mi už dochází. Strašně se mi zalíbila ta cestovní taštička, už abych měla možnost ji použít! 

Jinak jsem ráno měla strečink, přítel nám mezitím připravil krásnou snídani, přes den jsme si hodně povídali, pak jsem já dělala nějaké fotky na blog a instagram, a u toho hned vedle zase vařil. Ano, u nás je on vrchní kuchtík a vaří skvěle! Měli jsme tofu na rajčatech z vietnamské kuchařky od Z. Pohlreicha, moc jsme si pochutnali!

Příteli jsem dala balíčky s jeho oblíbenými mlskami (jídlo a alkohol on totiž ocení úplně nejvíc :D) a poschovávala jsem je různě všude po bytě, poslední si rozbalil až okolo půlnoci, protože jsem mu je schovala pod peřinu. Večer jsme měli romantiku v posteli a také jsme hráli AZ-kvíz, což byla sranda, protože ty otázky tam jsou pekelně náročné!

Slavíte nějak Valentýn? Udělali jste někomu i malou radost, třeba i sobě? Napište mi, ráda si to přečtu!

Comments

  1. Krásne!!! My Valentina nejak neprežívame, ale čokoládka a kvety samozrejme boli :-)
    Ale inak obyčajný den.

    OdpovědětVymazat
  2. Juu přítel musí být ale pěkný romantik, když tě dokázal takto krásně překvapit! Candy vůni já naprosto miluju ♥ používám ji už asi 5 let a je naprosto skvělá :)

    Jinak ti chci moc poděkovat za krásný komentář a hlavně za pomoc. Budu teď nejspíše otravná, ale já jsem se opravdu snažila si s tím pohrát, hledat, ale já jsem prostě levá na tyhle věci. Mohla by jsi mi prosím poradit, jak to funguje na tom Etsy? Tam se mi samozřejmě líbí nejvíce, jen vůbec nevím, jak na to a jestli to vůbec zvládnu nastavit :( :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jste si s přítelem udělali krásný den ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Jee, krásné dárky jsi dostala! ♥ Já jsem forever alone, takže jsem Valentýna neřešila vůbec, navíc mi nebylo úplně dobře, tak jsem ho strávila s čajem v posteli, ale jinak se snažím dělat radost někomu každý den. I kdyby to měl být jen úsměv nebo vlídné slovo ♥ Z vlastní zkušenosti vím, že i to stačí, aby měl člověk lepší den :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  5. Já snad nikdy ani nic k Valentýnovi nedostala. :) Vztahy jsme měla dva a dlouholetý přítel ta tohle a vlastně ani na jiné svátky nebyl :) Tento rok jsme na Valentýna jeli s přáteli na výlet na Šumavu.
    Jinak dárečky jsou nádherné, úplně vidím jak tě musel potěšit. Málo kterej chlap tohle umí, alespoň ne ty v mém okolí :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné růžičky. My Valentýna neslavíme. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Barborko, tedy Tvůj přítel je pozorný a romantik. Musela jsi mít radost. My Valentýna neslavíme, synové ano. Radost druhým dělám ráda, ať už je to dárek, uvařené dobré jídlo, nebo někomu zavolám, navštívím ho ...A dnes jsem si udělala radost sama sobě, objednala jsem si krásný hrnek a mísu s velikonočním motivem. Měj se pěkně Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. To jste si to krásně užili. My slavíme jen tak "decentně". Asi bychom si zašli někam na jídlo, kdyby byla možnost, ale momentálně to nešlo, tak jsme si dali jen nějaké dárečky a mrkli se na hezký seriál.
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  9. To jsou tak nádherný fotky, líbí se mi ten cit pro detail. Z celého článku sálá romantika, intimita a láska.😍 Můj Valentýn byl bohužel spíš smutný, ale i tak se na něj snažím vzpomínat hezky. Už se nemůžu dočkat jara!!

    OdpovědětVymazat
  10. Přítel teda vybral krásné dárečky, to přáníčko je úplně božské :) My Valentýn moc neřešíme, většinou jsme si zašli jen na večeři a udělali hezký večer :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  11. How romantic this post :))
    Hi, would you like to follow each other?
    fiftyshadesfashion.com

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné fotečky i dárečky! :) Udělali jste si moc hezký den :). My si udělali takový hezký den, ale bohužel byl i trochu krušný, ale víc se o tom rozepíšu ve shrnutí měsíce :).

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné dárečky jsi dostala 🤗. Já nám připravila zamilovanou snídani a odpoledne jsme vyrazili na procházku s pejskem 🐾, den jsme si tak skvěle užili v přítomnosti toho druhého ❤.

    OdpovědětVymazat
  14. Awww tak to musel byť krásny Valentín ♥ Moc sa mi páči ten nápad, že si mu poschovávala všetky darčeky po byte. To je krásne

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné fotky, je vidieť, že si si Valentína fakt užila <3 My sme ho oslávili akurát tým, že sme si dali Mekáč :D

    OdpovědětVymazat
  16. Páni, přítel je romantik! :) Ty fotky vypadají krásně, hned bych si dala jednu z těch čokoládových truffles, mňam! Já dostala takovou krabičku, která se po otevření rozevřela, po 4 stranách byly ručně nakreslené společné fotky, uprostřed bylo vše zasypané růžovými lístky a na dně jsem našla krabičku od Pandory, která skrývala nový přívěsek na náramek. Popisuje se to těžce, ale bylo to opravdu krásné a nápadité. <3

    Tereza z blogu Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  17. To je tak krásný. Máš úžasného přítele! Boží fotky, boží dárky! :-) Já Valentýn slavím ráda. :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Jee to jsou hezký dárky, mám z toho úplně radost!:D My taky Valentýna nějak extra neřešíme, děláme si hezký dny docela často, ale tentokrát mě přítel překvapil pár dárečkama - už jsi četla u mě na blogu. Mimochodem u nás je taky vrchní kuchtík přítel, miluju to :D A boží fotky!

    OdpovědětVymazat
  19. Moc hezky zpracovaný článek. My jsme Valentýna nějak přešli... prostě jsme byli spolu, odpočívali a uvařili si dobré jídlo. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ty jo wow! Já jsem si letos teda Valentýn taky užila O:) Dostala jsem kartáčky s našimi jmény a kytičku tulipánů O:) Udělali jsme si hezký večer u vína a pizzy. K tomu jsme začali hrát partnerské kartičky, co jsem nám koupila. Bylo to moc fajn. I když takhle hezké fotky z toho dne rozhodně nemám :D

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
  21. Teda to jste si užili moc hezký den, a ty dárečky jsou nádherné, umíte si udělat radost :-) U nás také vaří přítel a nikdy bych to lepší nezvládla, tak proč se o to snažit :-)

    OdpovědětVymazat
  22. krásné kytičky a moc krásná valentýnka, a dárek úplná bomba! je super, že sis s přítelem užila krásnou valentýnskou neděli, Barb ♥

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  23. Koukám, že jsi měla dokonalý Valentýn a dostala jsi krásné dárečky. :))

    OdpovědětVymazat
  24. Nádherné dárky i fotky!! Vypadají luxusně! <3

    OdpovědětVymazat
  25. Ahojky,
    musím říct, že tvůj přítel je fakt úžasný, už jeho vánoční dárky mě ohromily. Líbí se mi, že tě opravdu dobře zná a vybral ti to, co ti opravdu udělalo radost (já pořád s hrůzou vzpomínám na jednoho staršího valentýna s bývalým přítelem a děsně "romantickým" filmem Robocop). To přání je opravdu nádherné, k tobě se přesně hodí! Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Vypadá to nádherně! Takového přítele se drž. :D

    OdpovědětVymazat

Upřímně děkuji za každý komentář! ❤